Vastgoedstyling Opleiding: Ondernemen in Vastgoedpresentatie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ondernemen in Vastgoedpresentatie

Speciaal voor vastgoedstylisten en -fotografen die een succesvol bedrijf in woningpresentatie willen hebben

Ja, dit wil ik 

 

20+ jaar

Ervaring in ondernemen

100%

Keurmerkstylist Vastgoed

1000+

Vastgoedpresentaties

Herkenbaar?

Je hebt een opleiding op het gebied van vastgoedpresentatie afgerond, maar ondernemen blijkt niet zo eenvoudig als je dacht...

Je vindt het lastig om klanten te vinden

Je weet niet precies hoe je klanten van jouw toegevoegde waarde overtuigt zonder meteen al je kennis gratis weg te geven. Je hebt niet het juiste verdienmodel gekozen dat bij jouw business past, waardoor je uiteindelijk te weinig omzet genereert om een financieel gezond bedrijf op te bouwen.

Je twijfelt over de kwaliteit en aanbod van je diensten

Omdat je bang bent klanten mis te lopen en niet voor vol aangezien te worden, bied je veel verschillenden diensten aan. Het kost je veel tijd om alle vakgebieden bij te houden en hebt het idee continu achter de feiten aan te lopen. Je droomt ervan meer gefocust te zijn, met een minder breed aanbod en daarmee toch een goedlopend bedrijf neer te zetten. Maar je bent bang om te kiezen, want stel nou eens dat je de verkeerde keuze maakt...

Je maakt je zorgen over je omzet

Je vraagt je af of je als zzp'er voldoende inkomsten kunt genereren en hoe lang het duurt om winstgevend te zijn. Je ligt er regelmatig 's nachts wakker van. Het vertrouwen in je bedrijf wisselt enorm. De ene keer lijkt alles heel makkelijk te gaan en maak je veel omzet, terwijl je een maand later nauwelijks klanten trekt. Hoe kan dat en hoe zorg je voor een constante stroom van inkomsten?

Ondernemen is soms best eenzaam

Je mist vakgenoten waarmee je kunt sparren over zowel vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. Je wilt graag van anderen leren, elkaar inspireren. Er blijken weinig succesvolle ondernemers te zijn die ook iets van vastgoedpresentatie weten. Je bent op zoek naar iemand die je helpt een solide basis te creëren voor jouw bedrijf in vastgoedpresentatie, waarvan jij de komende jaren de vruchten kan plukken.

Je hebt het heel erg druk, maar ziet dat niet terug in je omzet

Je bent lekker druk met je bedrijf. Overdag ben je bezig met van alles wat te maken heeft met ondernemen. En ook 's nachts blijven je gedachten doormalen. Continu heb je nieuwe ideeën hoe jouw bedrijf nog beter zou kunnen presteren. In plaats van het heerlijke gevoel van vrijheid, voel jij je steeds meer gevangen in het ondernemerschap. Je durft bijna geen rust of vrije dagen in te bouwen, omdat je bang bent 'dingen' te missen waar jouw concurrenten wel mee aan de slag gaan.

Wij weten precies hoe het voelt...

Ook onze bedrijven werden pas na een paar jaar hard bikkelen succesvol. Een goed lopend bedrijf in vastgoedpresentatie ontstaat ook niet automatisch na het volgen van een opleiding. Wij durven ook te beweren dat de beste vastgoedstylisten en vastgoedfotografen, zeker niet de meest succesvolle ondernemers zijn. Vastgoedpresentatie en ondernemen zijn twee verschillende dingen, die om andere kwaliteiten en vaardigheden vragen.


Maar... ondernemen kun je leren!

Wij hebben heel veel geleerd op het gebied van ondernemerschap. En nog steeds leren we bij, zelfs na 20 jaar ondernemerschap ;-).  Zowel van 'vallen en weer opstaan' in onze eigen bedrijven als van diverse business- & marketingcoaches waar we hulp bij zochten. Daar plukken wij nu, na al die jaren, gelukkig de vruchten van.


Vanwege onze eigen frustratie, dat er geen geschikte programma's voor startende vastgoedstylisten of vastgoedfotografen zijn, en omdat we zien dat starters vastlopen in het ondernemerschap, hebben we  het programma "Ondernemen in Vastgoedpresentatie" ontwikkeld. Gedurende 9 maanden geven we jou alle handvatten om een solide bedrijf neer te zetten. Waarbij je niet dezelfde fouten maakt die wij hebben gemaakt, zodat je veel sneller succesvol bent.Ursula & Liesbeth

Keurmerkstylisten Vastgoed

Leer ondernemen

Zodat je snel een solide en winstgevend bedrijf creëert

Lijkt het jou niet heerlijk...

 • Vertrouwen te hebben in het succes van je bedrijf, zodat je niet meer twijfelt aan je eigen kwaliteit en aanbod?
 • Een plek te hebben waar je met mede-ondernemers in jouw vakgebied kunt sparren over het vak, zodat je geïnspireerd raakt en gemotiveerd blijft om door te zetten?
 • Een duidelijk plan van aanpak te hebben, waarop je kunt terugvallen als je even niet meer weet wat belangrijk is om op te focussen?
 • Je bedrijf stap-voor-stap te zien groeien en daarvan te kunnen genieten in plaats van onzeker te worden omdat het 'niet snel genoeg' gaat?
 • Rust in je hoofd te hebben, omdat je weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en dat het goed gaat komen?
 • Na 9 maanden met een voldaan gevoel terug te kunnen kijken op al die resultaten die je hebt geboekt?

Ondernemen is een kwestie van een lange adem, fouten maken en doorzetten

Het is heel fijn als je weet wat je wel en niet moet doen. Dat je op gang wordt geholpen door ervaren ondernemers die jou snel de goede richting op kunnen helpen. Zodat jij wordt behoed voor valkuilen waar wij destijds wel zijn ingetrapt.

Hierdoor wordt jouw bedrijf sneller succesvol en kun je genieten van het ondernemerschap.

9 maanden programma

Ondernemen in Vastgoedpresentatie

5 Modules

Veel professionals 'vergeten' dat ondernemen ook een vak is. Je hoeft geen ondernemersbloed te hebben om een eigen bedrijf te runnen. Je dient wel een aantal ondernemersvaardigheden te leren en een solide basis neer te zetten. In 5 stappen (lees 5 modules die iedere 4 weken vrij komen) ga jij aan de belangrijkste pijlers van een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie werken.

9 Maanden persoonlijke begeleiding

Wij staan 9 maanden voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met de start van je bedrijf. De Vastgoedstyling Community is de plek waar je al het lesmateriaal (video's en werkbladen) vindt, je ervaringen kunt delen en kunt sparren over vastgoedpresentatie & ondernemen. Zo maak je snel, grotere stappen dan wanneer je in je eentje aan de slag gaat.

E-learning

Online leren biedt veel voordelen. Zo kun je zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je met de lessen aan de slag gaat. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om dit programma te volgen (behalve voor de Live Sessie). 

Jij kunt zelf plannen waar en wanneer je met de modules aan de slag gaat. Dat is heel efficiënt. Op die manier verspil je geen tijd aan reizen, files en bespaar je ook nog eens reiskosten, want lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-)

Keurmerkstylist & Ondernemer

Beide docenten die jou begeleiden zijn Keurmerkstylist Vastgoed en hebben allebei een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie. Zij behoren zij tot de top van Nederland in hun vakgebied.  

Zij delen al hun bewezen praktijkervaring met jou en behoeden jou voor de meest gemaakte fouten in het ondernemerschap, zodat jij veel sneller een succesvol bedrijf neer kunt zetten dan wanneer je zelf het wiel uitvindt.

Persoonlijke aandacht

Om ervoor te zorgen dat jij échte aandacht van ons krijgt, werken we met kleine groepen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen wij jou persoonlijk begeleiden bij de bouw van jouw bedrijf. Iedere ondernemer is uniek en ook ieder bedrijf zal anders worden vormgegeven. Persoonlijke aandacht voor jouw situatie is daarbij cruciaal. Tijdens de Mini Business Boost sessies en MasterMinds kun je live met ons  sparren over jouw bedrijf.

Dit programma bestaat uit de volgende modules

Live Sessie

Groei & Bloei

In de loop van het programma wordt er een Live Sessie georganiseerd waarin je je mede-cursisten ontmoet. Op die dag ga je onder onze begeleiding samen met de andere deelnemers werken aan de groei van je bedrijf.

Module 1
Plan je droom

In de eerste module krijg je alle tools aangereikt om gefocust te werken aan je droombedrijf. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Je zoomt in op die onderdelen die maken dat jouw bedrijf snel succesvol wordt en je visualiseert jouw groei hier naar toe.

Module 2

Ik een sterk merk

In de tweede module ga je vorm geven aan jouw merk. Je ontdekt wat jou en jouw bedrijf zo speciaal maakt. Waarin jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. En op welke wijze jij je bedrijf kunt branden en vormgeven. 

Module 3

Winstgevend plan

In de derde module kies je jouw verdienmodel. Je gaat een begroting maken, waarmee jij je businessplan kunt onderbouwen. En je leert hoe je door een nieuwe manier van boekhouden zelfs als starter winst kunt maken.

Module 4

Jouw marketingplan

In de vierde module ontwikkel jij je unieke dienstenpakket gericht op jouw niche. Je leert je aanbod onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant, zodat het verkopen van je diensten automatisch lijkt te gaan.

Module 5

Succesvol ondernemen

In de vijfde module ga jij je bedrijf stevig in de markt zetten. Je implementeert die systemen, die jou het leven makkelijk maken en tijd besparen. Ook zorg je dat aan alle randvoorwaarden van het ondernemerschap is voldaan.

Daphne Wieman

Interieurkunst

Ik heb mijn grenzen verlegd!

Het resultaat van dit 9 maanden programma is dat ik naast dat ik veel heb geleerd, veel meer inzicht heb en meer duidelijkheid waar ik naar toe wil met mijn bedrijf. Hierdoor kan ik nu veel beter focus houden op mijn bedrijf en durf ik de juiste keuzes te maken. Ook lastige keuzes… zoals dingen juist niet meer doen, waarvan ik eerder dacht dat ik dat allemaal wel moest doen.


Ik durf veel meer voor mijn bedrijf te kiezen, waardoor ik meer klanten krijg, opdrachten die ik leuk vind en ik mijn bedrijf letterlijk zie groeien. Dat maakt me gelukkig! Ik ben ervan overtuigd dat het goed is dat je je blijft ontwikkelen als ondernemer. Waarbij aan je bedrijf werken essentieel is voor groei.


De opbouw en inhoud van dit programma sloten goed aan bij mij en de fase waarin mijn bedrijf zich bevond (1,5 jaar). De masterminds zijn waardevol vanwege het brainstormen en reflecteren over acties die ik had uitgezet. Ursula en Liesbeth nemen de tijd en zijn kritisch. Ik vond dit prettig en het maakte dat ik mijn grenzen ging verleggen en zaken-manieren ging uitproberen. Enkel door te doen leer je wat werkt.

Droom je ook van een succesvol bedrijf?

Stop met dromen en kom in actie!

Dit programma is geschikt voor jou als je:

 • een cursus of opleiding in vastgoedpresentatie hebt afgerond (vastgoedstyling, vastgoedfotografie, etc.)
 • al enkele opdrachten in je vakgebied hebt uitgevoerd voor klanten
 • bereid bent voldoende tijd voor dit programma vrij te maken (minimaal 1 dagdeel per week)
 • het prettig vindt zelf te kunnen bepalen op welke tijden en op welke plekken je alle lessen volgt
 • niet bang bent fouten te maken; want alleen door te doen, kom je vooruit
 • durft te investeren in je bedrijf op het gebied van tijd, energie en financiële middelen

9 maanden programma

Ondernemen in Vastgoedpresentatie

BASIS

€1597

 • 5 Modules: de basis voor een succesvol bedrijf
 • 9 Maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 9 Maanden persoonlijke begeleiding  
 • Live Sessie (op nader te bepalen dag)
 • 1x per maand online MasterMind-sessie
 • 3x individuele Mini Business Boost sessie (45 min.)
 • BONUS: webinars vastgoedpresentatie in de Vastgoedstyling Community

exclusief

INTENSIVE

€1997

 • 5 Modules: de basis voor een succesvol bedrijf
 • 9 Maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 9 Maanden persoonlijke begeleiding
 • Live Sessie (op nader te bepalen dag)

 • 1x per maand online MasterMind-sessie

 • 3x individuele Mini Business Boost sessie (45 min.)

 • BONUS: webinars vastgoedpresentatie in de Vastgoedstyling Community
 • 3 x individuele Power Boost Sessie (1 uur) 

Praktische informatie

 • Het programma start met een persoonlijke belafspraak (online 'Kick-off' sessie)
 • De Live Sessie wordt op een centrale plek in Nederland (van 10:00 tot 14:00 uur, inclusief lunch) georganiseerd
 • Voor het volgen van de lessen heb je 'slechts' een laptop of computer nodig
 • De data van de MasterMind en Mini Business Boost sessies worden in overleg met jou gepland.
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman

Vragen over de cursus 'Ondernemen in Vastgoedpresentatie'?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor dit programma?

Wij adviseren je minimaal 1 dagdeel per week te reserveren. In principe kan je er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Je werkt in dit programma tenslotte aan je bedrijf! Je hebt 9 maanden toegang tot alle lesvideo's, dus ook na de 5 lesmodules kun je in je eigen tempo verder werken. Ook na afloop van deze 9 maanden kun je toegang tot alle lessen en support behouden door je abonnement op de Vastgoedstyling Community te verlengen.

Wat en waar is de Live Sessie?

In de loop van het programma kun je deelnemen aan de Live Sessie die op een centrale plek in Nederland wordt georganiseerd (we informeren je ruim van te voren over de exacte locatie) van 10:00 - 14:00 uur. Op die dag ontmoet je je mede-cursisten en gaan we gezamenlijk werken aan de groei van ieders bedrijf. Super inspirerend en leerzaam!

Is een online programma niet onpersoonlijk?

Nee hoor! Je hebt geregeld online contact met ons en de overige deelnemers. Iedere maand vindt er een MasterMind plaats, waar je iedereen weer spreekt. Maar ook in de Vastgoedstyling Community kun je elkaar dagelijks 'spreken' en wordt er een Live Sessie georganiseerd.

Hoe lang bieden jullie support en ondersteuning?

Dit programma bestaat uit 5 modules die gefaseerd worden aangeboden. Je krijgt 9 maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar je alle videolessen kunt volgen en werkbladen kunt downloaden. Heb je meer tijd nodig of wil je langer support van ons? Aan het eind van dit programma krijg je de mogelijkheid je lidmaatschap op de Vastgoedstyling Community te verlengen, zodat je langer toegang houdt tot de online leeromgeving en onze online hulp.

Wat houdt een Power Boost Sessie in?

Een Power Boost Sessie vindt online (telefonisch of via Skype) of off-line (je kunt bij ons op kantoor komen) met één van ons plaats. In dit uur beantwoorden we al je vragen m.b.t. dit programma en jouw bedrijf. Super waardevol, omdat je op die manier extra persoonlijke coaching en ondersteuning krijgt van ervaren ondernemers.

Heb ik na het volgen van dit programma een goedlopend bedrijf opgebouwd?

Daar gaan wij natuurlijk van uit. Je hebt in ieder geval alle stappen doorlopen waarmee jij een solide basis creëert voor een succesvol bedrijf. Maar uiteindelijk blijft ondernemen een kwestie van doen. Bij alle videolessen zitten handige werkbladen die je kunt downloaden en uitprinten. Zo heb je na 5 modules een compleet naslagwerk, waar je altijd weer inspiratie uit kunt putten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Krijg ik een certificaat na het voltooien van dit programma?

In principe niet, want dit programma doe je echt helemaal voor je jezelf en heeft geen toegevoegde waarde om te vermelden op je c.v. Heb je om een of andere reden toch echt een certificaat nodig? Dan kunnen wij na afronding van dit programma altijd een certificaat van deelname aan je uitreiken.

Wat is een MasterMind sessie?

Een MasterMind sessie is een online groepsgesprek waar alle deelnemers aan dit programma voor worden uitgenodigd. Iedere deelnemer krijgt 15 minuten de tijd om haar 'kwestie' aan de deelnemers en ons voor te leggen. Met z'n allen behandelen we dan die specifieke kwestie, zodat we van elkaar leren en inspireren. Iedere maand wordt er een MasterMind sessie gepland.

Wat is een Mini Business Boost sessie?

Een Mini Business Boost sessie is een persoonlijke online sessie met beide docenten van 40 minuten, waarin jij al je vragen aan ons kunt stellen. Wij zoomen in op jouw bedrijf en geven gerichte adviezen waardoor jouw bedrijf sneller gaat groeien van zaadje naar volwassen plant!

Verdien ik na het volgen van dit programma meer dan een ton?

Helaas, daar kunnen we niets zinnigs over zeggen. Wel weet jij na dit programma of het doel 'een ton verdienen' echt jouw droom is ;-). We beloven geen gouden bergen en laten jou ook geen duizenden euro's voor dit programma betalen. Wij staan met 'beide benen op de grond' en weten dat een bedrijf opbouwen gewoon veel tijd kost en een kwestie van doen is. Het grote voordeel is dat wij zowel specialisten in vastgoedpresentatie en al jaren ondernemers zijn. We snappen de problemen waar je als startende vastgoedstylist/fotograaf tegenaan loopt, waardoor we je beter kunnen helpen de juiste richting op te gaan. Zo kun jij veel sneller een financieel gezond bedrijf neer zetten, dan wij hebben gedaan. Als die ton echt zo belangrijk voor je is, dan adviseren we je niet met ons in zee te gaan, maar een dure coach in de arm te nemen. ;-)

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat dit programma enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% niet goed, geld terug garantie. Schrijf je in en doe de eerste 4 weken volledig mee (blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten). Als blijkt dat je niet tevreden bent over dit programma, stuur je ons uiterlijk 4 weken na de start van dit programma een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan het programma van 9 maanden. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen.

Cookies?