Page content

Keurmerkstylist Vastgoed

Keurmerkstylist Vastgoed

Wat is een Keurmerkstylist Vastgoed?

In Nederland bestaat slechts één officieel en onafhankelijk keurmerk op het gebied van vastgoedstyling. Dat is ‘Keurmerkstylist Vastgoed’. Dit keurmerk kunnen vastgoedstylisten op persoonlijk niveau behalen via keurmerkstylist.nl.

Een Kermerkstylist Vastgoed behoort tot de top van de Nederlandse stylisten. Vastgoedstylisten moeten aan strenge eisen voldoen voordat zij dit Keurmerk mogen dragen:

 • Minimaal twee jaar werkervaring
 • Actuele vakkennis bezitten
 • Deskundige werkwijze

Het keurmerk kan alleen verkregen worden door je te laten beoordelen door de onafhankelijke beoordelingscommissie. De leden van deze commissie zijn onafhankelijke professionals, die werkzaam zijn (geweest) in de onroerend goedbranche, affiniteit hebben met het beroep van vastgoedstylisten op de hoogte zijn van het verschil in stylingdisciplines. Zij hebben de kennis en expertise om het werk van stylisten aan de hand van de vereiste competenties te toetsen.

Om een groot misverstand uit de weg te ruimen…. Dit keurmerk kan dus niet worden afgegeven door een opleidingsinstituut. Een opleidingsinstituut kan slechts ter afronding van een cursus een certificaat afgeven. Dit is het bewijs dat een cursus of opleiding (met goed gevolg) is afgelegd, maar zegt niets over de kwaliteit van een vastgoedstylist.

De kwaliteit en professionaliteit wordt in Nederland alleen door Keurmerkstylist gegarandeerd.

keurmerkstylist vastgoed

Beide docenten van de Vastgoedstyling Opleiding, Ursula Ouwerkerk en Liesbeth Oldeman, hebben dit keurmerk in mei 2014 op persoonlijke titel behaald.

  Comment Section

  0 reacties op “Keurmerkstylist Vastgoed

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.