Vastgoedstyling Opleiding: Ondernemen in Vastgoedpresentatie

Ondernemen in Vastgoedpresentatie

Speciaal voor vastgoedstylisten en -fotografen die een succesvol bedrijf in woningpresentatie willen hebben

Ja, dit wil ik 

20+ jaar

Ervaring in ondernemen

100%

Keurmerkstylist Vastgoed

1000+

Vastgoedpresentaties

Herkenbaar?

Je hebt een opleiding op het gebied van vastgoedpresentatie afgerond, maar ondernemen blijkt niet zo eenvoudig als je dacht...

Je vindt het lastig om klanten te vinden

Je weet niet precies hoe je klanten van jouw toegevoegde waarde overtuigt zonder meteen al je kennis gratis weg te geven. Je hebt niet het juiste verdienmodel gekozen dat bij jouw business past, waardoor je uiteindelijk te weinig omzet genereert om een financieel gezond bedrijf op te bouwen.

Je twijfelt over de kwaliteit en aanbod van je diensten

Omdat je bang bent klanten mis te lopen en niet voor vol aangezien te worden, bied je veel verschillenden diensten aan. Het kost je veel tijd om alle vakgebieden bij te houden en hebt het idee continu achter de feiten aan te lopen. Je droomt ervan meer gefocust te zijn, met een minder breed aanbod en daarmee toch een goedlopend bedrijf neer te zetten. Maar je bent bang om te kiezen, want stel nou eens dat je de verkeerde keuze maakt...

Je maakt je zorgen over je omzet

Je vraagt je af of je als zzp'er voldoende inkomsten kunt genereren en hoe lang het duurt om winstgevend te zijn. Je ligt er regelmatig 's nachts wakker van. Het vertrouwen in je bedrijf wisselt enorm. De ene keer lijkt alles heel makkelijk te gaan en maak je veel omzet, terwijl je een maand later nauwelijks klanten trekt. Hoe kan dat en hoe zorg je voor een constante stroom van inkomsten?

Ondernemen is soms best eenzaam

Je mist vakgenoten waarmee je kunt sparren over zowel vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. Je wilt graag van anderen leren, elkaar inspireren. Er blijken weinig succesvolle ondernemers te zijn die ook iets van vastgoedpresentatie weten. Je bent op zoek naar iemand die je helpt een solide basis te creëren voor jouw bedrijf in vastgoedpresentatie, waarvan jij de komende jaren de vruchten kan plukken.

Je hebt het heel erg druk, maar ziet dat niet terug in de omzet

Je bent ontzettend druk met je bedrijf. Overdag ben je bezig met van alles wat te maken heeft met ondernemen. En ook 's nachts blijven je gedachten doormalen. Continu heb je nieuwe ideeën hoe jouw bedrijf nog beter zou kunnen presteren. In plaats van het heerlijke gevoel van vrijheid, voel jij je steeds meer gevangen in het ondernemerschap. Je durft bijna geen rust of vrije dagen in te bouwen, omdat je bang bent 'dingen' te missen waar jouw concurrenten wel mee aan de slag gaan.

Wij weten precies hoe het voelt...

Ook onze bedrijven werden pas na een paar jaar hard bikkelen succesvol. Een goed lopend bedrijf in vastgoedpresentatie ontstaat ook niet automatisch na het volgen van een opleiding. Wij durven ook te beweren dat de beste vastgoedstylisten en vastgoedfotografen, zeker niet de meest succesvolle ondernemers zijn. Vastgoedpresentatie en ondernemen zijn twee verschillende dingen, die om andere kwaliteiten en vaardigheden vragen.


Maar... ondernemen kun je leren!

Wij hebben heel veel geleerd op het gebied van ondernemerschap. En nog steeds leren we bij, zelfs na 20 jaar ondernemerschap ;-).  Zowel door te vallen en weer opstaan in onze eigen bedrijven als van diverse business- & marketingcoaches waar we hulp bij zochten. Daar plukken wij nu, na al die jaren, gelukkig de vruchten van.


Vanwege onze eigen frustratie dat er geen geschikte programma's voor startende vastgoedstylisten of vastgoedfotografen zijn, en omdat we zien dat starters 'vastlopen' in het ondernemerschap, hebben we een halfjaar-programma "Ondernemen in Vastgoedpresentatie" ontwikkeld.

Gedurende 6 maanden geven we jou alle handvatten om meteen goed van start te gaan met jouw bedrijf, zodat je niet dezelfde fouten maakt die wij hebben gemaakt en daardoor veel sneller succesvol bent.Ursula & Liesbeth

Keurmerkstylisten Vastgoed

Leer ondernemen

Zodat je snel een solide en winstgevend bedrijf creëert.

Lijkt het jou niet heerlijk...

 • vertrouwen te hebben in het succes van je bedrijf, zodat je niet meer twijfelt aan je eigen kwaliteit en aanbod?
 • een plek te hebben waar je met mede-ondernemers in jouw vakgebied kunt sparren over het vak, zodat je geïnspireerd raakt en gemotiveerd blijft om door te zetten?
 • een duidelijk plan van aanpak te hebben, waarop je kunt terugvallen als je even niet meer weet wat belangrijk is om op te focussen?
 • je bedrijf stap-voor-stap te zien groeien en daarvan te kunnen genieten in plaats van onzeker te worden omdat het 'niet snel genoeg' gaat?
 • rust in je hoofd te hebben, omdat je weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en dat het goed gaat komen?

Ondernemen is een kwestie van een lange adem, fouten maken en doorzetten


Het is heel fijn als je weet wat je wel en niet moet doen. Je op gang wordt geholpen door ervaren ondernemers die jou snel de goede richting op kunnen helpen. Zodat jij wordt behoed voor valkuilen waar wij destijds wel zijn ingetrapt.

Hierdoor wordt jouw bedrijf sneller succesvol en kun je genieten van het ondernemerschap.

6 maanden programma
Ondernemen in Vastgoedpresentatie

5 Modules

Veel professionals 'vergeten' dat ondernemen ook een vak is. Je hoeft geen ondernemersbloed te hebben om een eigen bedrijf te runnen. Je dient wel een aantal ondernemersvaardigheden te leren en bepaalde methodes te implementeren. In 5 stappen (lees 5 modules die maandelijks vrij komen) ga jij aan de belangrijkste onderdelen voor een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie werken.

6 Maanden begeleiding

Wij staan 6 maanden voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met de start van je bedrijf. De Vastgoedstyling Community is de plek waar je al het lesmateriaal (video's en werkbladen) vindt, je ervaringen kunt delen en kunt sparren over vastgoedpresentatie & ondernemen. Zo maak je snel, grotere stappen dan wanneer je in je eentje aan de slag gaat.

E-learning

Online leren biedt veel voordelen. Zo kun je zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je met de lessen aan de slag gaat. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om dit programma te volgen (behalve voor de Live Kick-off). 

Jij kunt zelf plannen waar en wanneer je met de modules aan de slag gaat. Dat is heel efficiënt. Op die manier verspil je geen tijd aan reizen, files en bespaar je ook nog eens reiskosten, want lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-)

Keurmerkstylist & Ondernemer

Beide docenten die jou begeleiden zijn Keurmerkstylist Vastgoed en hebben allebei een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie. Zij behoren zij tot de top van Nederland in hun vakgebied.  

Zij delen al hun bewezen praktijkervaring met jou en behoeden jou voor de meest gemaakte fouten in het ondernemerschap, zodat jij veel sneller een succesvol bedrijf neer kunt zetten dan wanneer je zelf het wiel uitvindt.

MasterMinds

Om ervoor te zorgen dat jij échte aandacht van ons krijgt, werken we met kleine groepen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen wij jou persoonlijk begeleiden bij de bouw van jouw bedrijf. Iedere ondernemer is uniek en ook ieder bedrijf zal anders worden vormgegeven. Persoonlijke aandacht voor jouw situatie is daarbij cruciaal. Tijdens de maandelijkse MasterMinds kun je live met ons en met je mede-cursisten sparren over jouw bedrijf.

Dit halfjaar-programma bestaat uit de volgende lesmodules

Live Kick-off

Vliegende start

Je start met een praktijkdag waarin je mede-cursisten ontmoet. Op die dag maak je een vliegende start met de visualisatie van je (bedrijfs)doelen en maak je een plan van aanpak voor de ontwikkeling van je bedrijf.

Module 1
Plan je droom

In de eerste module krijg je alle tools aangereikt om gefocust te werken aan je droombedrijf. Je zoomt in op die onderdelen die maken dat jouw bedrijf snel succesvol wordt en je visualiseert jouw groei hier naar toe.

Module 2

Ik een sterk merk

In de tweede module ga je vorm geven aan jouw merk. Je ontdekt wat jou en jouw bedrijf zo speciaal maakt. Waar jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. En op welke wijze jij jouw bedrijf kunt branden en vormgeven. 

Module 3

Winstgevend plan

In de derde module kies je jouw verdienmodel. Je gaat een begroting maken, waarmee jij je businessplan kunt onderbouwen. En je ontdekt hoe je door een nieuwe manier van boekhouden zelfs als starter winst kunt maken.

Module 4

Jouw marketingplan

In de vierde module leer je hoe je met jouw bedrijf de 'wereld kunt veroveren'. Op welke wijze en waar jij je klanten kunt vinden. Hoe jij je diensten kunt verkopen aan jouw ideale klant, zodat je bedrijf gaat groeien.

Module 5

Succesvol ondernemen

In de vijfde module ga jij je bedrijf stevig in de markt zetten. Je implementeert die systemen, die jou het leven makkelijk maken en tijd besparen. Ook zorg je dat aan alle randvoorwaarden van het ondernemerschap is voldaan.

Ben jij klaar om te ondernemen?

Voor wie is deze cursus?

 • Je hebt een cursus of opleiding in vastgoedpresentatie afgerond (vastgoedstyling, vastgoedfotografie, etc.)
 • Je bent bereid voldoende tijd voor dit programma vrij te maken (minimaal 1 dagdeel per week)
 • Je vindt het prettig om zelf te kunnen bepalen op welke tijden en op welke plekken je alle lessen volgt
 • Je bent niet bang om fouten te maken, want je weet dat alleen door te doen, je vooruit komt
 • Je wilt niet alleen meer dromen van een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie, maar gaat het nu echt doen! ;-)

Ondernemen in Vastgoedpresentatie

BASIS

€1127

€897

Nog 6 5 plekken beschikbaar

 • 5 Modules: de basis voor een succesvol bedrijf
 • 6 Maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 6 Maanden online ondersteuning van de docenten
 • Live Kick-off op 15 maart 2019
 • 6 Online MasterMind-sessies met de groep
 • BONUS: webinars vastgoedpresentatie in de Vastgoedstyling Community

exclusief

INTENSIVE

€1718

€1297

Nog 6 5 plekken beschikbaar

 • 5 Modules: de basis voor een succesvol bedrijf
 • 6 Maanden toegang tot de online leeromgeving
 • 6 Maanden online ondersteuning van de docenten
 • Live Kick-off op 15 maart 2019
 • 6 online MasterMind-sessies met de groep
 • BONUS: webinars vastgoedpresentatie in de Vastgoedstyling Community
 • 3 x individuele Power Boost Sessie (1 uur) 

Praktische informatie

 • Op 15 maart 2019 start het programma met een live bijeenkomst op een centrale plek in Nederland (van 10:00 tot 14:00 uur, inclusief lunch)
 • Voor het volgen van de lessen heb je 'slechts' een laptop of computer nodig
 • De groepsgrootte bedraagt max. 6 deelnemers
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman

LET OP: Dit programma wordt slechts een 2x per jaar gestart! (maart, september)

Vragen over de cursus 'Ondernemen in Vastgoedpresentatie'?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor deze cursus?

Wij adviseren je minimaal 2 dagdelen per week voor deze cursus te reserveren. In principe kan je er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Je werkt in deze cursus tenslotte aan je bedrijf! Je hebt 13 weken toegang tot alle lesvideo's, dus ook na de 5 lesmodules kun je in je eigen tempo verder werken. Ook na de cursus kun je toegang tot alle lessen en support behouden door je abonnement op de Vastgoedstyling Community te verlengen.

Wat en waar is de Live Kick-off?

De cursus start met een live kick-off dag op een centrale plaats in Nederland (we informeren je ruim van te voren over de exacte locatie) van 10:00 - 14:00 uur. Op die dag ontmoet je je mede-cursisten en maak je een vliegende start met de cursus. Je gaat aan de slag met een planningstool en maakt een start met het visualiseren van je (bedrijfs)doelen.

Is een online cursus niet onpersoonlijk?

Nee hoor! Om de band met je mede-cursisten te bevorderen, start de cursus met een live dag waar je ons en al je mede-cursisten ontmoet. Daarna vindt er wekelijks een online Q&A-sessie plaats, waar je iedereen weer spreekt. Maar ook in de vastgoedstyling Community kun je elkaar dagelijks 'spreken' en worden er live meet-ups georganiseerd.

Hoe lang bieden jullie support en ondersteuning?

De cursus bestaat uit 5 modules die gefaseerd worden aangeboden. Je krijgt 13 weken onbeperkt toegang tot de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar je alle videolessen kunt volgen en werkbladen kunt downloaden. Heb je meer tijd nodig of wil je langer support van ons? Aan het eind van de cursus krijg je de mogelijkheid je lidmaatschap op de Vastgoedstyling Community te verlengen, zodat je langer toegang houdt tot de online leeromgeving en onze online hulp.

Wat houdt een Power Boost Sessie in?

Een Power Boost Sessie vindt online (telefonisch of via Skype) of off-line (je kunt bij ons op kantoor komen) met één van ons plaats. In dit uur beantwoorden we al je vragen m.b.t. de cursus en jouw bedrijf. Super waardevol, omdat je op die manier extra persoonlijke coaching en ondersteuning krijgt van ervaren ondernemers.

Heb ik na het volgen van deze cursus een goedlopend bedrijf opgebouwd?

Daar gaan wij natuurlijk van uit. Je hebt in ieder geval alle stappen doorlopen waarmee jij een solide basis creëert voor een succesvol bedrijf. Maar uiteindelijk blijft ondernemen een kwestie van doen. Bij alle videolessen zitten handige werkbladen die je kunt downloaden en uitprinten. Zo heb je aan het eind van de cursus een compleet naslagwerk, waar je altijd weer inspiratie uit kunt putten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Krijg ik een certificaat na het voltooien van deze cursus?

In principe niet, want deze cursus doe je echt helemaal voor je jezelf en heeft geen toegevoegde waarde om te vermelden op je c.v. Heb je om een of andere reden toch echt een certificaat nodig? Dan kunnen wij na afronding van deze cursus altijd een certificaat van deelname aan je uitreiken.

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat dit programma enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% niet goed, geld terug garantie. Schrijf je in en doe de eerste maand volledig mee (blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten). Als blijkt dat je niet tevreden bent over deze opleiding, stuur je ons uiterlijk 1 maand na de start van dit programma een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. Maak jouw onderneming in vastgoedpresentatie tot een succes!

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de opleiding van 26 weken. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deit programma is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving, zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen.

Cookies?