Vastgoedstyling Opleiding: Vastgoedstyling Business Boost

Vastgoedstyling Business Boost

Jouw bedrijf naar een hoger level!

Vastgoedstyling Business Boost Programma

Speciaal voor ambitieuze vastgoedstylisten die hun omzet willen verhogen, 

meer klanten willen helpen en fulltime het leukste vak willen uitoefenen!

Herken jij jezelf in een of meerdere van onderstaande scenario's?

 • Je bent gestart als vastgoedstylist, maar je verdient onvoldoende om daar fulltime mee aan de slag te kunnen.
  Je omzet is te laag. Je klanten, makelaars en particuliere verkopers, lijken de waarde van je dienstverlening niet te zien terwijl je weet dat je een dienst verleent die écht verschil maakt in de verkoop van woningen. Dat frustreert je enorm.

 • Ondanks dat je de opleiding verkoopstyling succesvol hebt afgerond, twijfel je regelmatig of je de ‘kneepjes van het vak’ helemaal onder de knie hebt.
  Je geeft regelmatig te veel informatie tijdens een intake weg, waardoor klanten jou niet meer inhuren en zelf aan de slag gaan met jouw (gratis!) advies. Maar ook vind je het lastig om grenzen te stellen aan je werk. Wanneer is goed genoeg en hoeveel lever je voor een bepaalde prijs?

 • Vastgoedstyling en ondernemen zijn 2 verschillende dingen.

  Je bent nog niet zo lang ondernemer en misschien heb je er nog een betaalde, parttime baan naast. Omdat je nog niet veel ervaring hebt in het runnen van je bedrijf, ben je veel tijd kwijt aan het iedere keer opnieuw uitvinden van het wiel. Je vraagt je geregeld af wat je allemaal zelf ‘moet’ doen en wat je beter kunt uitbesteden. Hoeveel procent van je tijd dien je in het ondernemen te steken en hoeveel procent in het uitoefenen van je vak?

 • Vastgoedstyling is meer dan ‘kussentjes’ schuiven.

  Je vindt het vervelend dat klanten vaak niet de waarde van jouw verkoopstyling inzien. Hierdoor heb je te weinig klanten en hanteer je te lage tarieven. Je weet niet op welke manier je jouw diensten voor de juiste prijs kunt aanbieden zonder klanten af te schrikken. Je kunt niet tot nauwelijks rondkomen van je bedrijf.

 • Je passie ligt zowel bij interieur- als verkoopstyling.

  Je durft niet te kiezen voor een van beide vakgebieden, omdat je bang bent klanten te verliezen en opdrachten mis te lopen. In de praktijk blijkt het lastig om beide vakgebieden goed bij te houden. Het kost je heel veel tijd om alle ontwikkelingen te blijven volgen en dit heeft een negatief effect op de werk/privé balans.

Hoeveel meer winst wil jij maken?

25%

50%

75%

100%

Wij, Ursula en Liesbeth, weten precies hoe het voelt.


Na jaren keihard buffelen, het wiel telkens opnieuw uit te vinden, zijn wij nu op een niveau beland, waarbij we automatisch onze ideale klanten trekken. Voor ons is het de uitdaging om onze agenda niet te vol te plannen met opdrachten die ‘vanzelf’ binnen komen.


Onze missie is om het allermooiste vak wat er bestaat, namelijk woningpresentatie, in Nederland naar een hoger level te brengen. Dit vak verder te professionaliseren en vastgoedstylisten te begeleiden naar ‘keurmerk’ niveau.


Wij weten dat een opleiding tot vastgoedstylist alleen niet voldoende is om een succesvol bedrijf neer te zetten. Een opleiding zorgt voor een goede basis. Dat is de start, maar daarna begint het pas. Het ondernemen, je diensten ontwikkelen, het vinden van je klanten, professionaliseren, etc. etc.


Allebei zijn we met vallen en opstaan succesvol geworden. Wij kennen alle bovenstaande problemen. Wat ons verbindt, is dat wij allebei op zoek zijn gegaan naar hulp om onze bedrijven succesvol te maken. Wij hebben allebei flink geïnvesteerd zowel in apparatuur, masterclasses op het gebied van vastgoedstyling als ook in business coaches. Hierdoor konden wij sneller resultaten te bereiken!


Wij hebben zelf ervaren dat een mentoren en coaches je kunnen helpen. Een helicopterview van professionals uit het vak werkt zeer verhelderend, waardoor je je eigen bedrijf op een ander niveau kunt bekijken. Zij motiveren jou om gefocust met je eigen bedrijf aan de slag te gaan. Targets te zetten en daar dan samen aan te werken.

SAMEN STAAN WE STERK!

En juist dat maakt ons zo waardevol voor jou. 

Onze gezamenlijke kennis zowel op het gebied van ondernemerschap als woningpresentatie bieden wij aan!

Wij helpen je graag deze resultaten te bereiken!

 • Makelaars en verkopers benaderen jou in plaats van andersom.
  Makelaars en verkopers weten je te vinden wanneer ze hun woning voor de verkoop aantrekkelijk willen presenteren. Jij hoeft hier niet meer zelf achteraan te gaan. Ze zien jou als expert op het gebied van woningpresentatie en niet alleen verkoopstyling. Ze schakelen jou graag in, omdat woningen door jou sneller en voor een betere prijs worden verkocht.

 • Je ontvangt de juiste prijs voor de geleverde diensten.
  Je weet wat je waard bent en durft de juiste prijs te vragen voor jouw diensten. Je maakt niet meer de fout adviezen weg te geven, die jou niets opleveren. Je omzet stijgt en je bedrijf wordt winstgevend.

 • Je bedrijf is een geoliede machine.
  Je hebt je bedrijf zodanig gestructureerd, dat je de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan je klanten, het runnen van je business en het verder ontwikkelen van je bedrijf. Je hebt een duidelijk beeld waar je naar toe wilt groeien en hoe je je bedrijfsdoelen kunt bereiken. Je hebt daarnaast helder voor ogen wat je zelf blijft doen en wat je liever uitbesteedt.

 • Jij wordt gezien als de expert in jouw vakgebied.
  Jij bent voor makelaars en particuliere verkopers de gesprekspartner als het op woningpresentatie en aantrekkelijk presenteren aankomt. Zij kloppen bij jou aan voor advies en schakelen jou in voor professionele presentaties.

 • Je hebt rust in je hoofd.
  Je hebt een duidelijke keuze gemaakt. Je weet welke diensten bij jou en je bedrijf passen en waar je specialisatie ligt. Je hebt vertrouwen dat je hierdoor voldoende betalende klanten binnen haalt, omdat klanten jou weten te vinden als ze op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem.

   

 

 

Het 6 maanden Business Boost programma bestaat uit:

Maandelijkse MasterClass (6 in totaal)

Iedere maand ontvang je een masterclass waarin wij een specifiek onderwerp behandelen over vastgoedstyling of het ondernemerschap. De thema’s wisselen elkaar per maand af. De ene maand gaan we dieper in op het ondernemerschap, de andere maand ligt het accent op vastgoedstyling en woningpresentatie.

2-Wekelijkse MasterMind (12 in totaal)

Na iedere MasterClass volgen 2 online MasterMinds met je groep. Je deelt je ervaringen met andere ambitieuze vastgoedstylisten en je kunt al je vragen aan ons en de andere deelnemers stellen, waardoor er interessante en waardevolle discussies plaatsvinden. Dit is de manier om gemotiveerd, gefocuessed en geïnspireerd te blijven. Zo worden je twijfels omtrent bepaalde keuzes weg genomen en krijg je telkens weer een duwtje in de rug om 'full force' door te gaan.

Live Kick-off dag voor extra focus

Dit programma start met een live kick-off bijeenkomst waarin je alle deelnemers leert kennen. Het is een kleine groep van maximaal 10 vastgoedstylisten waarmee je een vliegende start maakt met het programma. Je gaat dan gelijk al aan de slag de eerste doelen zichtbaar te maken, zodat je weet waar je de komende 6 maanden naar toe gaat werken.

24/7 toegang tot al het leermateriaal waar en wanneer je maar wilt

Van alle MasterClasses en de MasterMind-sessies worden opnames gemaakt. Dit geeft jou de gelegenheid om op een later moment deze sessies (nog een keer) te bekijken of te beluisteren. Of als je er een keer niet bij aanwezig kunt zijn, kun je ze bekijken. Omdat er telkens in een korte periode heel veel informatie wordt gegeven, is het fijn de mogelijkheid te hebben alle gegeven informatie op een later tijdstip nogmaals te raadplegen. Tijdens het programma heb je onbeperkt toegang tot alle lesmaterialen en opnames.

Lidmaatschap Vastgoedstyling Community voor nog meer inspiratie

Hier ontmoet je andere ambitieuze vastgoedstylisten die net zoals jij werken aan een succesvol bedrijf in vastgoedstyling. In deze besloten community kun je van elkaar leren, elkaar inspireren, brainstormen en elkaar helpen met alle facetten van vastgoedstyling & ondernemerschap. Je staat er niet alleen voor!

Super gave handige planners & tools

Gedurende dit programma leer je gebruik te maken van verschillende supergave planners en tools die zich in de praktijk bewezen hebben. Hiermee zorg jij ervoor dat je je dromen waar kunt maken. Jouw bedrijf succesvol kunt maken. Zonder de balans werk-privé te verstoren, zodat je ook een gelukkige ondernemer wordt.

Met het Vastgoedstyling Business Boost Programma krijg jij alles in handen om een winstgevend vastgoedstyling bedrijf neer te zetten.
In 6 maanden succesvol in vastgoedstyling

Maand 1
Winstgevend Plan

Je ontwikkelt een jaarplanning, leert uurtarieven berekenen, gaat verdienmodellen verkennen, stelt een reëel omzetdoel en maakt winst!

Maand 2
Vastgoedstyling in de praktijk

Aan de slag met een verdiepingsslag hoe jij jouw diensten op het gebied van vastgoedstyling het beste kunt uitvoeren.

Maand 3
Woningpresentatie

... is meer dan vastgoedstyling. Ontdek welke (aanvullende) diensten je aan je klanten kunt aanbieden. Wat past bij jou en hoe voer je ze uit?

Maand 4 
Jouw marketingplan

Leer hoe jij je kunt onderscheiden van de concurrentie en wie jouw ideale klant is, zodat je moeiteloos klanten trekt.

Maand 5
Succesvol ondernemen

Werk aan je ondernemersvaardigheden die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te hebben in vastgoedstyling.

Maand 6
Een echte professional!

Je hebt een duidelijke visie op het vak, een goede portfolio en biedt de juiste diensten voor jouw doelgroep aan.

Dit Business Boost programma is alleen geschikt voor jou als je...

 • durft te investeren in je bedrijf en bereid bent tijd vrij te maken om 'aan je bedrijf' te werken
 • een opleiding vastgoedstyling met succes hebt afgerond en daarnaast al meerdere opdrachten op het gebied van woningpresentatie hebt uitgevoerd
 • je in de opbouwfase van je bedrijf zit en die winstgevend wilt maken
 • open staat voor feedback en door wilt groeien als ondernemer en expert wilt zijn in woningpresentaties
 • op zoek bent naar de juiste balans tussen werk en privé, maar ook succesvol wilt zijn met je bedrijf

EXTRA BONUSSEN

2 extra live dagen

(t.w.v. €599)

Halverwege en ter afsluiting van het programma vindt er een live dag plaats, zodat je extra geïnspireerd wordt en grote stappen met je bedrijf maakt.

Mini Power Boost

(t.w.v. €75)

Graag maken we van te voren al kennis met jou en je bedrijf. We bepalen samen jouw doelen gedurende dit programma, zodat je geïnspireerd aan de slag gaat.

1-op-1 Powersessie

(t.w.v. €297)

Er zal altijd een moment zijn tijdens het programma dat je enorm twijfelt of extra hulp nodig hebt. Dan zijn wij er voor jou! Je krijgt 2x een 1-op-1 sessie van een uur met één van ons.

Klaar voor de start?

Omdat dit programma niet voor iedereen geschikt is, plannen we graag eerst de Mini PowerBoost met je in. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bepalen we samen te behalen doelen voor jouw Busines Boost.


Als wij, maar ook jij, na dit gesprek ervan overtuigd zijn dat de Vastgoedstyling Business Boost jou kan helpen jouw bedrijf naar een hoger level te brengen en winstgevender te maken, dan krijg je de uitnodiging om aan dit programma deel te nemen.