Vastgoedstyling Opleiding houdt jouw gegevens prive
Cookies?

Privacyverklaring Vastgoedstyling Opleiding

We houden je gegevens privé


We doen er alles aan om jouw gegevens privé te houden. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken, lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.


Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?


Wij, Liesbeth Oldeman en Ursula Ouwerkerk, zijn de Vastgoedstyling Opleiding en zijn verantwoordelijk voor je gegevens.


Je kunt ons als volgt bereiken:

  • Mailen: info@vastgoedstylingopleiding.nl
  • Bellen: 0345-510206
  • Schrijven: Lange Dreef 3-b, 4101NR Culemborg

Ons KvK nummer is: 857204750


Deze Privacyverklaring heeft betrekking op onze website, https://vastgoedstylingopleiding.nl en gerelateerde websites en diensten.


Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 28 mei 2018


Welke gegevens verzamelen we van jou?


Wanneer je bent ingeschreven voor ons eZine, een download hebt aangevraagd, je hebt je aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. 
 


Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats • KvK nummer
  • IP-adres
  • BTW nummer


Waarvoor gebruiken wij jouw gegevens?


Jouw persoonsgegevens kunnen door ons worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Voor de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de door jou gekozen cursus of opleiding
  • Voor het verzorgen van de door jou gekozen cursus of opleiding
  • Voor facturatie van de door jou gekozen cursus of opleiding
  • Voor het registreren van jouw aanwezigheid bij een cursus of opleiding bij externe partijen waarmee wij samenwerken
  • Voor het houden van een advies-, coachingsgesprek of strategiesessie
  • Voor het toezenden van ons eZine en mailings, al dan niet gepersonaliseerd
  • Voor het verstrekken van de door jou gevraagde inlichtingen en beantwoording van jouw vragen via social media, e-mail, per post of telefonisch
  • Voor het uitvoeren van analyses, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren
  • Voor interessebepaling van doelgroepen, om te bepalen welke producten of diensten wij gaan aanbieden
  • Voor het verbeteren van onze websites

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken.


Wie heeft toegang tot jouw gegevens?


We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan partijen voor onze administratieve ondersteuning, betaalpartners en softwareleveranciers. Deze professionals hebben zich, via een overeenkomst of beroep, te houden aan een geheimhoudingsplicht.



Analytics


Gegevens die je verstrekt, kunnen worden bewaard voor het maken van statistische analyses, waaronder via Google Analytics. Deze statistieken worden gebruikt om onze diensten te optimaliseren. Zo kunnen wij zien hoe onze bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Waar mogelijk, zullen we deze gegevens pseudonimiseren.


Cookies


Wij willenje op een gebruiksvriendelijke manier relevante en persoonlijke informatie bieden. Hiervoor maken wij op onze websites gebruik van verschillende soorten cookies. Wij plaatsen bijvoorbeeld cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot reageren, de werking van spamfilters, het afspelen van video en caching om de website sneller te maken. Ook gebruiken wij analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy.


In het algemeen worden cookies bewaard voor de duur van de (browser)sessie. Bovendien kan je IP-adres worden opgeslagen in de logbestanden van onze webserver als je van onze diensten gebruik maakt. Dit is noodzakelijk om onze diensten op de juiste manier te beheren en te beveiligen. We gebruiken je IP-adres niet om uw onlinegedrag te volgen of te registeren.


Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Hoe lang bewaren we jouw gegevens?


Jouw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige, gebruikelijke technieken. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor we ze hebben ontvangen.Wanneer jij je uitschrijft voor onze mailings, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere, wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


Wat zijn jouw rechten?


Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je geen mailings meer ontvangen? Dan kun je je eenvoudig uitschrijven via de link onderaan de mail. Wil je inzage krijgen in jouw persoonsgegevens? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mail voorkeuren aanpassen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar info@vastgoedstylingopleiding.nl met je vraag. 


Om zeker te weten dat jij het bent, verzoeken we je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen.We kunnen dan vaststellen dat wij de gevraagde informatie aan de juiste persoon verstrekken. Maak op de kopie van je identiteitsbewijs het BSN-nummer onleesbaar. Je kunt hiervoor de KopieID app gebruiken.


Autoriteit persoonsgegevens


Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.