Vastgoedstyling Community
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vastgoedstyling Community

De plek waar je mede-vastgoedstylisten ontmoet, die je inspireren en motiveren.
Hier kun jij doorgroeien naar expert niveau!

Voor vastgoedstylisten die willen blijven groeien in het vak

Je bent nieuw in het vakgebied en zoekt een plek waar je met al je vragen terecht kunt of juist al jarenlang als vastgoedstylist aan de slag. In beide gevallen is het fijn om een plek te hebben waar je gelijkgestemden vindt en kunt sparren over het vak.


De Vastgoedstyling Community is het e-learning platform van de Vastgoedstyling Opleiding waar je naast je opleiding of cursus nog veel meer krijgt.

Community

De plek waar jij je als vastgoedstylist thuis voelt

Focus

Een stok achter de deur voor optimale focus in je bedrijf

Webinar opnames

Toegang tot alle opnames van waardevolle webinars

Trainingen

Lifetime toegang tot de gevolgde opleidingen en cursussen

Live Inspiratie Sessies

Ieder kwartaal een live bijeenkomst met elkaar

Open Huis spreekuur

Stel al je vragen in het wekelijks Open Huis spreekuur

Expert vastgoedpresentatie

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied

Maandelijks kenniswebinar

Iedere maand een webinar over ons vakgebied en ondernemen

Voordeel

Maak gebruik van interessante aanbiedingen speciaal voor leden

Expert in woningpresentatie worden? 

Wil je goed betaalde klanten of blijven doormodderen en zelf het wiel uitvinden? 

Een succesvol bedrijf in woningpresentatie is ook voor jou weggelegd! Volg de waardevolle webinars, discussieer mee over interessante onderwerpen in ons vakgebied, ontmoet je mede-collega's en blijf leren. Zo groei je snel door naar een hoger level en word je een professional!

Wie zijn wij?


Wij, Ursula en Liesbeth, zijn allebei op dezelfde dag (mei 2014) Keurmerkstylist Vastgoed geworden. Op zoek naar de bevestiging over de kwaliteit van ons werk in woningpresentatie. Hiermee behoren wij nu tot de top van Nederland. Keurmerkstylist Vastgoed is voor ons geen eindpunt, maar juist het startpunt om jou te begeleiden naar expert niveau.


We ontwikkelen exclusieve trainingen en cursussen, bezoeken inspirerende events op ons vakgebied en delen onze kennis in de Vastgoedstyling Community.

Wil jij ook...

  • een goedlopend en winstgevend bedrijf?
  • een continue stroom van klanten krijgen?
  • iedere dag vakkennis kunnen bijspijkeren?
  • door groeien naar expert niveau?
  • een plek hebben waar je dagelijks collega's ontmoet?

Dan is de Vastgoedstyling Community voor jou!

24/7 toegang

In onze community met gelijkgestemde vastgoedstylisten kun je op ieder moment vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. 

Zo krijg je directe feedback van ons en andere vastgoedstylisten die jou precies vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Je hoeft voor veel activiteiten de deur niet uit. Hoe gaaf is dat! Time management van het hoogste niveau. ;-)

Maandelijks kennis-webinar

Iedere maand geven we een webinar waar alle leden gratis aan kunnen deelnemen. We behandelen onderwerpen binnen ons vakgebied in combinatie met ondernemen. Er is altijd ruimte om vragen te stellen. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. De opnames kun je op ieder gewenst moment terugkijken.

Toegang trainingen

Heb je een opleiding of cursus bij ons afgerond? Als je lid bent van de Vastgoedstyling Community blijf je toegang houden tot alle lesmaterialen tijdens je lidmaatschap. Je hebt ook toegang tot updates en nieuwe lessen binnen een training. Lifetime doorgroeien. Is dat niet heerlijk?

100% focus op vastgoedstyling

De community is de plek om te leren, inspireren, motiveren, helpen, sparren, brainstormen en uitdagen. Samen helpen wij jou vooruit, zodat wij allemaal meer voor onze klanten kunnen betekenen. Zo werken we gezamenlijk aan onze missie: Het vak van vastgoedstylist naar een hoger niveau brengen!

Inspirerende community voor vastgoedstylisten

In de community met gelijkgestemde, ambitieuze vastgoedstylisten kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. Je krijgt feedback van ons en andere leden die jou kunnen vertellen hoe zij hebben gedaan, waar jij op dit moment mee bezig bent. In de community krijg je een eigen profiel en kun je privĂ© berichten sturen naar elkaar en naar ons. Je vindt daar ook alle trainingen, cursussen en opnames van webinars. 

De beste plek om door te groeien naar een expert in woningpresentaties.

Meer informatie over alle opleidingen & trainingen

Cookies?