Vastgoedstyling Opleiding: Vastgoedstyling Business Boost
Cookies?

Vastgoedstyling Business Boost

Jouw bedrijf naar een hoger level

Vastgoedstyling Business Boost Intensive

Speciaal voor ambitieuze vastgoedstylisten die hun omzet willen verhogen, 

meer klanten willen helpen en fulltime het leukste vak willen uitoefenen

Herken jij jezelf in een of meerdere van onderstaande scenario's?

 • Je bent gestart als vastgoedstylist, maar je verdient onvoldoende om daar fulltime mee aan de slag te kunnen
  Je omzet is te laag. Je klanten, makelaars en particuliere verkopers, lijken de waarde van je dienstverlening niet te zien, terwijl je weet dat je een dienst verleent die écht verschil maakt in de verkoop van woningen. Dat frustreert je enorm.

 • Ondanks dat je de opleiding vastgoedstyling succesvol hebt afgerond, twijfel je regelmatig of je de ‘kneepjes van het vak’ helemaal onder de knie hebt
  Je geeft regelmatig te veel informatie tijdens een intake weg, waardoor klanten jou niet meer inhuren en zelf aan de slag gaan met jouw (gratis!) advies. Maar ook vind je het lastig om grenzen te stellen aan je werk. Wanneer is goed genoeg en hoeveel lever je voor een bepaalde prijs?

 • Vastgoedstyling en ondernemen zijn 2 verschillende dingen

  Je bent nog niet zo lang ondernemer en misschien heb je er nog een betaalde, parttime baan naast. Omdat je nog niet veel ervaring hebt in het runnen van je bedrijf, ben je veel tijd kwijt aan het iedere keer opnieuw uitvinden van het wiel. Je vraagt je geregeld af wat je allemaal zelf ‘moet’ doen en wat je beter kunt uitbesteden. Hoeveel procent van je tijd dien je in het ondernemen te steken en hoeveel procent in het uitoefenen van je vak?

 • Vastgoedstyling is meer dan ‘kussentjes’ schuiven

  Je vindt het vervelend dat klanten vaak niet de waarde van jouw vastgoedstyling inzien. Hierdoor heb je te weinig klanten en hanteer je te lage tarieven. Je weet niet op welke manier je jouw diensten voor de juiste prijs kunt aanbieden zonder klanten af te schrikken. Je kunt niet tot nauwelijks rondkomen van je bedrijf.

 • Je passie ligt zowel bij interieur- als vastgoedstyling

  Je durft niet te kiezen voor één van beide vakgebieden, omdat je bang bent klanten te verliezen en opdrachten mis te lopen. In de praktijk blijkt het lastig om beide vakgebieden goed bij te houden. Het kost je heel veel tijd om alle ontwikkelingen te blijven volgen en dit heeft een negatief effect op de werk-privé balans.

Hoeveel meer winst wil jij maken?

25%

50%

75%

100%

Wij, Ursula en Liesbeth, weten precies hoe het voelt.


Na jaren keihard buffelen, het wiel telkens opnieuw uit te vinden, zijn wij nu op een niveau beland waarbij we automatisch onze ideale klanten trekken. Voor ons is het de uitdaging om onze agenda niet te vol te plannen met opdrachten die ‘vanzelf’ binnen komen.


Onze missie is om het allermooiste vak wat er bestaat, namelijk woningpresentatie, in Nederland naar een hoger level te brengen. Dit vak verder te professionaliseren en vastgoedstylisten te begeleiden naar keurmerk niveau.


Wij weten dat een opleiding tot vastgoedstylist alleen niet voldoende is om een succesvol bedrijf neer te zetten. Een opleiding zorgt voor een goede basis. Dat is de start, maar daarna begint het pas. Het ondernemen, je diensten ontwikkelen, het vinden van je klanten, professionaliseren, etc.


Allebei zijn we met vallen en opstaan succesvol geworden. Wij kennen alle bovenstaande problemen. Wat ons verbindt, is dat wij allebei op zoek zijn gegaan naar hulp om onze bedrijven succesvol te maken. Wij hebben allebei flink geïnvesteerd in apparatuur, masterclasses op het gebied van vastgoedstyling en ook in business coaches. Hierdoor konden wij sneller resultaten bereiken.


Wij hebben zelf ervaren dat mentoren en coaches je kunnen helpen. Een helicopterview van professionals uit het vak werkt zeer verhelderend, waardoor je je eigen bedrijf op een ander niveau kunt bekijken. Zij motiveren jou om gefocust met je eigen bedrijf aan de slag te gaan, targets te zetten en daar samen aan te werken.

SAMEN STAAN WE STERK

En juist dat maakt ons zo waardevol voor jou.

Onze gezamenlijke kennis, zowel op het gebied van ondernemerschap als woningpresentatie, bieden wij aan!

Wij helpen je graag deze resultaten te bereiken

 • Makelaars en verkopers benaderen jou in plaats van andersom
  Makelaars en verkopers weten je te vinden wanneer ze hun woning voor de verkoop aantrekkelijk willen presenteren. Je hoeft hier niet meer zelf achteraan te gaan. Zij zien jou als expert op het gebied van woningpresentatie en niet alleen vastgoedstyling. Ze schakelen jou graag in, omdat woningen door jou sneller en voor een betere prijs worden verkocht.

 • Je ontvangt de juiste prijs voor de geleverde diensten
  Je weet wat je waard bent en durft de juiste prijs te vragen voor jouw diensten. Je maakt niet meer de fout om adviezen weg te geven die jou niets opleveren. Je omzet stijgt en je bedrijf wordt winstgevend.

 • Je bedrijf is een geoliede machine
  Je hebt je bedrijf zodanig gestructureerd dat je de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan je klanten, het runnen van je business en het verder ontwikkelen van je bedrijf. Je hebt een duidelijk beeld waar je naartoe wilt groeien en hoe je je bedrijfsdoelen kunt bereiken. Je hebt daarnaast helder voor ogen wat je zelf blijft doen en wat je liever uitbesteedt.

 • Jij wordt gezien als de expert in jouw vakgebied
  Jij bent voor makelaars en particuliere verkopers de gesprekspartner als het op woningpresentatie en aantrekkelijk presenteren aankomt. Zij kloppen bij jou aan voor advies en schakelen jou in voor professionele presentaties.

 • Je hebt rust in je hoofd
  Je hebt een duidelijke keuze gemaakt. Je weet welke diensten bij jou en je bedrijf passen en waar je specialisatie ligt. Je hebt vertrouwen dat je hierdoor voldoende, betalende klanten binnenhaalt, omdat klanten jou weten te vinden als ze op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem.

   

 

 

Het 4 maanden individuele Business Boost programma bestaat uit:

Mini PowerBoost

In deze intake maken we kennis met jou en bespreken we jouw dromen en plannen met betrekking tot jouw bedrijf. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wie is jouw ideale klant? Hoeveel wil je omzetten? Omdat iedere ondernemer anders is met zijn eigen sterktes en zwaktes, maar ook omdat ieder bedrijf anders is, met zijn eigen specialisatie en doelgroep, is dit een individueel programma en voor iedereen uniek.

Live Kick-starter

Na de eerste kennismaking en het bepalen van het grote doel, ontmoeten we elkaar live op een centrale plaats in Nederland. In deze kick-starter brengen we je bedrijf in kaart en maken we jouw doel concreet. Hierna heb je duidelijk voor ogen met welke (bereikbare) subdoelen jij aan de slag gaat. Je hebt een plan van aanpak en je weet hoe de resultaten over 4 maanden worden gemeten.

2-Wekelijkse Powersessies (6x)

Vervolgens heb je om de week een PowerSessie met één van ons. Dat kan online, maar je kunt ook live bij één van ons langskomen. In deze sessies evalueren we de resultaten van de afgelopen 2 weken, checken we je planning en sturen wij je bij, zodat je op de juiste dingen gefocust blijft en je je doelen gaat halen.

Live afsluitingssessie

Aan het einde van de 4 maanden rond je het Business Boost Programma gezamenlijk met ons af. We evalueren de stappen die je tijdens de Business Boost hebt gemaakt. We meten de resultaten en starten ook alvast met de planning voor de volgende maanden, zodat je zonder ons flink kunt blijven doorgroeien en sprongen blijft maken.

Lidmaatschap Vastgoedstyling Community voor nog meer inspiratie

Gedurende het Business Boost Programma ben je automatisch lid van de Vastgoedstyling Community. Hier ontmoet je andere ambitieuze vastgoedstylisten die net zoals jij werken aan een succesvol bedrijf in vastgoedstyling. In deze besloten community kun je van elkaar leren, elkaar inspireren, brainstormen en elkaar helpen met alle facetten van vastgoedstyling & ondernemerschap. Je staat er niet alleen voor.

Met het Vastgoedstyling Business Boost Programma ontdek je hoe je jouw vastgoedstyling bedrijf succesvol maakt
Dit Business Boost programma is alleen geschikt voor jou als je...

 • durft te investeren in je bedrijf en bereidt bent tijd vrij te maken om aan je bedrijf te werken
 • een opleiding vastgoedstyling met succes hebt afgerond en daarnaast al meerdere opdrachten op het gebied van woningpresentatie hebt uitgevoerd
 • in de opbouwfase van je bedrijf zit en die winstgevend wilt maken
 • openstaat voor feedback, door wilt groeien als ondernemer en expert wilt zijn in woningpresentaties
 • op zoek bent naar de juiste balans tussen werk en privé, maar ook succesvol wilt zijn met je bedrijf

Jouw Vastgoedstyling Business Boosten?

Het Vastgoedstyling Business Boost programma start op ieder gewenst moment en duurt 4 maanden. 

Het Business Boost programma is van grote waarde voor vastgoedstylisten die problemen ondervinden met het opzetten van een succesvol bedrijf. Dit programma is individueel (1-op-1 aandacht) en de unieke kans om onder begeleiding van 2 Keurmerkstylisten Vastgoed je bedrijf stevig in de markt te zetten, zodat jij de komende jaren daar de vruchten van plukt.


De investering in dit programma kun je daardoor snel terug verdienen. 

De prijs van de 'Vastgoedstyling Business Boost Intensive' bedraagt €1997 (excl. BTW) 


Omdat dit programma niet voor iedereen geschikt is, plannen we graag eerst een Mini Power Boost met je in. 

In deze (telefonische) intake maken we kennis met jou en bespreken we jouw dromen en plannen met betrekking tot je bedrijf. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wie is je ideale klant? Hoeveel wil je omzetten? 


Als jij, maar ook wij, na dit gesprek ervan overtuigd zijn dat de Vastgoedstyling Business Boost jou kan helpen jouw bedrijf naar een hoger level te brengen en winstgevender te maken, dan krijg je de uitnodiging om aan dit programma deel te nemen.