Opleiding Vastgoedstylist

De beste vakopleiding om een expert in vastgoedpresentatie te worden, zodat je iedere woning kunt presenteren voor de verkoop!

De voordelen van deze 13-weekse cursus

Flexibel leren

Online, wereldwijd toegankelijke lessen, ideaal voor drukke schema's en carrièreswitchers 

Klaar voor de praktijk

Experts leren je alle facetten van het vak, zodat je breed inzetbaar bent binnen vastgoedpresentatie

De beste opleider

Toonaangevend opleidingsinstituut met Keurmerkstylist docenten en netwerk van professionals 

Ben jij op een punt gekomen dat....

je huidige baan je geen voldoening meer geeft?

Je bent op een moment in je carrière gekomen dat je inziet dat doorgaan in je huidige functie je niet de voldoening blijft geven die het voorheen wel deed. Je raakt gefrustreerd en bent steeds vaker gestrest. Iedere dag kom je doodop thuis en je kijkt reikhalzend uit naar het weekend om dan eindelijk die dingen te doen die je leuk vindt. 

jij je creativiteit beter wilt benutten?

Op jonge leeftijd heb je, misschien onbewust, voor een beroep gekozen. Maar nu, zoveel jaren later, vraag je je af of die keuze wel juist is geweest. Verschillende talenten blijven onbenut in je huidige werkzaamheden. Je merkt aan alles dat je interesse in interieurs en woningen steeds groter wordt. Je volgt bijna alle woonprogramma’s op tv. Je bent verslingerd aan woonbladen en ook in je eigen huis vind je het heerlijk om met je interieur bezig te zijn. Jouw gevoel voor styling wil je graag professioneel inzetten.

het weer tijd is voor een nieuwe uitdaging?

Je hebt inmiddels verschillenden functies achter de rug. Misschien zelfs als zzp-er. Maar telkens als de nieuwigheid van een functie of werkzaamheid voorbij is en jij 'het kunstje' onder de knie hebt, gaat het bij jou weer kriebelen. Je wordt er heel onrustig van en je vraagt je af of er geen beroepen zijn waar je continu in uitgedaagd blijft.

jij je verder wilt specialiseren?

Je bent al werkzaam op het gebied van interieur en woningen, bijvoorbeeld als interieurstylist, makelaar of vastgoedfotograaf. Je hebt gemerkt dat er regelmatig vraag is naar professionele vastgoedstylingadviezen.  Je bent daarom op zoek naar het beste opleidigingsinstituut op het gebied van vastgoedstyling.

Start op 9 september 2024

PRO

9 september 2024

€1544

€1347

geschikt als je professioneel aan de slag wilt als allround vastgoedstylist

 • 13-Weekse opleiding: 9 sept t/m 8 december 2024

 • Online startsessie: maandag 9 september 9:00 uur

 • 3 Maanden toegang tot online leeromgeving & lidmaatschap Vastgoedstyling Community

 • Online huiswerksessies:

  • 25 september: 10:00 - 11:00 uur

  • 9 oktober: 11:30 - 12:30 uur

  • 23 oktober: 11:30 - 12:30  uur

  • 30 oktober: 11:30 - 12:30  uur

  • 6 november: 10:00 - 11:00 uur

  • 20 november: 10:00 - 11:00 uur

  • 4 december: 10:00 - 11:00 uur

 • Extra support; wekelijkse live Q&A-sessie

 • Eindopdracht incl. persoonlijk feedbackgesprek 

 • Certificering als professioneel Vastgoedstylist

 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals


BONUS

 • Snelcursus Floorplanner (t.w.v. €197)

allround expert

EXPERT

9 september 2024

€2491

 €1997

geschikt als je aan de slag wilt als allround vastgoedstylist incl. vastgoedfotografie

 • Alles van Opleiding Vastgoedstylist Pro

 • Looptijd: 9 september 2024 t/m 9 maart 2025

 • 6 Maanden toegang tot online leeromgeving & lidmaatschap Vastgoedstyling Community


INCLUSIEF

Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking* (t.w.v. €750)


 • 9-Weekse cursus: van 6 januari t/m 9 maart 2025

 • Online startsessie: maandag 6 januari 2025 9:00 uur

 • Online huiswerksessies:

  • 22 januari: 10:00 - 11:00 uur

  • 29 januari: 10:00 - 11:00 uur 

  •  19 februari: 10:00 - 11:00 uur 

  • 5 maart: 10:00 - 11:00 uur

 • Praktijkdag: 6 februari van 10:00-15:30 uur
 • Eindopdracht incl. persoonlijk feedback
 • Certificering als professioneel Vastgoedfotograaf


BONUS

 • Snelcursus Floorplanner  (t.w.v. €197)
*) De Cursus Vastgoedfotografie kun je uitbreiden met een MasterClass 360º-fotografie (€ 97). Op de inschrijvingspagina kun je deze MasterClass aan je bestelling toevoegen.
Deze cursisten gingen je voor.....


Jaren geleden stonden wij in jouw schoenen. Wij herkennen het gevoel om iets anders te willen met ons leven. Iets te gaan doen met onze passie voor woningstyling.


Ondertussen hebben we allebei al jaren een succesvol bedrijf in woningpresentatie en samen meer dan 1000 woningen voor de verkoop gepresenteerd. Sinds 2014 zijn wij beide Keurmerkstylist Vastgoed. Vol trots kunnen wij nu zeggen dat wij hiermee tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten behoren.


Gebaseerd op onze jarenlange praktijkervaring (die we up-to-date houden in onze eigen bedrijven!) hebben we de meest complete Opleiding Vastgoedstylist ontwikkeld, waarmee jij de beste basis krijgt om als professioneel vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Hoe waardevol is het.....

als werken niet als werken voelt

Dat je werk doet dat je leuk vindt en daar ook nog eens je geld mee verdient. Zodat er bijna geen verschil meer is tussen een werkweek en een weekend. Dat een dag werken je energie oplevert in plaats van andersom.

als er dagelijks beroep wordt gedaan op jouw creativiteit

Dat je klanten kunt helpen met jouw gevoel voor styling. Juist omdat je deze eigenschappen bezit, gaat dit werk je makkelijk af. Voor je gevoel kost het je geen energie om klanten te helpen, waardoor je een continue flow van geluk ervaart in je dagelijkse werkzaamheden. 

dat je continu uitgedaagd blijft

De uitdaging blijft om iedere keer opnieuw met minimale middelen, grootste resultaten te behalen. Ons werk bestaat uit korte projecten waarbij snel resultaat wordt behaald. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan langdradige overleggen en het schrijven van ellenlange rapporten. Het draait telkens weer om jouw creativiteit en improvisatietalent.

een vak te kiezen waar je snel een nieuwe carrière mee opbouwt

Vastgoedstyling is een beroep waar jouw talenten aan bod komen. Zoals creativiteit, gevoel voor styling, ondernemerschap en nog veel meer. Juist omdat je al zoveel werkervaring hebt, kun je dit nieuwe vak snel onder de knie krijgen. De successen die je bij klanten behaalt, geven je een enorme boost om door te groeien naar expert niveau.

een allround professional in vastgoedpresentatie te worden

Na het afronden van deze opleiding kun jij je klanten professioneel adviseren m.b.t. de presentatie en verkoop van woningen. De kennis die je opdoet in deze opleiding geven jou voldoende vertrouwen om succesvol als vastgoedstylist aan de slag te. Dat kan in vaste dienst of als ondernemer met die diensten en die klanten die bij jou passen!

Na de Opleiding Vastgoedstylist

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woningen in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een complete woninganalyse maken m.b..v doelgroep- en concurrentieonderzoek
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • heb je jouw unieke dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie
 • ben je gecertificeerd en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals

De voordelen van de Opleiding Vastgoedstylist

Nr. 1 Opleidingsinstituut

De Vastgoedstyling Opleiding biedt de meest complete vakopleiding op het hoogste niveau aan. Bij ons leer jij alle facetten van het vak en niet slechts één kunstje. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule, die je afrondt met een huiswerkopdracht, zodat je de theorie kunt vertalen naar de praktijk. Na 9 weken heb je alle ins-and-outs van vastgoedstyling doorlopen en kun je vol vertrouwen als professional vastgoedstylist aan de slag.

Online leeromgeving

Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt!

Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.

Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen, wij maken altijd opnames die je later terug kunt kijken. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop. ;-) 

Vastgoedstyling Community

De Vastgoedstyling Community is niet alleen een online leeromgeving waar de lessen voor je klaar staan, het is ook de plek waar je andere professionals in ons vakgebied ontmoet. Hier worden naast online kenniswebinars en wekelijkse Q&A sessies ook live bijeenkomsten, zoals excursies naar woonwinkels en evenementen in ons vakgebied, georganiseerd. Een inspirerend en waardevol netwerk voor en door professionals

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de opleiding word je persoonlijk begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Liesbeth en Ursula behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen op enthousiaste wijze hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou.

Voor hen is het de uitdaging het beste uit jezelf te halen, zodat jij succesvol als vastgoedstylist aan de slag gaat. 

Moderne leermiddelen

Het lesmateriaal van de Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit videolessen aangevuld met duidelijke werkbladen. Je kunt de lessen eenvoudig op je computer, tablet of smartphone volgt. Deze lessen kun je herhalen zo vaak je maar wilt. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen! ;-)

De bijbehorende werkbladen kun je downloaden (en printen) en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk van de opleiding vastgoedstyling.

Online huiswerkbesprekingen

Iedere module rond je af met een huiswerkopdracht. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk behandeld via online zoomsessies waar je ook live al je vragen aan de docenten kunt stellen. Op die manier krijg je waardevolle feedback op de gemaakte opdrachten en leer je van elkaar.
De huiswerksessies zijn facultatief. Je hoeft niet live aanwezig te zijn, want we maken altijd opnames, die je op een later tijdstip terug kunt kijken.

Praktijkervaring

De opleiding rond je af met een 'stage-opdracht' (eindopdracht) waarmee je je eerste praktijkervaring opdoet. Zo kun je ervaren hoe gaaf het is om huiseigenaren te helpen met de presentatie van hun woning voor de verkoop. Een super waardevolle ervaring die er voor zorgt dat je na de opleiding vol zelfvertrouwen als professioneel vastgoedstylist aan de slag gaat.

Gecertificeerd Vastgoedstylist

De opleiding is inclusief een beoordeling en persoonlijke feedback van de eindopdracht (t.w.v. €97). In een persoonlijk gesprek krijg je de laatste tips om succesvol met het vak aan de slag te gaan. Als de eindopdracht positief wordt beoordeeld, ontvang je het certificaat en digitale logo voor op je CV en website. Daarmee laat je zien dat jij een professionele vastgoedstylist bent.  Bovendien kun je worden opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Inhoud 9-weekse Opleiding Vastgoedstylist

Module 1
Vastgoedstyling is een vak

Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

Module 2

Vastgoedmarketing

Je leert meer over marketing en krijgt inzicht in de woningmarkt. Je gaat doelgroepen bepalen, concurrentie-onderzoek uitvoeren en maakt een complete woning-analyse. Dé basis voor het geven van professioneel vastgoedstylingadvies.

Module 3

Woning check

Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je leert hoe je klanten optimaal kunt adviseren, zodat jij vervolgens de 'puntjes op de i' kunt zetten met vastgoedstyling.

Module 4

Functioneel indelen

Je leert hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

Module 5

Kleur & licht

Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

Module 6

Sfeer aanbrengen

Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten neerzet.

Module 7

Online presentatie

Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

Module 8

Bezichtiging

Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt. Hoe je verkopers kunt voorbereiden op een bezichtiging en hen kunt helpen met de organisatie en uitvoering van Open Huis. 

Module 9

In business

Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

BONUS: Snelcursus Floorplanner!

Leer eenvoudig plattegronden voor Funda en artist impressions maken met behulp van het online programma Floorplanner. 


Met Floorplanner kun je o.a.:

 • plattegronden tekenen die op Funda in 2D en 3D worden getoond, voor een aantrekkelijke woningpresentatie
 • indelingsplannen maken door plattegronden in te richten met meubels ter ondersteuning van vastgoedstylingadvies
 • artist impressions maken van verouderde woningen om zo de mogelijkheden van een woning goed te presenteren

null

Wil je ook professioneel met vastgoedfotografie aan de slag?

Kies dan voor het EXPERT pakket

Nadat je de Opleiding Vastgoedstylist Pro hebt afgerond, ga je automatisch door met de 9-weekse Cursus Vastgoedfotografie. Op die manier word je een echte allround vastgoedstylist. 


Je hoeft geen ervaring met fotografie te hebben. In deze cursus leer je echt vanaf de start te fotograferen en de vastgoedfoto's na te bewerken.

Gedurende deze periode (6 maanden) blijf je lid van de Vastgoedstyling Community waar je aan alle online en live activiteiten kunt deelnemen.

Je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie?

Volg de Cursus Ondernemerschap!

Droom je van een eigen bedrijf? Na de Opleiding Vastgoedstylist Pro of Expert kun je de Cursus Ondernemerschap volgen. Je leert dan hoe je een gezond en succesvol bedrijf neerzet in vastgoedpresentatie.


Jouw droom wordt werkelijkheid door je eigen unieke merk te creëren in combinatie met het maken van een winstgevend business- en marketingplan.

Voor wie is de Opleiding Vastgoedstylist geschikt?

 • Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!
 • Je bent creatief en hebt affiniteit met woningstyling. Je verslindt woonbladen, bekijkt alle woonprogramma's op tv, vindt het leuk om woonbeurzen te bezoeken en bent verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken. Deze eigenschap is ook een pré als je als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag wilt.
 • Je wilt een echte professionele vastgoedstylist worden die serieus het vak gaat uitoefenen. Je wilt niet één 'kunstje' leren maar je eigen unieke werkmethode ontwikkelen, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. 
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak.
 • Je wilt zelf bepalen op waar en waneer je de opleiding volgt, omdat je efficiënt met jouw beschikbare  tijd wilt omgaan.
 • Je wilt persoonlijk begeleid worden door vakidioten die alles zelf al een keer hebben meegemaakt in het vakgebied.
 • Als jij kwaliteit belangrijk vindt, dan is het logisch dat je kiest voor het nr. 1 Opleidingsinstituut in Vastgoedpresentatie.

Praktische info

     • Start Opleiding: De opleiding start op maandagochtend met een gezamenlijke online sessie van 9:00 - 10:00 uur.
     • Studiebelasting: We adviseren 2 dagdelen per week te reserveren.
     • Lesmethode: De opleiding is opgebouwd uit verschillende online lesmodules die wekelijks voor je beschikbaar komen, zodat je stap-voor-stap kunt leren
     • Lesmateriaal: De lessen bestaan uit video's & werkbladen die samen een complete syllabus van de lesstof vormen.
     • Online huiswerksessies: Verschillende sessies via Zoom waarin jouw huiswerk wordt besproken en jij al je vragen aan de docenten kunt stellen. Van iedere sessie wordt een opname gemaakt, die je later terug kunt zien (voor het geval je niet aanwezig kunt zijn).
     • Wekelijks Live Q&A-sessie: Extra mogelijkheid om al je vragen aan de docenten te stellen (woensdagochtend van 9:00 - 9:45 uur)
     • Vastgoedstyling Community: Gedurende de opleiding ben je automatisch lid van een actieve community waarin je kunt netwerken met vakgenoten en mee kunt doen aan online en live activiteiten, zoals kenniswebinars, excursies, etc.
     • Groepsgrootte: max. 12 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere cursist is
     • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman (beiden Keurmerkstylist Vastgoed en professioneel vastgoedfotograaf)
     • EXPERT variant: Kies je voor de Opleiding Vastgoedstylist Expert dan ben je verzekerd van een plek in de eerstvolgende Cursus Vastgoedfotografie voor een voordelige prijs!

Hoe gaat de inschrijving voor de opleiding in zijn werk?
Via de inschrijfknop kom je op het online inschrijfformulier terecht. Daar vragen wij jouw gegevens in te vullen en kun je de opleiding direct via iDeal betalen. Je ontvangt vervolgens automatisch de factuur en alle informatie die je nodig hebt om op de aangegeven datum met de opleiding te starten. Op dat moment is jouw plek in de opleiding gegarandeerd!


Groetjes,

Ursula & Liesbeth


Cursusdata 2e helft 2024:

- 9 september 2024

- 4 november 2024 (reserveer je plek per mail)

Wacht niet langer en schrijf je vandaag in!

Maak van je droom werkelijkheid en schrijf je vandaag nog in voor de opleiding, dan ben je zeker van een plek. Doe mee en onderscheid jezelf in de vastgoedmarkt!
Nu inschrijven!
Deze cursisten gingen je voor.....
Panel only seen by widget owner

Heb je vragen over de Opleiding Vastgoedstylist?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor deze opleiding?

Dat zal per persoon verschillend zijn. Wij adviseren minimaal 1 dagdeel per week te reserveren voor iedere module, maar dat is helemaal aan jou. Iedere module bestaat uit verschillende lesvideo’s die variëren in lengte (van 2 tot 10 minuten) en huiswerkopdrachten. Het is raadzaam om een vast moment in de week te reserveren voor het volgen van de lessen. Heb je tijd over of wil je meer tijd besteden aan de opleiding? Ook dat kan, want in de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) is veel interessante informatie over ons vakgebied te vinden in de vorm van opnames van webinars en interessante discussies onderling tussen de professionals.

Moet ik verstand van internet en computers hebben om deze online opleiding te volgen?

Het feit dat je deze pagina kunt lezen, zegt al genoeg. Dan heb je voldoende kennis en apparatuur beschikbaar om de online opleiding te volgen. Overal, waar je maar toegang hebt tot internet, kun je onze videolessen op je computer, tablet of smartphone bekijken. De bijbehorende werkbladen & hand-outs (pdf) kun je met 1 klik downloaden en uitprinten, zodat je aan het eind van deze opleiding een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk hebt van de opleiding.

Waarom duurt de opleiding 13 weken terwijl andere opleidingen slechts een paar dagen duren?

Wij weten uit ervaring dat je het vak niet in een paar dagen leren. Lesstof heeft tijd nodig om ‘in te dalen’. Daarom krijg jij wekelijks toegang tot nieuwe lesmodules, waar je die week mee aan de slag kunt gaan. Op die manier heb je voldoende tijd voor het maken van huiswerkopdrachten, zodat je de theorie helemaal eigen kunt maken. Resultaat is dat jij na 13 weken zelfstandig aan de slag kunt gaan als vastgoedstylist. Met je eigen unieke dienstenpakket, je eigen ontwikkelde checklisten, specifiek gericht op jouw ideale klant. Wij willen iedere cursist de ruimte geven te ontdekken waar zijn/haar kracht binnen het vakgebied ligt en deze verder te ontwikkelen, zodat iedere afgestudeerde vastgoedstylist uniek is.

Is een online opleiding niet onpersoonlijk?

Zeker niet! ;-)
Tijdens de opleiding bieden we je verschillende mogelijkheden om ons en je mede-cursisten live te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens speciale vakdagen, interessante lezingen of spontaan georganiseerde live meet-ups. Maar ook tijdens de zoom-sessies die we gedurende de opleiding organiseren, kun je ons live zien en spreken. Iedere cursist krijgt persoonlijk feedback op het ingeleverde huiswerk. Maar ook vindt er een persoonlijk feedback gesprek (zoom-sessie) plaats m.b.t. de ingeleverde eindopdracht.
Eerdere cursisten gaven aan dat ze enorm blij waren met de snelle respons van ons (docenten), op het moment dat ze vragen hadden of hun huiswerk wilden laten evalueren.

Krijg ik veel standaard formats waarmee ik als vastgoedstylist meteen aan de slag kan?

Sorry, als je dat wilt, dan moeten we je helaas teleurstellen. Wij geloven niet in eenheidsworst. In deze opleiding leggen wij het accent op het creëren van je eigen werkstijl en ga je juist zelf aan de slag je eigen formats te ontwikkelen. Op die manier creëer je unieke documenten die bij jou passen en zijn geschreven in jouw eigen stijl. We werken wel met checklists in deze opleiding, maar die hebben alleen als doel jou te motiveren alle modules en lessen goed af te ronden. ;-)

Hoe lang bieden jullie cursisten support en ondersteuning?

De Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules, waarvoor je 13 weken de tijd krijgt om de lessen af te ronden. Gedurende die hele periode blijven we je ondersteunen. Ben je na 3 maanden nog niet klaar en wil je langer gebruik maken van onze support? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je lidmaatschap van de Vastgoedstyling Community (de online leeromgeving) te verlengen. Op die manier houd je toegang tot alle lessen en onze support. De

Is er ook persoonlijk contact met de docenten mogelijk?

Jazeker! In de Vastgoedstyling Community (= online leeromgeving) staan we altijd voor je klaar. Nou ja, we zijn geen computers en hebben ook slaap en af en toe vakantie nodig. Maar ons streven is wel om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Hebben we wat meer tijd nodig? Ook dan informeren wij jou daar over. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast houden we een wekelijkse Q&A-sessie waar je ons persoonlijk (online) kunt spreken en ook daar kun je al je vragen kwijt.

Zijn de huiswerksessies en startbijeenkomst verplicht?

Nee hoor ;-). Om de opleiding met goed gevolg af te ronden hoef je niet bij de online bijeenkomsten aanwezig te zijn. Ook de startsessie is niet verplicht.
Van alle online sessies maken we een opname. De informatie die dan wordt gegeven of het huiswerk dat dan wordt besproken, kun je dus op een later moment terug kijken. Zo mis je niets!
Dus... Heb je geen tijd om op de geplande bijeenkomsten aanwezig te zijn? Helemaal niet erg, de opleiding is zo ontwikkeld dat je 'm echt in je eigen tijd kunt volgen.

Kan ik deze opleiding ook in een korte periode afronden?

Nee, de opleiding duurt minimaal 9 weken. Dus als je snel bent en de eindopdracht ook binnen die tijd hebt afgerond, dan ben je op z'n vroegst na 9 weken klaar! :-)

Kan ik in termijnen betalen?

Die mogelijkheid is er zeker. Je kunt de PRO variant in 2 termijnen en de EXPERT variant in 3 termijnen betalen. Nadat de eerste betalingstermijn is voldaan via de bestelknop op deze pagina, is je inschrijving definitief. Je ontvangt vervolgens de facturen van de overige betalingstermijnen die je op de desbetreffende data dient te voldoen.

Kan ik ook oefenen in de praktijk?

De opleiding bevat een eindopdracht, waarmee je aan ons en jezelf laat zien dat je de geleerde theorie kunt vertalen naar de praktijk. De opdracht zal bestaan uit het schrijven van adviesrapport voor huiseigenaren die hun woning voor de verkoop aantrekkelijk willen presenteren. Dit is een perfecte praktijkoefening waarna jij klaar bent om professioneel als vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Wordt mijn kennis van vastgoedstyling na deze opleiding door jullie getest?

Wij willen echte professionals afleveren, vandaar dat de opleiding een eindopdracht bevat. Je krijgt van ons niet automatisch na 9 weken het certificaat van deelname. Je moet er echt wat voor doen ;-) Wij vragen je aan het eind van de opleiding een verkoopstylingadvies rapport op te stellen (gebaseerd op de Keurmerkcompententies), zodat wij kunnen beoordelen of jij voldoende kennis van het vak hebt en de juiste adviezen kunt geven voor een optimale presentatie van de woning voor de verkoop. Hierbij is zowel de off-line presentatie als de on-line presentatie van belang.
Je ontvangt van ons persoonlijk feedback, zodat jij daarna vol vertrouwen aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

Kan ik de eindopdracht herkansen?

Mocht je niet slagen voor de eindopdracht, dan heb je altijd de mogelijkheid deze te herkansen. Dat kun je doen door de opleiding een maand te verlengen, zodat je met onze feedback de eindopdracht kunt verbeteren en deze opnieuw door ons kunt laten beoordelen. (kosten: €97)

Wanneer krijg ik het certificaat uitgereikt?

Als de eindopdracht positief door ons wordt beoordeeld, ontvang je het certificaat en digitale 'certified' logo. Daarmee kun je op je website of CV laten zien dat je gecertificeerd bent. Ook kun je gratis worden opgenomen in ons 'Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals'.

Krijg ik een keurmerk vastgoedstyling na het afronden van deze opleiding?

In Nederland bestaat op dit moment 1 officieel keurmerk binnen ons vakgebied en dat is 'Keurmerkstylist Vastgoed'. Je kunt dit keurmerk behalen nadat je door de onafhankelijke beoordelingscommissie positief bent beoordeeld. Op dit moment zijn er in Nederland slechts enkele Keurmerkstylisten Vastgoed, waaronder Ursula en Liesbeth. Zij behoren hiermee tot de top van Nederland. Meer informatie over dit keurmerk en hoe je dit kunt verkrijgen, vind je op de website van keurmerkstylist.nl.

Dit keurmerk is dus wat anders dan ons certificaat. ;-)

Heb ik garantie op werk als vastgoedstylist na afronding van deze opleiding?

Wij zijn een opleidingsinstituut en geen werkgever. ;-) Je leert bij ons het vak, vervolgens kun je zelf kiezen wat je met deze kennis wilt doen. Als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag gaan of een vaste baan zoeken als vastgoedstylist? Aan jou de keus!
Na het behalen van je certificaat word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals. Wil je ook leren fotograferen? Kies dan voor de EXPERT variant.

Wat houdt de Cursus Vastgoedfotografie in?

Alle informatie over de Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking kun je op deze website vinden, onder 'Opleidingen'. Als je je inschrijft voor de EXPERT variant volg je automatisch deze cursus. Die start een paar weken nadat de Opleiding Vastgoedstylist is afgelopen.

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Opleiding Vastgoedstyling enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Heb je de eerste 2 weken volledig gevolgd, blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten, en ben je niet tevreden? Stuur ons uiterlijk binnen 2 weken na de start van de opleiding een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de gehele opleiding. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. 

Blijf niet dromen maar ga doen! ;-)

Schrijf je nu in!