Vastgoedstyling Community

Vastgoedstyling Community

De plek waar je ambitieuze vastgoedstylisten ontmoet, die je inspireren, motiveren en waar je door kunt groeien naar expert niveau!

Voor ambitieuze vastgoedstylisten die door willen groeien naar de top!

"Juist door te kiezen voor vastgoedstyling werden onze bedrijven pas succesvol. Toen wij begonnen als vastgoedstylist, dachten we dat we door zoveel mogelijk diensten aan te bieden op het gebied van interieur- en vastgoedstyling, ons bedrijf zo snel mogelijk konden laten groeien. Alleen met vastgoedstyling een winstgevend bedrijf opzetten? We hadden nooit gedacht dat we op die manier succesvol konden worden."

Community

Community met vastgoedstylisten waar jij je thuis voelt

Focus!

Een stok achter de deur voor optimale focus in je bedrijf

Webinar opnames

Toegang tot alle opnamens van waardevolle webinars

Trainingen

Lifetime toegang tot gevolgde opleidingen en curssusen

Live inspiratie sessies

Ieder kwartaal een live bijeenkomst waar wij ook zijn

Maandelijks Q&A

Iedere maand een online Q&A-sessie voor al jouw vragen

Expert in woningpresentatie

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied

Maandelijks webinar

Iedere maand een webinar met praktijkvoorbeelden 

Voordeel

Maak gebruik van interessante aanbiedingen speciaal voor leden

Ook succesvol vastgoedstylist worden? 

Met goed betaalde klanten of doormodderen en zelf het wiel uitvinden? Een succesvol bedrijf in woningpresentatie is ook voor jou weggelegd! Met onze begeleiding kun je moeiteloos focussen op jouw bedrijf. Volg de webinars, doe mee met de Q&A-sessies en blijf leren in onze trainingen. Zo groei je sneller door naar een hoger level en zal jouw bedrijf automatisch succesvol worden.

Wie zijn wij?

Wij, Ursula en Liesbeth, zijn allebei op dezelfde dag (mei 2014) Keurmerkstylist Vastgoed geworden. Op zoek naar de bevestiging over de kwaliteit van ons werk in woningpresentatie en heel ambitieus. Vandaar de oprichting van de Vastgoedstyling Opleiding waar wij startende en ervaren vastgoedstylisten opleiden naar een hoog niveau.


Omdat het Keurmerk Vastgoed voor ons geen eindpunt is, willen wij ook doorgroeien. Daarom ontwikkelen we nieuwe trainingen en cursussen, bezoeken we zoveel mogelijk inspirerende events op ons vakgebeid en hebben we de Vastgoedstyling Community in het leven geroepen.

Stel je eens voor dat jij als vastgoedstylist

  • een goedlopend en winstgevend bedrijf hebt
  • een continue stroom van klanten krijgt
  • iedere dag vakkennis kunt bijspijkeren
  • door kunt groeien naar expert niveau
  • een plek hebt waar je dagelijks ambitieuze collega's ontmoet

Wat houdt de Vastgoedstyling Community in?

24/7 Toegang

In onze community met gelijkgestemde vastgoedstylisten kun je op ieder moment vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. 

Zo krijg je directe feedback van ons en andere vastgoedstylisten die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Je hoeft voor veel activiteiten de deur niet uit! Hoe gaaf is dat! Time management van het hoogste niveau. ;-)

Maandelijks een (kennis) webinar

Iedere maand geven we een webinar waar alle leden gratis aan kunnen deelnemen. We behandelen onderwerpen binnen ons vakgebied in combinatie met ondernemen. Er is altijd ruimte om vragen te stellen. Kun je niet live bij zijn? Geen probleem! De opnames kun je op ieder gewenst moment  terug kijken.

Toegang trainingen

Heb je een opleiding of cursus bij ons afgerond? Als je lid bent van de vastgoedstyling community blijf je toegang houden tot alle lesmaterialen tijdens je lidmaatschap. Je hebt ook toegang tot  updates en nieuwe lessen binnen een training. Lifetime doorgroeien! Is dat niet heerlijk?

100% Focus op vastgoedstyling

De community is de plek om te leren, inspireren, motiveren, helpen, sparren, brainstormen en uitdagen. Samen helpen wij jou vooruit, zodat wij allemaal meer voor onze klanten kunnen betekenen! Zo werken we gezamelijk aan onze missie: Het vak van vastgoedstylist naar een hoger niveau brengen!

Inspirerende community voor vastgoedstylisten!

In de community met gelijkgestemde, ambitieuze vastgoedstylisten kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. Je krijgt feedback van ons en andere leden die jou kunnen vertellen hoe zij hebben gedaan, waar jij op dit moment mee bezig bent. In de community krijg je een eigen profiel en kun je privĂ© berichten sturen naar elkaar en ons. Je vindt daar ook alle trainingen, cursussen en opnames van webinars. 

De beste plek om door te groeien naar een expert in woningpresentaties!

Meer informatie over alle opleidingen & trainingen