Opleiding Vastgoedstylist

De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden!

Start op 25 oktober 

Ben jij op een punt gekomen dat....

je huidige baan je geen voldoening meer geeft?

Je bent op een moment in je carrière gekomen dat je inziet dat doorgaan in je huidige functie je niet de voldoening blijft geven die het voorheen wel deed. Je raakt gefrustreerd en bent steeds vaker gestrest. Iedere dag kom je doodop thuis en je kijkt reikhalzend uit naar het weekend om dan eindelijk die dingen te doen die je leuk vindt. 

jij je creativiteit beter wilt benutten?

Op jonge leeftijd heb je, misschien onbewust, voor een beroep gekozen. Maar nu, zoveel jaren later, vraag je je af of die keuze wel juist is geweest. Verschillende talenten blijven onbenut in je huidige werkzaamheden. Je merkt aan alles dat je interesse in interieurs en woningen steeds groter wordt. Je volgt bijna alle woonprogramma’s op tv. Je bent verslingerd aan woonbladen en ook in je eigen huis vind je het heerlijk om met je interieur bezig te zijn. Jouw gevoel voor styling wil je graag professioneel inzetten.

het weer tijd is voor een nieuwe uitdaging?

Je hebt inmiddels verschillenden functies achter de rug. Misschien zelfs als zzp-er. Maar telkens als de nieuwigheid van een functie of werkzaamheid voorbij is en jij 'het kunstje' onder de knie hebt, gaat het bij jou weer kriebelen. Je wordt er heel onrustig van en je vraagt je af of er geen beroepen zijn waar je continu in uitgedaagd blijft.

jij je verder wilt specialiseren?

Je bent al werkzaam op het gebied van interieur en woningen, bijvoorbeeld als interieurstylist, makelaar of vastgoedfotograaf. Je hebt gemerkt dat er regelmatig vraag is naar professionele vastgoedstylingadviezen.  Je bent daarom op zoek naar het beste opleidigingsinstituut op het gebied van vastgoedstyling.

Heb je op één of meerdere van bovenstaande vragen "ja" gezegd, dan wordt het tijd om in actie te komen!


Jaren geleden stonden wij in jouw schoenen. Wij herkennen het gevoel om iets anders te willen met ons leven. Iets te gaan doen met onze passie voor woningstyling.


Ondertussen hebben we allebei al jaren een succesvol bedrijf in woningpresentatie en samen meer dan 1000 woningen voor de verkoop gepresenteerd. Sinds 2014 zijn wij beide Keurmerkstylist Vastgoed. Vol trots kunnen wij nu zeggen dat wij hiermee tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten behoren.


Gebaseerd op onze jarenlange praktijkervaring (die we up-to-date houden in onze eigen bedrijven!) hebben we de meest complete Opleiding Vastgoedstylist ontwikkeld, waarmee jij de beste basis krijgt om als professioneel vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Hoe waardevol is het.....

als werken niet als werken voelt

Dat je werk doet dat je leuk vindt en daar ook nog eens je geld mee verdient. Zodat er bijna geen verschil meer is tussen een werkweek en een weekend. Dat een dag werken je energie oplevert in plaats van andersom.

als er dagelijks beroep wordt gedaan op jouw creativiteit

Dat je klanten kunt helpen met jouw gevoel voor styling. Juist omdat je deze eigenschappen bezit, gaat dit werk je makkelijk af. Voor je gevoel kost het je geen energie om klanten te helpen, waardoor je een continue flow van geluk ervaart in je dagelijkse werkzaamheden. 

dat je continu uitgedaagd blijft

De uitdaging blijft om iedere keer opnieuw met minimale middelen, grootste resultaten te behalen. Ons werk bestaat uit korte projecten waarbij snel resultaat wordt behaald. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan langdradige overleggen en het schrijven van ellenlange rapporten. Het draait telkens weer om jouw creativiteit en improvisatietalent.

een vak te kiezen waar je snel een nieuwe carrière mee opbouwt

Vastgoedstyling is een beroep waar jouw talenten aan bod komen. Zoals creativiteit, gevoel voor styling, ondernemerschap en nog veel meer. Juist omdat je al zoveel werkervaring hebt, kun je dit nieuwe vak snel onder de knie krijgen. De successen die je bij klanten behaalt, geven je een enorme boost om door te groeien naar expert niveau.

een unieke professional in vastgoedpresentatie te worden

Na het afronden van deze opleiding kun jij je klanten professioneel adviseren m.b.t. de presentatie en verkoop van woningen. De kennis die je opdoet in deze opleiding geven jou voldoende vertrouwen om succesvol als vastgoedstylist aan de slag te. Dat kan in vaste dienst of als ondernemer met die diensten en die klanten die bij jou passen!

Na de Opleiding Vastgoedstylist


 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woningen in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een complete woninganalyse maken m.b..v doelgroep- en concurrentieonderzoek
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • heb je jouw unieke dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie
 • ben je gecertificeerd en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie ProfessionalsDe voordelen van de Opleiding Vastgoedstylist

Meest complete opleiding

Na deze vakopleiding heb jij kennis van alle facetten van het vak. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule met waardevolle informatie over het vak. Na 9 weken ben je klaar gestoomd voor de eindopdracht, zodat je vol vertrouwen als professional aan de slag kunt.

Online leeromgeving

Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt!

Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.

Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-) 

Vastgoedstyling Community

De Vastgoedstyling Community is de plek waar de complete vakopleiding voor je klaar staat. In deze online leeromgeving ontmoet je ook je mede-cursisten en kun je gratis extra webinars over het vak bijwonen. 

Daarnaast organiseren we live bijeenkomsten, uitjes naar woonwinkels en evenementen op ons vakgebied. Een inspirerend en waardevol netwerk van professionals!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de opleiding word je persoonlijk begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou.

De inhoud van de Opleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen

De opleiding bestaat uit videolessen met overzichtelijke werkbladen. Je kunt zelf bepalen wanneer je de lessen op je computer, tablet of smartphone volgt. Ook kun je de lessen herhalen zo vaak je maar wilt. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. 

De werkbladen kun je downloaden (en printen) en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk van de opleiding vastgoedstyling.

Online huiswerkbesprekingen

Iedere module rond je af met een huiswerkopdracht. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk behandeld via 2-wekelijkse online zoomsessies. Zo krijg je feedback op de gemaakte opdrachten en leer je van elkaar.
De huiswerksessies zijn niet verplicht, je hoeft ook niet live aanwezig te zijn. Van de huiswerksessies worden namelijk opnames gemaakt, die je later terug kunt kijken.

Gecertificeerd Vastgoedstylist

De opleiding rond je af met een eindopdracht, waarmee je laat zien dat je een professioneel vastgoedstylist bent. Je ontvangt het certificaat en het 'certified' logo die je kunt plaatsen op je website en je CV, zodat jouw professie zichtbaar is.

De docenten geven je persoonlijke feedback, zodat je na deze opleiding vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedstylist. Bovendien word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Inhoud 9-weekse Opleiding Vastgoedstylist

Module 1
Vastgoedstyling is een vak

Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

Module 2

Vastgoedmarketing

Je leert meer over marketing en krijgt inzicht in de woningmarkt. Je gaat doelgroepen bepalen, concurrentie-onderzoek uitvoeren en maakt een complete woning-analyse. Dé basis voor het geven van professioneel vastgoedstylingadvies.

Module 3

Woning check

Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je leert hoe je klanten optimaal kunt adviseren, zodat jij vervolgens de 'puntjes op de i' kunt zetten met vastgoedstyling.

Module 4

Functioneel indelen

Je leert hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

Module 5

Kleur & licht

Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

Module 6

Sfeer aanbrengen

Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten neerzet.

Module 7

Online presentatie

Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

Module 8

Bezichtiging

Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt. Hoe je verkopers kunt voorbereiden op een bezichtiging en hen kunt helpen met de organisatie en uitvoering van Open Huis. 

Module 9

In business

Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

BONUS: Snelcursus Floorplanner!

Leer eenvoudig plattegronden voor Funda en artist impressions maken met behulp van het online programma Floorplanner. 


Met Floorplanner kun je o.a.:

 • plattegronden tekenen die op Funda in 2D en 3D worden getoond, voor een aantrekkelijke woningpresentatie
 • indelingsplannen maken door plattegronden in te richten met meubels ter ondersteuning van vastgoedstylingadvies
 • artist impressions maken van verouderde woningen om zo de mogelijkheden van een woning goed te presenteren

null

Wat cursisten over de opleiding zeggen.......

"Heel leerzaam om de opleiding af te sluiten met een praktijkopdracht!

Ik ben geslaagd voor de Opleiding Vastgoedstylist waar ik les heb gehad van Liesbeth en Ursula. De lessen waren online, interessante theorie gecombineerd met leuke video's. Er worden afwisselende onderwerpen aangeboden, die samen het complete plaatje vormen als basis voor Vastgoedstyling. 

De eindopdracht bestond uit het maken van een adviesrapport voor een particulier of makelaar. Dat was gelijk een mooie opstap naar de toekomst. Liesbeth en Ursula bedankt!"

Martine Rietkerk - Rietkerk Vastgoedstyling
"De videolessen zijn inspirerend en leerzaam…....

Met veel plezier heb ik de Opleiding Vastgoedstylist gevolgd en afgerond. Ik vond het ontzettend prettig dat ik het in mijn eigen tempo heb kunnen doen. Fijn dat deze opleiding bestaat! Complimenten voor jullie aanpak. Wat heb ik veel geleerd van jullie! De videolessen zijn inspirerend en leerzaam… en makkelijk om ze nogmaals te kunnen bekijken, stil te zetten en aantekeningen te kunnen maken. Veel live contact met jullie! De webinars in de Community zijn ook prettig om bij te wonen. Jullie geven altijd weer veel vernieuwende informatie. Super fijn!"

Karin van Dijk - Verkoopexpert Karinhuis

"Ik had al snel mijn eerste klant!
Ik dacht eigenlijk dat ik in een online opleiding geen contact met jullie zou hebben. Jullie reageerden snel op mijn vragen. We hebben elkaar een aantal keer live gesproken en gezien.

De opleiding is heel goed te volgen. Het voordeel van e-learning is dat ik alles in mijn eigen tijd kon doen. Ik heb mijn eigen werkwijze en checklijsten ontwikkeld. Met als resultaat mijn eerste klant!"

Daphne Wiemand - Interieurkunst

"Eerst was ik juf, nu heb ik mijn eigen bedrijf in vastgoedstyling!
De opleiding zit goed in elkaar. De uitleg is helder en diepgaand. De combinatie van thuis leren, begeleiding via de community en de praktijkdagen is een ideale combinatie!

De docenten, Liesbeth en Ursula, reageren heel snel op vragen die ik stelde via mail of in de community.

En ze zijn heel professioneel!"

Manon Landhuis - ML Vastgoedstyling 

Wil je ook professioneel met vastgoedfotografie aan de slag?

Kies dan voor de EXPERT variant

Nadat je de Opleiding Vastgoedstylist Pro hebt afgerond, ga je door met de 9-weekse Cursus Vastgoedfotografie. Gedurende 6 maanden wordt je persoonlijk begeleid door de docenten en kun je als lid van de Vastgoedstyling Community deelnemer aan alle online en live activiteiten die daar worden georganiseerd.

Je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie?

Kies dan voor de BUSINESS variant

Na de Opleiding Vastgoedstylist en de Cursus Vastgoedfotografie volg je het 5 maanden Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie. Je leert dan hoe je een gezond en succesvol bedrijf neerzet. Jouw droom wordt werkelijkheid door je eigen unieke merk te creëren in combinatie met het maken van een winstgevend business- en marketingplan.

Na dit programma ben jij klaar om vanuit je eigen bedrijf te gaan ondernemen.

Ben jij klaar om je droom waar te maken?

Voor wie is deze opleiding geschikt?

 • Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet!
 • Je bent creatief en hebt affiniteit met woningstyling. Je verslindt woonbladen, bekijkt alle woonprogramma's op tv, vindt het leuk om woonbeurzen te bezoeken en bent verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken. Deze eigenschap is ook een pré als je als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag wilt.
 • Je wilt een echte professionele vastgoedstylist worden die serieus het vak gaat uitoefenen. Je wilt niet één 'kunstje' leren maar je eigen unieke werkmethode ontwikkelen, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. 
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak.
 • Je wilt zelf bepalen op waar en waneer je de opleiding volgt, omdat je efficiënt met jouw beschikbare  tijd wilt omgaan.
 • Je wilt persoonlijk begeleid worden door vakidioten en daarom kies je voor de Vastgoedstyling Opleiding.

Praktische info & lesdata

 • Studiebelasting: we adviseren je 2 dagdelen per week te reserveren
 • Inhoud opleiding:  9 lesmodules die wekelijks voor je beschikbaar komen
 • Lessen: video's & werkbladen die samen een complete syllabus van de theorie vormen 
 • Tijdsduur: 13 weken toegang tot de lessen t/m 30 januari 2022
 • Vastgoedstyling Community: de online leeromgeving waar alle lessen voor je klaar staan en jij je mede-cursisten ontmoet
 • 3 maanden lidmaatschap op Vastgoedstyling Community met bijbehorende toegang tot alle lessen en support
 • Groepsgrootte: max. 14 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere cursist is
 • Docenten: Ursula Ouwerkerk & Liesbeth Oldeman (beiden Keurmerkstylist Vastgoed en professioneel vastgoedfotograaf)

Lesdata van de Opleiding Vastgoedstylist PRO:

 • Start: Online startsessie op maandag 25 oktober 2021 om 9:00 uur
 • Online huiswerkbesprekingen: 10 nov. - 11:30 uur; 24 nov. - 13:30 uur; 8 dec.- 10:00 uur; 15 dec. - 10:00 uur; 22 dec. - 10:00 uur; 12 jan. - 10:00 uur; 26 jan. - 10:00 uur

Extra lesdata van de Opleiding Vastgoedstylist EXPERT:

 • Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking: start op maandag 14 februari 2022 om 9:00 uur, de bijbehorende praktijkdag vindt plaats op woensdag 16 maart 2022
 • ± 6 maanden lidmaatschap op Vastgoedstyling Community met bijbehorende toegang tot alle lessen en support

Extra lesdata van de Opleiding Vastgoedstylist BUSINESS:

 • Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie: van maandag 16 mei 2022  t/m 30 oktober 2022
 • 1 jaar lidmaatschap op Vastgoedstyling Community met bijbehorende toegang tot alle lessen en support

5 Keer per jaar kun je starten met de Opleiding Vastgoedstylist (januari, maart, mei, augustus en oktober).
De opleidingen zitten snel vol. Zorg dat je je op tijd inschrijft, want VOL = echt VOL :-)

Kies de variant die bij jou past

Start: 25 oktober 2021

PRO

25 oktober

€1494

€1297

geschikt als je professioneel aan de slag wilt als vastgoedstylist
(zelfstandig of als ondernemer)

 • 13-weekse opleiding
  incl. 9 lesmodules die wekelijks beschikbaar worden

 • 3 maanden toegang tot online leeromgeving (Vastgoedstyling Community)

 • Online huiswerksessies met persoonlijke feedback

 • eindopdracht inclusief
  beoordelingsgesprek

 • Certificaat Vastgoedstylist

 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals

 • BONUS:
  Snelcursus Floorplanner (t.w.v. €197)

EXPERT

25 oktober

€2191

 €1897

geschikt als je professioneel aan de slag wilt als vastgoedstylist en vastgoedfotograaf
(zelfstandig of als ondernemer)

 • 13-weekse opleiding:
  incl. 9 lesmodules die wekelijks beschikbaar worden 

 • 6 maanden toegang tot online leeromgeving (Vastgoedstyling Community)

 • Online huiswerksessies met persoonlijke feedback

 • eindopdracht inclusief
  beoordelingsgesprek

 • Certificaat Vastgoedstylist

 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals

 • BONUS: 
  Snelcursus Floorplanner (t.w.v. €197)

 • Cursus Vastgoedfotografie  start 14-02-2022 (t.w.v. €697)

eigen bedrijf

BUSINESS

25 oktober

€2888

 €2497

geschikt als je jouw eigen bedrijf in vastgoedstyling en woningfotografie wilt starten.

 • 13-weekse opleiding:
  incl. 9 lesmodules die wekelijks beschikbaar worden
 • 1 jaar  toegang tot online leeromgeving (Vastgoedstyling Community)
 • Online huiswerksessies met persoonlijke feedback
 • eindopdracht inclusief beoordelingsgesprek
 • Certificaat Vastgoedstylist
 • Opname in Netwerk van Vastgoedprofessionals
 • BONUS:
  Snelcursus Floorplanner (t.w.v. €197)
 • Cursus Vastgoedfotografie:  start 14-02-2022 (t.w.v. €697)
 • Ondernemen in Vastgoedpresentatie:
  start 16-05-2022 (t.w.v. €697)

Liever betalen in termijnen?

De Opleiding Vastgoedstylist EXPERT en BUSINESS kun je ook in termijnen betalen.
 • De EXPERT kun je voldoen in 3 termijnen van €650,00 (ex. BTW). De eerste betalingstermijn is direct, de tweede op de startdatum en de derde volgt 3 maanden later.
 • De BUSINESS kun je voldoen in 4 termijnen van €640,00 (ex. BTW). De eerste betalingstermijn is direct, de tweede op de startdatum, de derde volgt 3 maanden later en de vierde na 6 maanden.

Klik op een van onderstaande bestelknoppen om de gewenste opleiding in meerdere termijnen te betalen.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Wanneer je op de bestelknop drukt, kom je in een veilige, online betaalomgeving terecht. Hier kun je via iDeal direct de opleiding betalen. Zodra je dat gedaan hebt, ontvang je automatisch de factuur en alle informatie om met de opleiding op het aangegeven moment te starten.

Heb je vragen over de Opleiding Vastgoedstylist?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor deze opleiding?


Dat zal per persoon verschillend zijn. Wij adviseren minimaal 1 dagdeel per week te reserveren voor iedere module, maar dat is helemaal aan jou. Iedere module bestaat uit verschillende lesvideo’s die variëren in lengte (van 2 tot 20 minuten) en huiswerkopdrachten. Het is raadzaam om een vast moment in de week te reserveren voor het volgen van de lessen. Heb je tijd over of wil je meer tijd besteden aan de opleiding? Ook dat kan, want in de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) is veel interessante informatie over ons vakgebied te vinden in de vorm van opnames van webinars en interessante discussies onderling tussen de professionals.

Moet ik verstand van internet en computers hebben om deze online opleiding te volgen?

Het feit dat je deze pagina kunt lezen, zegt al genoeg. Dan heb je voldoende kennis en apparatuur beschikbaar om de online opleiding te volgen. Overal, waar je maar toegang hebt tot internet, kun je onze videolessen op je computer, tablet of smartphone bekijken. De bijbehorende werkbladen & hand-outs (pdf) kun je met 1 klik downloaden en uitprinten, zodat je aan het eind van deze opleiding een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk hebt van de opleiding.

Waarom duurt de opleiding 13 weken terwijl andere opleidingen slechts een paar dagen duren?

Wij weten uit ervaring dat je het vak niet in een paar dagen leren. Lesstof heeft tijd nodig om ‘in te dalen’. Daarom krijg jij wekelijks toegang tot nieuwe lesmodules, waar je die week mee aan de slag kunt gaan. Op die manier heb je voldoende tijd voor het maken van huiswerkopdrachten, waarmee je de theorie helemaal eigen kunt maken. Resultaat is dat jij na 13 weken zelfstandig aan de slag kunt gaan als vastgoedstylist. Met je eigen unieke dienstenpakket, je eigen ontwikkelde checklisten, specifiek gericht op jouw ideale klant. Wij willen iedere cursist de ruimte geven te ontdekken waar zijn/haar kracht binnen het vakgebied ligt en deze verder te ontwikkelen, zodat iedere afgestudeerde vastgoedstylist uniek is.

Wanneer krijg ik het certificaat uitgereikt?

In module 8 ga je aan de slag met de een eindopdracht. Met het uitvoeren van deze praktijkopdracht kun je ons laten zien dat je het vak van vastgoedstylist voldoende beheerst om er professioneel mee aan de slag te gaan. Nadat deze eindopdracht positief door ons wordt beoordeeld, ontvang je het certificaat en plaatsen we je geheel gratis op onze overzichtspagina 'Onze professionals'. Een paar keer per jaar organiseren we een live uitreiking, zodat wij jou ook persoonlijk kunnen feliciteren als toekomstige collega! ;-)

Is een online opleiding niet onpersoonlijk?

Zeker niet! ;-)
Tijdens de opleiding bieden we je verschillende mogelijkheden om ons en je mede-cursisten live te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens speciale vakdagen, interessante lezingen of spontaan georganiseerde live meet-ups. Maar ook tijdens de zoom-sessies die we gedurende de opleiding organiseren, kun je ons live zien en spreken. Iedere cursist krijgt persoonlijk feedback op het ingeleverde huiswerk. Maar ook vindt er een persoonlijk feedback gesprek (zoom-sessie) plaats m.b.t. de ingeleverde eindopdracht.
Eerdere cursisten gaven aan dat ze enorm blij waren met de snelle respons van ons (docenten), op het moment dat ze vragen hadden of hun huiswerk wilden laten evalueren.

Krijg ik veel standaard formats waarmee ik als vastgoedstylist meteen aan de slag kan?

Sorry, als je dat wilt, dan moeten we je helaas teleurstellen. Wij geloven niet in eenheidsworst. In deze opleiding leggen wij het accent op het creëren van je eigen werkstijl en ga je juist zelf aan de slag je eigen formats te ontwikkelen. Op die manier creëer je unieke documenten die bij jou passen en zijn geschreven in jouw eigen stijl. We werken wel met checklists in deze opleiding, maar die hebben alleen als doel jou te motiveren alle modules en lessen goed af te ronden. ;-)

Hoe lang bieden jullie cursisten support en ondersteuning?

De Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules, waarvoor je 13 weken de tijd krijgt om de lessen af te ronden. Gedurende die hele periode blijven we je ondersteunen. Ben je na 3 maanden nog niet klaar en wil je langer gebruik maken van onze support? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je lidmaatschap van de Vastgoedstyling Community (de online leeromgeving) te verlengen. Op die manier houd je toegang tot alle lessen en onze support. De

Is er ook persoonlijk contact met de docenten mogelijk?

Jazeker! In de Vastgoedstyling Community (= online leeromgeving) staan we dag en nacht voor je klaar. Nou ja, we zijn geen computers en hebben ook slaap en af en toe een vakantie nodig. Maar ons streven is wel om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Hebben we wat meer tijd nodig? Ook dan informeren wij jou daar over. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast houden we een wekelijkse Open Huis sessie waar je ons persoonlijk (online) kunt spreken en ook daar kun je al je vragen kwijt.

Zijn de huiswerksessies en startbijeenkomst verplicht?

Nee hoor ;-). Om de opleiding met goed gevolg af te ronden hoef je niet bij de online bijeenkomsten aanwezig te zijn. Ook de startsessie is niet verplicht.
Van alle online sessies maken we een opname. De informatie die dan wordt gegeven of het huiswerk dat dan wordt besproken, kun je dus op een later moment terug kijken. Zo mis je niets!
Dus... Heb je geen tijd om op de geplande bijeenkomsten aanwezig te zijn? Helemaal niet erg, de opleiding is zo ontwikkeld dat je 'm echt in je eigen tijd kunt volgen.

Kan ik deze opleiding ook in een korte periode afronden?

Nee, de opleiding duurt minimaal 9 weken. Dus als je snel bent en de eindopdracht ook binnen die tijd hebt afgerond, dan ben je op z'n vroegst na 9 weken klaar! :-)

Heb ik garantie op werk als vastgoedstylist na afronding van deze opleiding?

Wij zijn een opleidingsinstituut en geen werkgever. ;-) Je leert bij ons het vak, vervolgens kun je zelf kiezen wat je met deze kennis wilt doen. Als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag gaan of een vaste baan zoeken als vastgoedstylist? Aan jou de keus!
Na het behalen van je certificaat word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals. Wil je ook leren fotograferen? Kies dan voor de EXPERT variant. Droom je van je eigen bedrijf? Kies dan voor de BUSINESS variant.

Kan ik ook oefenen in de praktijk?

De opleiding bevat een eindopdracht, waarmee je aan ons en jezelf laat zien dat je de geleerde theorie kunt vertalen naar de praktijk. De opdracht zal bestaan uit het schrijven van adviesrapport voor huiseigenaren die hun woning voor de verkoop aantrekkelijk willen presenteren. Dit is een perfecte praktijkoefening waarna jij klaar bent om professioneel als vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Die mogelijkheid is er zeker. Je kunt de EXPERT variant in 3 termijnen en de BUSINESS variant in 4 termijnen betalen. Nadat de eerste betalingstermijn is voldaan via de bestelknop op deze pagina, is je inschrijving definitief. Je ontvangt vervolgens de facturen van de overige betalingstermijnen die je op de desbetreffende data dient te voldoen.

Krijg ik een keurmerk vastgoedstyling na het afronden van deze opleiding?

In Nederland bestaat op dit moment 1 officieel keurmerk binnen ons vakgebied en dat is 'Keurmerkstylist Vastgoed'. Je kunt dit keurmerk behalen nadat je door de onafhankelijke beoordelingscommissie positief bent beoordeeld. Op dit moment zijn er in Nederland slechts enkele Keurmerkstylisten Vastgoed, waaronder Ursula en Liesbeth. Zij behoren hiermee tot de top van Nederland. Meer informatie over dit keurmerk en hoe je dit kunt verkrijgen, vind je op de website van keurmerkstylist.nl.

Na het afronden van de Opleiding Vastgoedstylist ontvang je een speciaal logo 'certified' voor jouw cv en website. Je toont hiermee aan dat je een vakopleiding vastgoedstyling hebt gevolgd.

Wordt mijn kennis van vastgoedstyling na deze opleiding door jullie getest?

Wij willen echte professionals afleveren, vandaar dat de opleiding een eindopdracht bevat. Je krijgt van ons niet automatisch na 9 weken het certificaat van deelname. Je moet er echt wat voor doen ;-) Wij vragen je aan het eind van de opleiding een verkoopstylingadvies rapport op te stellen (gebaseerd op de Keurmerkcompententies), zodat wij kunnen beoordelen of jij voldoende kennis van het vak hebt en de juiste adviezen kunt geven voor een optimale presentatie van de woning voor de verkoop. Hierbij is zowel de off-line presentatie als de on-line presentatie van belang.
Je ontvangt van ons persoonlijk feedback en tips, zodat jij daarna vol vertrouwen aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

Wat houdt de Cursus Vastgoedfotografie in?

Alle informatie over de Cursus Vastgoedfotografie & Nabewerking kun je op deze website vinden, onder 'Opleidingen'. Als je je inschrijft voor de EXPERT of BUSINESS variant volg je automatisch deze cursus. Die start een paar weken nadat de Opleiding Vastgoedstylist is afgelopen.

Wat houdt het Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie in?

Alle informatie over dit programma vindt je op deze website onder 'Opleidingen'. Het is een speciale training (5 modules met maandelijkse groeisessie) waarin je onder begeleiding van 2 ervaren ondernemers (Ursula en Liesbeth), die beiden een succesvol bedrijf hebben neergezet, aan je eigen bedrijf gaat werken. Het resultaat is dat je na 5 maanden een solide basis voor een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie hebt gecreëerd. Dat lijkt misschien lang, maar in feite is dat heel snel gezien het aantal jaren dat wij er destijds over hebben gedaan. ;-)

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Opleiding Vastgoedstyling enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Heb je de eerste 2 weken volledig gevolgd, blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten, en ben je niet tevreden? Stuur ons uiterlijk binnen 2 weken na de start van de opleiding een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de gehele opleiding. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down