Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking

waarna je professioneel aan de slag kunt als vastgoedfotograafJe kunt je nu inschrijven voor 14 februari 2022 


De voordelen van deze 9-weekse cursus!

E-learning & praktijk

Unieke combinatie van online leren in je eigen tijd en oefenen onder begeleiding in de groep

Professionele docenten

Les van 3 praktijkervaren vastgoedfotografen die 1000+ woningen hebben gefotografeerd

Nabewerken in Lightroom

Het beste software programma waarmee je jouw foto's professioneel leert nabewerken

Aantrekkelijke woningpresentatie op Funda

Iedere woning, die op Funda te koop wordt aangeboden, is tegenwoordig professioneel gefotografeerd. De kunst is om woningen daar aantrekkelijk te presenteren. 

 • Stap 1 is vastgoedstyling, want mooie plaatjes kun je alleen maken van aantrekkelijk ingerichte woningen.
 • Stap 2 zijn professionele foto's van een woning. We leren je graag fotograferen met behulp van mooie (natuurlijke) belichting, een interessante compositie en het (voorzichtig!) gebruik te maken van de groothoeklens.

We willen wel dat een woning er op foto's net zo mooi en groot uit ziet als die in het echt is. ;-)

Voor vastgoedstylisten, 

fotografen, interieurstylisten en makelaars!

In deze Cursus Vastgoedfotografie leer je professionele foto's maken van woningen en interieurs, die je commercieel kunt gebruiken voor Funda, je eigen portfolio, de verhuur van vakantiewoningen en nog veel meer.......

De docenten

Ursula

In 2010 is Ursula gestart met vastgoedfotografie. Met behulp van haar werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' en haar Nikon heeft zij menig woning in de regio Gorinchem voor Funda vastgelegd.

Liesbeth

Liesbeth heeft jarenlang  in de regio Culemborg woningen voor Funda  gefotografeerd. Zij bood complete presentatiepakketen aan, van hoogtefotografie, 360º-foto's tot woningvideo's.

Jackie

 Jackie heeft zich als professioneel vastgoedfotograaf gespecialiseerd in nieuwbouw. Lightroom is haar favoriete programma en in de nabewerking haalt ze het beste in de foto en haarzelf ;-) naar boven.

Na het volgen van de Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking

 • heb je de juiste foto-apparatuur in huis waarmee je professionele woningreportages kunt maken
 • bedien je je eigen apparatuur blindelings en kun je voor iedere situatie je camera op de juiste wijze instellen
 • maak je zowel binnen als buiten prachtige woningfoto's
 • weet je hoe je efficiënt en binnen de gestelde tijd een woning voor de verkoop fotografeert
 • kun je iedere ruimte in een woning met natuurlijk daglicht perfect in beeld brengen
 • onderscheid je je van je concurrent vanwege de optimale combinatie van vastgoedstyling & fotografie
 • heeft Lightroom geen geheimen meer voor jou en kun je iedere foto professioneel nabewerken
 • kun je aan de slag als professioneel vastgoedfotograaf en tevens een complete fotoreportage voor Funda afleveren
 • ben je in staat vakantiewoningen voor de verhuur aantrekkelijk te fotograferen (bijv. voor Airbnb)
 • kun je als interieurstylist of architect je eigen werk voor je portfolio professioneel fotograferen.

Vastgoedfotografie & Nabewerking

De 9-weekse cursus bestaat uit online lesmodules, een praktijkdag en gezamenlijke online huiswerksessies

Module 1: Cameravaardigheden

In de eerste week leer jij je  eigen camera door en door kennen. Je raakt vertrouwt met je eigen apparatuur. Je ontdekt  waar alle belangrijke instellingen voor een woningfotograaf zitten. Met onze hulp en informatie kies je voordelig de juiste foto-apparatuur en handige accessoires, waarmee jij als professioneel vastgoedfotograaf aan de slag kunt.

Module 2: Basiskennis fotografie

Vervolgens leer jij de basis over de belichtingsdriehoek, zodat je begrijpt op welke wijze je foto's op de juiste manier kunt belichten. Je gaat oefenen met diafragma, sluitertijd en ISO en begrijpt welke instellingen voor een vastgoedfotograaf ideaal zijn. Daarnaast leer je meer over de techniek van RAW-bestanden en kun je met HDR-fotografie aan de slag.

Module 3: Compositie

Je ontdekt verschillende camerastandpunten speciaal voor vastgoedfotografie, zodat je interessante en aantrekkelijke foto's maakt die jou onderscheiden van de concurrent.

Je krijgt ook tips uit de praktijk welke onderdelen in welke ruimtes in en om een woning belangrijk zijn om op de foto te zetten. Zodat je professionele fotoserie van een huis voor de verkoop kunt maken.

Module 4: Woningpresentatie

In week 4 ontdek je hoe jij je als fotograaf optimaal kunt voorbereiden op een fotoshoot. Maar ook hoe een woning optimaal  aantrekkelijk door jou gefotografeerd kan worden. Verder verdiep je je in de verschillende mogelijkheden die Funda biedt op het gebied van woningpresentatie. En met welke presentatieproducten je naast fotografie je klanten kunt helpen.  

Module 5: Oefenen in de praktijk

In de 5e week van de cursus vindt de praktijkdag plaats. Je gaat op die dag onder professionele begeleiding van ervaren vastgoedfotografen oefenen met vastgoedfotografie. De docenten lopen met je mee als jij foto's gaat maken. 's Ochtends ga je binnen op statief oefenen en 's middags na een heerlijke lunch ga je oefenen met buitenfotografie.

Je krijgt die dag ook een demonstratie hoogtefotografie, 360º-fotografie en videografie!

Module 6: Nabewerken m.b.v. Lightroom

In de 6e week start je met het nabewerken van je foto's met behulp van Adobe Lightroom Classic voor een fantastisch eindresultaat. Je leert hoe je de gemaakte foto's importeert en opslaat in de bibliotheek. En hoe je de nabewerkte foto's exporteert in het juiste formaat, inclusief copyright teksten. Deze foto's kun jij aan je klanten en makelaar opleveren, zodat die meteen op Funda kunnen worden geplaatst.

Module 7: Eindopdracht 

De cursus rond je af met het maken van een eindopdracht. Daar heb je de laatste 3 weken (week 7 t/m 9) de tijd voor. Hiervoor maak je een aantal vastgoedfoto's die je ook gaat nabewerken. Als deze foto's positief worden beoordeeld door de docenten, ben je klaar voor het echte werk! Je ontvangt het certified logo voor je cv en je kunt je aansluiten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Nog meer leren op het gebied van woningpresentatie?

Snelcursus Floorplanner

Wil je plattegronden m.b.v. Floorplanner voor Funda leren tekenen? Of gave 3D artist impressions leren maken?

Bestel dan voordelig de Snelcursus Floorplanner erbij. Een waardevolle uitbreiding van je vaardigheden als professioneel vastgoedfotograaf! 

Extra optie:

Masterclass 360º fotografie

Wil je ook leren om fraaie 360º-foto's te maken van alle ruimtes in en rondom een woning? Kies dan voor de extra optie 360º-fotografie MasterClass. 

Vanaf de 5e week van de Cursus Vastgoedfotografie krijg je toegang tot deze MasterClass, zodat je aan het eind van deze cursus zowel 'gewone' als 360º-foto's kunt maken en nabewerken.

Praktijkdag Culemborg

Oefenen fotografie

In deze cursus zit één live praktijkdag waar je onder begeleiding van twee professionele vastgoedfotografen gaat oefenen met woningfotografie, zowel binnen als buiten. Je gaat de geleerde theorie vertalen naar de praktijk.

Deze dag vindt plaats in het ETC Design Center in Culemborg tijdens de 5e week van de cursus. 

Deze cursisten gingen je voor...

Vastgoedstyling & vastgoedfotografie

Een super leuke cursus naast de Opleiding Vastgoedstylist. Het was goed te doen voor een leek. Goede hulp en begeleiding op diverse manieren. Leuke en leerzame praktijkdag ondanks de corona. De cursus is geheel naar eigen tijd in te plannen. Fijn dat je contact hebt met medecursisten zowel live als online en ik ben super blij dat ik deze opleiding ben tegengekomen. Dank jullie wel, jullie zijn een topteam en doen het heel goed!

Natascha - Style-N

Voor het eerst een online opleiding

Het was voor mij de eerste keer dat ik een online opleiding heb gevolgd. Ik was eerst sceptisch omdat ik vreesde dat het heel veel zelfstudie is en weinig persoonlijke begeleiding. Was bij deze cursus zeker niet het geval! De lessen bestaan uit duidelijke video's met opdrachten waarop je snel feedback krijgt van de docenten. Ook bij vragen of onduidelijkheden krijg snel een antwoord, zodat je weer verder kan. Op de praktijkdag ontmoet je live je groep en krijg je veel bruikbare tips van Liesbeth en Ursula.  

Elvira Nijs

Ook geschikt voor interieurstylisten

Als interieurstylist twijfelde ik of deze cursus wel geschikt voor mij was omdat ik geen vastgoedstylist ben. Ik wilde namelijk beter leren fotograferen zodat ik zelf mijn portfolio professioneel in beeld kan brengen. Ondanks dat het af en toe flink aanpoten was alle opdrachten te voltooien, is de cursus vastgoedfotografie mij heel goed bevallen. Ook omdat de docenten het verschil tussen interieur- en vastgoedfoto’s telkens duidelijk terug koppelden.

Mariëlle - Claessens Styling

Nu heb ik het wel onder de knie

Na het volgen van een opleiding verkoopstyling was het voor mij heel snel duidelijk dat ik met fotografie door wilde. Ik heb eerst een masterclass fotografie gevolgd, maar dat was voor mij nog niet voldoende. Deze cursus sprak mij daarom meteen aan. Ik had wel moeite met de lessen over het nabewerken in Lightroom, ook omdat ik een leek ben op het gebied van computers. De vragen werden gelukkig snel via online support beantwoord.

Praktische info

 • 9-weekse cursus: maandag 14 februari t/m zondag 17 april 2022
 • Start: de cursus start op 14 februari 2022 met een gezamenlijke online sessie om 9:00 uur
 • Studiebelasting: we adviseren 2 dagdelen per week te reserveren
 • Online huiswerksessies: tijdens de cursus worden 4 huiswerksessie georganiseerd. Aanwezigheid is niet verplicht, er worden opnames van gemaakt, die je later terug kunt zien:
  • woensdag 2 maart van 13:30 - 14:30 uur
  • woensdag 9 maart van 11:30 - 12:30 uur
  • woensdag 30 maart van 11:30 - 12:30 uur
  • woensdag 13 april van 11:30 - 12:30 uur
 • Praktijkdag: woensdag 16 maart 2022 van 10:00 - 15:30 uur in het ETC Design Center in Culemborg
 • Inhoud cursus: online lesmodules, live praktijkdag en online huiswerksessies
 • Lesmodules: bestaan uit video's & werkbladen die samen een complete syllabus van de lessen vormen 
 • Vastgoedstyling Community: gedurende deze cursus ben je automatisch lid van een actieve online community waarin je kunt netwerken met vakgenoten 
 • Kenniswebinars: in de Vastgoedstyling Community kun je  maandelijkse extra lessen over vastgoedpresentatie volgen
 • Professionele begeleiding: feedback van docenten tijdens huiswerksessies en online begeleiding in community
 • Groepsgrootte: max. 12 deelnemers zodat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere cursist is
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk, Liesbeth Oldeman en Jacqueline Berkhof

Welke apparatuur & software heb je nodig?

Fotografie

Om deze cursus goed te kunnen volgen, heb je minimaal een digitale spiegelreflexcamera (Canon of Nikon) inclusief een groothoeklens nodig. Daarnaast een stevig fotostatief waarop jouw camera kan worden bevestigd. Omdat je leert fotograferen met natuurlijk daglicht heb je GEEN flitser nodig.

Nabewerken

Voor het nabewerken van de foto's heb je een laptop of computer nodig waarop je Adobe Lightroom Classic kunt installeren (selecteer de optie Fotografielidmaatschap 20GB!!). Dit lidmaatschap kost €9,99 per maand (excl. BTW). In de cursus leggen we je uit hoe je dit programma kunt installeren. Bekijk hier aan welke systeemeisen jouw computer minimaal moet voldoen om Lightroom Classic te kunnen gebruiken.

Optie: 360º Fotografie

Kies je voor de extra MasterClass 360º-fotografie? Dan heb je naast bovenstaande apparatuur nog een speciale 360º fotocamera nodig (bijvoorbeeld de Rico Theta SC2). 

GRATIS aankoophulp

Twijfel je nog of jij de juiste apparatuur hebt of wil je advies over wat je moet aanschaffen? Bekijk eerst deze video waarin we uitleggen welke apparatuur voor vastgoedfotografie geschikt is.


Wanneer jij je aanmeldt voor deze cursus ontvang je tevens het document 'Aankoophulp', waarmee jij zelf kunt bepalen welke apparatuur het beste bij jou past.

Gecertificeerd Vastgoedfotograaf

Na het succesvol afronden van de eindopdracht ben je gecertificeerd vastgoedfotograaf. Je ontvangt een certificaat en logo waarmee je laat zien dat jij een echte professional in vastgoedfotografie bent. Ook krijg je persoonlijke feedback, zodat je vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedfotograaf. 

Tevens word je opgenomen in het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Schrijf je in voor de Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking

Start: 14 februari 2022

(nog 3 plekken beschikbaar)

Cursus Vastgoedfotografie


€697

excl. BTW 

 • online lessen & live praktijkdag
 • 9 weken toegang tot online leeromgeving & support
 • Praktijkdag: 16 maart 2022
 • Certificaat Vastgoedfotograaf

 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals

 • BONUS Aankoophulp foto-apparatuur


EXTRA OPTIE

MasterClass 360º-fotografie (€97)


Cursus Vastgoedfotografie

& Floorplanner 

€894

€797

excl. BTW

 • online lessen & live praktijkdag
 • 9 weken toegang online leeromgeving & support
 • Praktijkdag: 16 maart 2022
 • Certificaat Vastgoedfotograaf

 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals

 • BONUS Aankoophulp foto-apparatuur


INCLUSIEF
Snelcursus Floorplanner
(t.w.v. €197)

 • 9 weken toegang tot de Snelcursus Floorplanner
 • 4 lesmodules die in één keer beschikbaar zijn


EXTRA OPTIE

MasterClass 360º-fotografie (€97)

Hoe meld je je aan voor de MasterClass 360º-fotografie?

Op de inschrijvingspagina kun je deze MasterClass aan je bestelling toevoegen. Klik op bovenstaande knop "Meld je nu aan" en selecteer vervolgens deze MasterClass.

Hoe gaat aanmelden in zijn werk?

Als je op de bestelknop klikt, kom je in de veilige, online betaalomgeving. Daar kun je de cursus direct via iDeal betalen. Je ontvangt automatisch de factuur en alle informatie die je nodig hebt om op de aangegeven datum met de cursus te starten. Op dat moment is jouw plek in de cursus gegarandeerd!


Groetjes,

Ursula & Liesbeth


Cursusdata 2021/22:

- 25 oktober 2021: VOL

- 17 januari 2022: VOL

- 14 februari 2022: nog (12) 3 plekken beschikbaar

- 28 maart 2022: nog 12 plekken beschikbaar

- 9 mei 2022: nog 12 4 plekken beschikbaar

 

Nog vragen over de cursus vastgoedfotografie & nabewerking?

Hoeveel tijd moet ik per week reserveren voor deze cursus?

Wij adviseren je minimaal 2 dagdelen per week voor deze cursus te reserveren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw kennis van fotografie en je eigen camera. De laatste module (nabewerken) is een zeer uitgebreide module waarvoor je waarschijnlijk wat meer tijd moet reserveren. Omdat je 9 weken toegang behoudt tot alle lesvideo's, heb je voldoende tijd alle leerstof jezelf eigen te maken. Ook na de cursus kun je toegang tot alle lessen en support behouden door je abonnement op de Vastgoedstyling Community te verlengen.

Kan je als echte beginneling deze cursus ook volgen?

Zeker! Je hoeft geen verstand van fotografie of nabewerken te hebben om deze cursus te kunnen volgen. Je begint echt met het begin, d.w.z je camera leren kennen. Daarna ga je stap-voor-stap verder met de theorie over vastgoedfotografie. Bovendien kun je in je eigen tempo oefenen en tijdens de praktijkdag hebben we aandacht voor alle deelnemers. ;-)

Waar vindt de Praktijkdag Vastgoedfotografie plaats?

De praktijkdag vastgoedfotografie vindt plaats van 10:00 - 15:30 uur in het ETC Design Center in Culemborg. De exacte datum vind je onder 'praktische info'. Na de inloop met koffie/thee starten we om 10:00 uur met het programma. We nemen een aantal theorielessen met je door, behandelen openstaande vragen en je gaat vooral veel oefenen met fotograferen onder begeleiding van 2 ervaren vastgoedfotografen. Ook staat daar tussen de middag een heerlijke lunch voor je klaar!

Is een online cursus niet onpersoonlijk?

Nee hoor! We starten de cursus met een online sessie waarin we elkaar zien en spreken. Tijdens de cursus ontmoet je je mede-cursisten live tijdens de praktijkdag. Daarnaast informeren we je ook over andere mogelijkheden om elkaar zowel online als live te ontmoeten. Bijvoorbeeld bij speciale vakdagen, interessante lezingen of spontaan georganiseerde live meet-ups waar wij ook aanwezig zijn. Eerdere cursisten gaven aan dat ze enorm blij waren met de snelle respons van ons, wanneer ze vragen hadden of huiswerk wilden evalueren. Maar juist ook vanwege de vele videolessen, raak je zo bekend met onze stemmen, dat je ons op de manier ook echt een beetje leert (her)kennen ;-)

Ik ben interieurstylist, is deze cursus dan zinvol?

Deze cursus is zeker interessant voor interieurstylisten die zelf hun werk willen fotograferen. Bijvoorbeeld omdat ze op die manier beter de kwaliteit van de foto’s van hun werk kunnen bewaken. Of niet meer afhankelijk zijn van de agenda van de fotograaf. Het resultaat van deze cursus is dat jij veel sneller (en goedkoper!) je portfolio professioneel kunt presenteren.

Hoe lang bieden jullie cursisten support en ondersteuning?

De cursus duurt 9 weken. Heb je meer tijd nodig om de cursus af te ronden of wil je langer support van ons? Aan het eind van de cursus krijg je de mogelijkheid je lidmaatschap op de Vastgoedstyling Community te verlengen, zodat je langer toegang houdt tot de online leeromgeving en onze online hulp.

Wanneer kan ik starten met deze online cursus?

Deze cursus start een aantal keer per jaar met een online startsessie (zie de data zoals die op deze pagina staan vermeld). Deelname aan de online startsessie is niet verplicht. Er worden altijd opnames van online bijeenkomsten gemaakt, die je op een later tijdstip terug kunt kijken. De lessen kun je allemaal online (via computer of tablet) in je eigen tijd volgen. Belangrijk is om rekening te houden met de praktijkdag. Deze vindt niet online maar live in Culemborg plaats. Zorg dat je deze dag op tijd reserveert in jouw agenda, zodat je hieraan mee kunt doen!

Leer ik in deze cursus ook met een (externe) flitser werken?

Nee, in deze cursus leer je je camera zo te bedienen dat je zonder ingebouwde of externe flitser kunt fotograferen. Je leert optimaal gebruik te maken van natuurlijk daglicht.

Leer ik ook foto's nabewerken?

Ja zeker! In deze cursus leer je in de laatste lesmodules foto's nabewerken m.b.v. Adobe Lightroom. Zonder nabewerking is een foto nog niet af ;-) Via 'how-to' video's leer je stap voor stap hoe je foto's met Lightroom eenvoudig kunt nabewerken tot prachtige woningfoto's. Ook wordt er in de cursus een Lightroom huiswerksessie georganiseerd, waarin je al je vragen specifiek over dit onderwerp kunt stellen. De docenten kunnen dan live laten zien hoe je in Lightroom foto's optimaliseert voor Funda.

Leer ik ook hoogtefoto's, 360º-foto's en video's maken?

Deze cursus richt zich puur op het maken van professionele 'standaard' vastgoedfoto's. In de praktijk blijkt dat je deze techniek eerst goed onder de knie dient te hebben voordat je verder gaat met 'specials'. Tijdens de Praktijkdag Vastgoedfotografie krijg je een korte demonstratie hoogtefotografie, 360º-fotografie en videografie. Wil je ook leren om 360º-foto's te maken? Bestel dan de MasterClass 360º-fotografie bij deze cursus. Vanaf de 5e week van de cursus krijg je dan toegang tot extra lessen, waarmee je 360º-foto's leert maken en nabewerken. Let op! Voor het maken van 360º-foto's heb je extra apparatuur nodig. In deze cursus werken wij met een Rico Theta SC2, maar met een vergelijkbaar type camera kun je de MasterClas ook prima volgen.

Welke foto-apparatuur heb ik nodig om deze cursus te volgen?

Om deze cursus te volgen, heb je minimaal een digitale spiegelreflex camera (of een uitgebreide systeemcamera) en een statief nodig. Wil je meteen aan de slag als professioneel vastgoedfotograaf? Dan adviseren we je om ook een groothoeklens aan te schaffen. Onze aankoophulp helpt je om keuzes te maken. Zodra je de cursus hebt besteld ontvang je een handige checklist om te bepalen welke camera het meest geschikt is voor jou. In de cursus worden alle accessoires die handig zijn voor vastgoedfotografen behandeld. Je kunt dan (eventueel op een later moment) altijd nog besluiten om extra accessoires aan te schaffen. Afhankelijk waar jij behoefte aan hebt.

Wanneer krijg ik het certificaat uitgereikt?

Na het volgen van de praktijkdag krijg je het (papieren) certificaat uitgereikt. Rond je ook de eindopdracht af? Dan ontvang je het digitale certified logo voor op je website en word je opgenomen in ons 'Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals'. De eindopdracht bestaat uit het maken en nabewerken van een aantal woningfoto's (binnen en buiten). Op die manier kunnen wij goed beoordelen of jij in staat bent professionele woningfoto's af te leveren aan jouw klanten of te gebruiken voor je eigen portfolio. Met onze feedback kun jij vol vertrouwen aan de slag als professionele vastgoedfotograaf.

Ontvang je ook een certificaat voor Floorplanner?

Alleen als je ook de Snelcursus Floorplanner hebt bijbesteld. ;-) Na het afronden van deze cursus ontvang je hiervan een certificaat van deelname thuis gestuurd.

Is deze cursus ook geschikt als ik vakantiewoningen voor de verhuur wil fotograferen?

Jazeker! Zowel voor de verhuur als voor de verkoop is het belangrijk om woningen aantrekkelijk te presenteren. Bij de presentatie van vakantiewoningen zal het accent nog meer liggen op het overbrengen van de juiste vakantiesfeer. In deze cursus leer je ook sfeer- en detailfoto's maken.

Kan ik deze cursus ook volgen zonder professioneel vastgoedstylist te zijn/worden?

Zeker! Je hoeft geen professioneel vastgoedstylist te zijn om een succesvolle vastgoedfotograaf te worden. In de praktijk zien we echter wel dat vastgoedfotografen met kennis van vastgoedstyling veel aantrekkelijker foto's maken, waardoor ze waardevoller voor hun klanten zijn. Wil je ook diensten op het gebied van vastgoedstyling gaan aanbieden? Dan adviseren we je om eerst de Opleiding Vastgoedstylist te volgen en daarna deze cursus vastgoedfotografie. Een voordelige optie is om dan te kiezen voor de Opleiding Vastgoedstyling EXPERT!

Is mijn laptop of computer geschikt voor het nabewerken van foto's m.b.v. Adobe Lightroom?

Op de volgende pagina staan de minimale technische specificaties vermeld, die Adobe adviseert voor het gebruik van Lightroom: https://helpx.adobe.com/nl/lightroom-classic/system-requirements.html

100% Tevredenheidsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat deze cursus enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Meld je aan en doe de eerste week volledig mee (blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten). Ben je niet tevreden over deze cursus? Stuur ons dan uiterlijk 1 week na de start van de cursus een bericht en wij storten het bedrag, eventueel na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deze cursus is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving, zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen (mits de cursus nog niet is aangevangen).

arrow_drop_up arrow_drop_down