Vastgoedstyling Opleiding: Praktijkdag Lightroom
arrow_drop_up arrow_drop_down

Masterclass Lightroom

Na deze MasterClass kun je je foto's nabewerken tot een professioneel resultaat

Je kunt al mooie woningfoto's maken, maar de finishing touch, het nabewerken, blijkt nog lastig voor je te zijn

 1. Het nabewerken op je computer kost je heel veel tijd en energie, waardoor je uurloon voor een foto-opdracht uiteindelijk veel te laag ligt.
 2. Ondanks al je inspanningen met nabewerken ben je niet tevreden over het eindresultaat. Interieurfoto's zijn vaak te donker, binnenvallend daglicht zorgt voor blauwe kleurzwemen en lelijke witte vlekken op vloeren.
 3. Je fotografeert het liefst met mooi weer, maar nadien blijkt vaak dat ramen vaak overbelicht zijn, waardoor mooie details wegvallen en de mooie uitzichten op foto's niet meer zichtbaar zijn.
 4. Je kiest met zorg de opnamehoek van je foto's, maar in het eindresultaat blijkt dat er vervormingen, door gebruik van de groothoeklens, nog zichtbaar zijn. Of dat interieurs niet mooi, strak verticaal zijn gezet.
 5. Buitenfoto's die je met mooi weer hebt genomen, blijken tijdens het nabewerken een stuk minder mooi dan op jouw fototoestel weergegeven. Je vindt het lastig zware schaduwen weg te werken en luchten blauwer te maken, zonder dat de foto heel erg nep lijkt.

Herkenbaar?

Leer snel & efficiënt je foto's nabewerken met Lightroom

Speciaal voor vastgoedfotografen, vastgoedstylisten of interieurstylisten die professionele foto's willen afleveren aan hun klanten of deze op hun portfolio willen plaatsen, is nabewerken in Lightroom een must.

Tijdens deze MasterClass Lightroom ontdek je de geheimen van het nabewerken, zodat je na deze dag zelfstandig en efficiënt je eigen foto's kunt nabewerken voor een professioneel en fantastisch resultaat.

Het resultaat van de Masterclass nabewerken in Lightroom

Ideale workflow

Je kent de optimale workflow in Lightroom inclusief handige sneltoetsen en automatische bewerkingen, zodat je efficiënt een hele fotoserie kunt nabewerken.

Prachtige buitenfoto's

Je kunt luchten mooi blauw maken, schaduwen temperen, woningen perfect 'recht zetten' en kleuren levendiger maken voor fantastische buitenfoto's.

Professionele interieurfoto's

Je weet hoe je tegenlichten kunt opheffen, onder- en overbelichtingen wegwerkt, vlekken en kleurzwemen kunt verwijderen, de temperatuur aanpast, etc.

Onder professionele begeleiding aan de slag met Lightroom

Tijdens deze praktijkdag krijg je veel persoonlijke begeleiding van ervaren vastgoedfotografen die al jarenlang werken met Lightroom. Zij kennen alle ins- en outs van Lightroom, zodat jij in één keer de juiste manier van werken en workflow leert. Dat scheelt je een hoop tijd en heel veel frustratie (we spreken uit ervaring ;-) )


Na deze dag ken je de belangrijkste handelingen in het programma waarmee je als woningfotograaf fantastische foto's aan je klanten kunt leveren. Foto's in de juiste resolutie, het juiste formaat en in de juiste volgorde, zodat ze meteen op Funda geplaatst kunnen worden.

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 28 november 2019 van 09:30 tot 13:30 uur 
 • Aantal deelnemers: 2-4 deelnemers (deze praktijkdag wordt slechts 3x per jaar georganiseerd in maart, juli en november)
 • Locatie: Culemborg of Sleeuwijk
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk en Liesbeth Oldeman (Keurmerkstylisten Vastgoed)
 • BYOD: neem je eigen laptop of computer mee waarop je Adobe Lightroom Classic hebt geïnstalleerd
 • Vooropleiding: Cursus Vastgoedfotografie inclusief nabewerking
 • Investering: €247,- excl. 21% BTW (incl. thee/koffie & broodjeslunch)

Masterclass Lightroom

De investering in deze waardevolle praktijkdag, waarna je jouw foto's professioneel kunt nabewerken, bedraagt €247 (excl. BTW). 


Je aanmelding wordt definitief na inschrijving via onderstaande button.

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de Masterclass Lightroom. Op je inschrijving voor deze praktijkdag is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving, zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen (mits de masterclass nog niet is aangevangen).

Cookies?