Word een expert in vastgoedpresentatie

Volg onze opleidingen en leer hoe je iedere woning

professioneel presenteert!

9,4

Opleiderscore

600+

Cursisten opgeleid

7 jaar

Opleidingsinstituut

Trainingen incl. persoonlijke begeleiding

va €1347 (ex. BTW)

Opleiding Vastgoedstylist Pro/Expert

In deze 13-weekse vakopleiding word je opgeleid tot allround vastgoedstylist. Alle aspecten van woningpresentatie komen aan bod, zodat je iedere woning kunt presenteren voor de verkoop. Met dit certificaat kun als professioneel vastgoedstylist aan de slag. Je kunt kiezen uit de varianten Pro en Expert.

Startdata 2024: 15 september, 4 november

meer info

va €750 (ex. BTW)

Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking

In deze 9-weekse vakopleiding leer je woningen professioneel fotograferen en nabewerken met Adobe Lightroom Classic. Met dit certificaat kun je als professioneel vastgoedfotograaf aan de slag voor Funda. Ideaal voor vastgoedstylisten, (startende) fotografen, interieurstylisten en makelaars!

Startdata 2024: 26 augustus, 7 oktober

meer info

€997 (ex. BTW)

Cursus Ondernemerschap

Deze 17-weekse cursus is speciaal geschikt voor vastgoedstylisten en vastgoedfotografen. Wij weten uit ervaring dat je niet uit ondernemershout gesneden hoeft te zijn om je eigen bedrijf te starten. Met onze hulp zet ook jij een solide basis neer voor een financieel gezond en succesvol bedrijf.
Startdata 2024: 2 september

meer info

Online cursussen

€197 (ex. BTW)

Snelcursus Floorplanner

Je hebt 1 maand de tijd om wegwijs te worden in Floorplanner. Je leert zowel plattegronden in 2D/3D te tekenen, geschikt zijn voor plaatsing op Funda, als prachtige artist impressions te maken. Een waardevolle uitbreiding van je dienstenpakket voor zowel vastgoedstylisten, vastgoedfotografen en makelaars.

Startdata 2024: Je kunt ieder moment starten!


meer info

€97 (ex. BTW)

MasterClass 360º-fotografie

In deze 2-weekse MasterClass leer je hoe je met behulp van een speciale 360º-fotocamera in en rondom een woning prachtige 360º-foto’s voor Funda maakt. Deze MasterClass kun je aansluitend na de Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking volgen.


meer info

Vastgoedstyling Community

Voor professionals die willen blijven groeien in het vak

De Vastgoedstyling Community is de online leeromgeving waar straks al je lessen voor je klaar staan. Daarnaast is het ook de plek waar jij je mede-cursisten ontmoet en je kunt sparren over het vak. 

Deze community met gelijkgestemden is ideaal voor je dagelijkse portie inspiratie en om door te leren in het vakgebied. Wekelijks staan de docenten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Regelmatig vinden hier interessante kennissessies over vastgoedpresentatie plaats. 

Ben je klaar met je opleiding? Dan kun je voordelig een jaarlidmaatschap afsluiten, zodat je kunt blijven leren en netwerken!