Ondernemen in Vastgoedpresentatie

Speciaal voor vastgoedstylisten en -fotografen die dromen van een 

eigen bedrijf in woningpresentatie 

Start op 31 oktober met jouw ondernemersdroom!

 

20+ jaar

Ervaring in ondernemen

100%

Keurmerkstylist Vastgoed

1000+

Vastgoedpresentaties

Herkenbaar?

Je hebt een opleiding op het gebied van vastgoedpresentatie afgerond, maar een eigen bedrijf starten, blijkt niet zo eenvoudig als je dacht...

Je vindt het lastig om klanten te vinden

Als vastgoedstylist vind je het moeilijk je klanten van jouw toegevoegde waarde te overtuigen zonder meteen al je kennis gratis weg te geven. Je vraagt je af of je wel de juiste diensten aanbiedt, omdat je op dit moment niet voldoende omzet genereert om een financieel gezond bedrijf op te bouwen.

Je twijfelt over de kwaliteit en aanbod van je diensten

Je biedt veel verschillende diensten aan op het gebied van woningpresentatie, omdat je geen klanten mis wilt lopen. Je wilt graag  laten zien wat je allemaal te bieden hebt op je vakgebied. Je bent daardoor veel tijd kwijt aan het bijhouden van je vakkennis en loopt continu achter de feiten aan. Je droomt ervan meer gefocust bezig te zijn, met een minder breed aanbod en daarmee toch een goedlopend bedrijf te hebben. Maar kiezen is best wel eng, want stel nou eens dat je de verkeerde keuze maakt en je klanten verliest.

Je maakt je zorgen over je omzet

Je vraagt je af of je als zzp'er wel voldoende inkomsten kunt genereren en hoe lang het duurt om winstgevend te zijn. Je ligt er regelmatig 's nachts wakker van. Het vertrouwen in je bedrijf wisselt enorm. De ene keer lijkt alles heel makkelijk te gaan en maak je veel omzet, terwijl je een maand later nauwelijks klanten trekt. Hoe zorg je voor een constante stroom van inkomsten?

Ondernemen is soms best eenzaam

Je mist vakgenoten waarmee je kunt sparren over zowel vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. Je wilt graag van anderen leren, elkaar inspireren. Er blijken weinig succesvolle ondernemers te zijn die ook iets van jouw vakgebied weten. Je bent op zoek naar experts die je helpen een solide basis te creëren voor jouw bedrijf in vastgoedpresentatie, waarvan jij de komende jaren de vruchten kan plukken.

Je hebt het heel erg druk, maar ziet dat niet terug in je omzet

Je bent lekker druk met je bedrijf. Overdag ben je bezig met van alles wat te maken heeft met ondernemen. En ook 's nachts blijven je gedachten doormalen. Continu heb je nieuwe ideeën hoe jouw bedrijf nog beter zou kunnen presteren. In plaats van dat heerlijke gevoel van vrijheid, voel jij je steeds meer gevangen in het ondernemerschap. Je durft bijna geen rust of vrije dagen in te bouwen, omdat je bang bent 'dingen' te missen waar jouw concurrenten wel mee aan de slag gaan.

Wij weten precies hoe het voelt...

Ook onze bedrijven werden pas na een paar jaar hard bikkelen succesvol. Een goed lopend bedrijf in vastgoedpresentatie ontstaat niet automatisch na het volgen van een opleiding. Wij durven ook te beweren dat de beste vastgoedstylisten en vastgoedfotografen, zeker niet de meest succesvolle ondernemers zijn. Vastgoedpresentatie en ondernemen zijn twee verschillende dingen, die om andere kwaliteiten en vaardigheden vragen.


Maar... ondernemen kun je leren!

Wij hebben veel geleerd op het gebied van ondernemerschap. En nog steeds leren we bij, zelfs na 20 jaar ondernemerschap ;-).  Zowel van 'vallen en weer opstaan' in onze eigen bedrijven als van diverse business- & marketingcoaches waar we hulp bij zochten. Daar plukken wij nu, na al die jaren, gelukkig de vruchten van.


Onze drive om succesvolle ondernemers binnen in ons vakgebied op te leiden, hebben we  het programma "Ondernemen in Vastgoedpresentatie" ontwikkeld. Gedurende 5 maanden geven we jou alle handvatten om een solide bedrijf neer te zetten. Wij behoeden je graag voor 'onze' ondernemersfouten, zodat je veel sneller succesvol bent.
Ursula & Liesbeth

Ondernemende experts in vastgoedpresentatie

Leer ondernemen

Zodat je snel een solide en winstgevend bedrijf creëert

Lijkt het jou niet heerlijk...

 • Onder begeleiding van 2 ervaren ondernemers jouw droom werkelijkheid te maken?
 • Vertrouwen te hebben in het succes van je bedrijf, zodat je niet meer twijfelt aan je eigen kwaliteit en aanbod?
 • Een plek te hebben waar je met mede-ondernemers in jouw vakgebied kunt sparren over het vak, zodat je geïnspireerd raakt en gemotiveerd blijft om door te zetten?
 • Een duidelijk plan van aanpak te hebben, waarop je kunt terugvallen als je even niet meer weet wat belangrijk is om op te focussen?
 • Je bedrijf stap-voor-stap te zien groeien en daarvan te kunnen genieten in plaats van onzeker te worden omdat het 'niet snel genoeg' gaat?
 • Rust in je hoofd te hebben, omdat je weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en dat het goed gaat komen?
 • Na 5 maanden met een voldaan gevoel terug te kunnen kijken op al die resultaten die je hebt geboekt?

Ondernemen is een kwestie van een lange adem, fouten maken en doorzetten

Het is heel fijn als je weet wat je wel en niet moet doen. Dat je op gang wordt geholpen door ervaren ondernemers die jou snel de goede richting op kunnen helpen. Zodat jij wordt behoed voor valkuilen waar wij destijds wel zijn ingetrapt.

Hierdoor wordt jouw bedrijf sneller succesvol en kun je genieten van het ondernemerschap.

5 maanden programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie

Ondernemen kun je leren!

Veel professionals 'vergeten' dat ondernemen ook een vak is. Je hoeft geen ondernemersbloed te hebben om een eigen bedrijf te runnen. Je dient wel een aantal ondernemersvaardigheden te leren en een solide basis neer te zetten. In 5 stappen ga jij aan de belangrijkste pijlers van een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie werken.

Lidmaatschap & netwerken

De Vastgoedstyling Community is de plek waar al het lesmateriaal (video's en werkbladen) voor je klaar staat. Maar het is ook een community van gelijkgestemden, waar je ervaringen kunt delen en kunt sparren over vastgoedpresentatie & ondernemen. Hier kun je gratis deelnemen aan extra kenniswebinars, excursies en Live Sessies. Via speciale regiogroepen maak je eenvoudig contact met andere professionals in het vakgebied.

Leren wanneer het jou uitkomt

Online leren biedt veel voordelen. Zo kun je zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je met de lessen aan de slag gaat. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om dit programma te volgen.

Jij kunt zelf plannen waar en wanneer je met de modules aan de slag gaat. Dat is heel efficiënt. Op die manier verspil je geen tijd aan reizen, files en bespaar je ook nog eens reiskosten, want lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-)

Begeleiding door ervaringsdeskundigen

Beide docenten die jou begeleiden zijn Keurmerkstylist Vastgoed en hebben allebei een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie. Zij behoren zij tot de top van Nederland in hun vakgebied.  

Zij delen al hun bewezen praktijkervaring met jou en behoeden jou voor de meest gemaakte fouten in het ondernemerschap, zodat jij veel sneller een succesvol bedrijf neer kunt zetten dan wanneer je zelf het wiel uitvindt.

Persoonlijke aandacht

Om ervoor te zorgen dat jij échte aandacht van ons krijgt, werken we met kleine groepen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen wij jou persoonlijk begeleiden bij de bouw van jouw bedrijf. Iedere ondernemer is uniek en daarom is ook ieder bedrijf anders. Persoonlijke aandacht voor jouw situatie is daarbij cruciaal. Tijdens de maandelijkse Groeisessies denken wij met je mee en helpen we je met ondernemersvraagstukken.

Dit programma bestaat uit de volgende modules

Groeisessies

maandelijks

Iedere maand vindt er een inspirerende online groeisessie plaats. De business-mentors begeleiden jou persoonlijk en samen met jouw mede-cursisten worden alle ondernemersvraagstukken behandeld. Samen sta je sterk!

Module 1
Plan je droom

In de eerste module krijg je alle tools aangereikt om gefocust te werken aan je droombedrijf. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Je zoomt in op die onderdelen die maken dat jouw bedrijf snel succesvol wordt en je visualiseert jouw groei hier naar toe.

Module 2

Ik een sterk merk

In de tweede module geef je vorm aan jouw unieke merk. Je ontdekt wat jou en jouw bedrijf zo speciaal maakt. Waarin jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. En op welke wijze jij je bedrijf kunt branden en vormgeven. 

Module 3

Winstgevend plan

In de derde module zoom je in op verschillende verdienmodellen. Je leert  een begroting te maken, waarmee jij je businessplan kunt onderbouwen. Ook maak je kennis met een super gave manier van boekhouden, die ervoor zorgt dat je zelfs als starter winst kunt maken.

Module 4

Jouw marketingplan

In de vierde module ontwikkel jij je unieke dienstenpakket gericht op jouw niche. Je leert je diensten onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant, zodat het verkopen van je diensten automatisch lijkt te gaan. Online marketing en social media kunnen je daarbij helpen.

Module 5

Succesvol ondernemen

In de vijfde module ga jij je bedrijf stevig in de markt zetten. Je implementeert die systemen, die jou het leven makkelijk maken en tijd besparen. Ook zorg je dat aan alle randvoorwaarden van het ondernemerschap is voldaan. De basis voor een gezond bedrijf is klaar!

Daphne Wieman

Interieurkunst

Ik heb mijn grenzen verlegd!

Het resultaat van dit 9 maanden programma is dat ik naast dat ik veel heb geleerd, veel meer inzicht heb en meer duidelijkheid waar ik naar toe wil met mijn bedrijf. Hierdoor kan ik nu veel beter focus houden op mijn bedrijf en durf ik de juiste keuzes te maken. Ook lastige keuzes… zoals dingen juist niet meer doen, waarvan ik eerder dacht dat ik dat allemaal wel moest doen.


Ik durf veel meer voor mijn bedrijf te kiezen, waardoor ik meer klanten krijg, opdrachten die ik leuk vind en ik mijn bedrijf letterlijk zie groeien. Dat maakt me gelukkig! Ik ben ervan overtuigd dat het goed is dat je je blijft ontwikkelen als ondernemer. Waarbij aan je bedrijf werken essentieel is voor groei.


De opbouw en inhoud van dit programma sloten goed aan bij mij en de fase waarin mijn bedrijf zich bevond (1,5 jaar). De masterminds zijn waardevol vanwege het brainstormen en reflecteren over acties die ik had uitgezet. Ursula en Liesbeth nemen de tijd en zijn kritisch. Ik vond dit prettig en het maakte dat ik mijn grenzen ging verleggen en zaken-manieren ging uitproberen. Enkel door te doen leer je wat werkt.

Droom je ook van een succesvol bedrijf?

Dit programma is geschikt voor jou als je:

 • een training in vastgoedpresentatie hebt afgerond (vastgoedstyling, vastgoedfotografie, etc.)
 • al enkele opdrachten in je vakgebied hebt uitgevoerd voor klanten
 • bereid bent voldoende tijd voor dit programma vrij te maken (minimaal 1 dagdeel per week)
 • het prettig vindt zelf te kunnen bepalen op welke tijden en op welke plekken je alle lessen volgt
 • niet bang bent fouten te maken; want alleen door te proberen, kom je vooruit
 • durft te investeren in je bedrijf op het gebied van tijd, energie en financiële middelen
 • echt gaat DOEN, want alleen door in actie te komen, gaan dingen veranderen! ;-)

Praktische informatie

 • Online startsessie: Gezamenlijke start programma op 31 oktober 2022 van 11:00-12:00 uur
 • Vision Board-sessie: Bespreking van jouw toekomstdroom in beeld op 30 november van 14:00 - 15:00 uur 
 • Groei-sessies: Iedere 1e dinsdag van de maand van 13:00 - 14:00 uur (1 november, 6 december, 3 januari, 7 februari, 7 maart)
 • 5 Maanden traject: Van 31 oktober 2022  t/m 2 april 2023
 • Lesmateriaal: Online videolessen die je via de browser van een laptop of computer kunt volgen, inclusief praktische hand-outs en werkbladen die samen een compleet naslagwerk vormen.
 • Stap-voor-stap leren: Iedere 4 weken komt er een module beschikbaar, zodat er voldoende tijd is om de lessen in de praktijk toe te gaan passen.
 • Gratis app: Met super handige app waar je het hele programma kunt volgen.
 • Lidmaatschap Vastgoedstyling Community: Gedurende het programma heb je toegang tot een exclusief netwerk van vastgoedpresentatie professionals, met wie je kunt netwerken en waar je extra kennis kunt opdoen.
 • Begeleiding & coaching: Via de besloten support groep kun je online al je vraagstukken aan de docenten en je mede-cursisten voorleggen.
 • Docenten: Ondernemers in 'hart en nieren' Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman
€997,-
€ 797,-

Ondernemen in vastgoedpresentatie

 • 5 Lesmodules die de basis voor een succesvol bedrijf vormen
 • 5 Maanden toegang tot de online leeromgeving
 • Persoonlijke begeleiding door 2 ondernemers
 • 1x per maand online Groei-sessie
 • BONUS: 5 maanden lidmaatschap
  Vastgoedstyling Community (kenniswebinars, Live Sessies, excursies, etc.)

Op een later moment in 2022 starten?

Het Programma Ondernemen start 4 keer per jaar. Resterende cursusdata in 2022 zijn als volgt:

- 19 december 2022 -> Reserveer je plek per mail >>


Vragen over het programma 'Ondernemen in Vastgoedpresentatie'?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor dit programma?

Wij adviseren je minimaal 1 tot 2 dagdelen per week te reserveren om te werken aan je bedrijf. In principe kan je er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Je werkt in dit programma tenslotte aan je bedrijf! Je krijgt stap-voor-stap toegang tot alle lesvideo's. Per 4 weken komt er een module in z'n geheel vrij. De lessen en oefeningen kun je in je eigen tijd volgen en uitvoeren.

Is een online programma niet onpersoonlijk?

Nee hoor! Je hebt regelmatig online contact met ons en de overige deelnemers. Iedere maand vindt er een MasterMind plaats, waar je iedereen weer spreekt. Maar ook in de Vastgoedstyling Community kun je elkaar dagelijks 'spreken'. Bovendien stimuleren we je om met een of meerdere deelnemers een buddy-groepje te vormen, zodat je vaker over je bedrijf kunt sparren. Je leert de andere ondernemers op die manier goed kennen. Waardevolle contacten waar je de rest van je ondernemerschap op terug kunt vallen!

Hoe lang krijg ik support en ondersteuning?

Dit programma bestaat uit 5 modules die stap-voor-stap per 4 weken worden aangeboden. Je houdt 5 maanden toegang tot de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar je alle videolessen kunt volgen en werkbladen kunt downloaden. Heb je meer tijd nodig of wil je langer support van ons? Dat kan! Na afloop kun je je lidmaatschap op de Vastgoedstyling Community verlengen, zodat je toegang tot het programma en onze support blijft houden.

Heb ik na het volgen van dit programma een goedlopend bedrijf opgebouwd?

Daar gaan wij natuurlijk wel van uit. Je hebt in ieder geval alle stappen doorlopen waarmee jij een solide basis creëert voor een succesvol bedrijf. Maar uiteindelijk blijft ondernemen een kwestie van doen. Bij alle videolessen zitten handige werkbladen die je kunt downloaden en uitprinten. Zo heb je na 5 modules een compleet naslagwerk, waar je altijd weer inspiratie uit kunt putten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met ondernemen ben je nooit klaar ;-)

Krijg ik een certificaat na het voltooien van dit programma?

In principe niet, want dit programma doe je echt helemaal voor je jezelf en heeft geen toegevoegde waarde om te vermelden op je c.v. Heb je om een of andere reden toch echt een certificaat nodig? Dan kunnen wij na afronding van dit programma altijd een certificaat van deelname aan je uitreiken.

Wat is een Groei-sessie?

Een Groei-sessie is een online groepsgesprek waar alle deelnemers aan dit programma voor worden uitgenodigd. Iedere deelnemer krijgt de tijd om haar 'kwestie' aan de deelnemers en ons voor te leggen. Met z'n allen behandelen we dan die specifieke kwestie, zodat we van elkaar leren en inspireren. Iedere maand vindt er een Groei-sessie plaats.

Kan ik in aanmerking komen voor het STAP-budget?

Jazeker! Vanaf 1 juli 2022 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een studie of opleiding middels het STAP-budget. Voor deelname aan het Programma Ondernemen kun je het STAP-budget aanvragen.
Meer informatie en de mogelijkheid voor het aanvragen van het aanmeldbewijs vind je op de volgende pagina: https://vastgoedstylingopleiding.nl/stap-budget/

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat dit programma enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Schrijf je in en doe de eerste 4 weken volledig mee (blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten). Als blijkt dat je niet tevreden bent over dit programma, stuur je ons uiterlijk 4 weken na de start van dit programma een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes
Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan het programma van 5 maanden. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deze cursus is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving, zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen (mits het programma nog niet is aangevangen).