arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching Lightroom

1-op-1 begeleiding in beeldbewerking vastgoedfotografie m.b.v. Lightroom

Je kunt al mooie woningfoto's maken, maar de finishing touch, het nabewerken, blijkt nog lastig voor je te zijn

 1. Het nabewerken op je computer kost je heel veel tijd en energie, waardoor je uurloon voor een foto-opdracht uiteindelijk veel te laag ligt.
 2. Ondanks al je inspanningen met nabewerken ben je niet tevreden over het eindresultaat. Interieurfoto's zijn vaak te donker, binnenvallend daglicht zorgt voor blauwe kleurzwemen en lelijke witte vlekken op vloeren.
 3. Je fotografeert het liefst met mooi weer, maar nadien blijkt vaak dat ramen vaak overbelicht zijn, waardoor mooie details wegvallen en de mooie uitzichten op foto's niet meer zichtbaar zijn.
 4. Je kiest met zorg de opnamehoek van je foto's, maar in het eindresultaat blijkt dat er vervormingen, door gebruik van de groothoeklens, nog zichtbaar zijn. Of dat interieurs niet mooi, strak verticaal zijn gezet.
 5. Buitenfoto's die je met mooi weer hebt genomen, blijken tijdens het nabewerken een stuk minder mooi dan op jouw fototoestel weergegeven. Je vindt het lastig zware schaduwen weg te werken en luchten blauwer te maken, zonder dat de foto heel erg nep lijkt.

De puntjes op de "i" zetten met Lightroom ?

1-op-1 privéles

Speciaal voor vastgoedfotografen, vastgoedstylisten of interieurstylisten die professionele foto's willen afleveren aan hun klanten of deze op hun portfolio willen plaatsen, is nabewerken in Lightroom een must.

Tijdens deze 1-op-1 privéles begeleidt een ervaren vastgoedfotograaf jou in het nabewerken van je foto's voor een professioneel en fantastisch resultaat.

Het resultaat van de coaching-sessie nabewerken in Lightroom

Ideale workflow

Je kent de optimale workflow in Lightroom inclusief handige sneltoetsen en automatische bewerkingen, zodat je efficiënt een hele fotoserie kunt nabewerken.

Prachtige buitenfoto's

Je kunt luchten mooi blauw maken, schaduwen temperen, woningen perfect 'recht zetten' en kleuren levendiger maken voor fantastische buitenfoto's.

Professionele interieurfoto's

Je weet hoe je tegenlichten kunt opheffen, onder- en overbelichtingen wegwerkt, vlekken en kleurzwemen kunt verwijderen, de temperatuur aanpast, etc.

Onder professionele begeleiding aan de slag met Lightroom

Tijdens deze coaching-sessie krijg je 1-op-1 les van een  ervaren vastgoedfotograaf. Zij kent alle ins- en outs van Lightroom, zodat jij in één keer de juiste manier van werken en workflow leert. Dat scheelt je een hoop tijd en heel veel frustratie (we spreken uit ervaring ;-) )


Je kunt zelf aangeven welke onderdelen je van Lightroom en het nabewerken behandeld wilt hebben.

Praktische informatie

 • Wanneer? In overleg kiezen we een datum en tijdstip
 • Hoe lang? Je kunt kiezen voor een eenmalige sessie van 1 tot max. 3 uur
 • Waar? Online via Skype of Zoom
 • Door wie word je gecoacht? Liesbeth Oldeman of Ursula Ouwerkerk (Keurmerkstylisten Vastgoed en professioneel vastgoedfotograaf)
 • BYOD: Gebruik je eigen laptop of computer mee waarop je Adobe Lightroom  hebt geïnstalleerd
 • Investering: €97 per uur (exclusief BTW)

Coaching Lightroom

Meld je aan voor deze coaching-sessie door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Cookies?