Vastgoedstyling Opleiding: de Basisopleiding Vastgoedstylist
arrow_drop_up arrow_drop_down

Basisopleiding Vastgoedstylist

De beste vakopleiding om professioneel vastgoedstylist te worden

Ja, dat wil ik 

 

Herkenbaar?

Je huidige baan geeft je geen voldoening meer

Je bent op een moment in je carrière gekomen dat je inziet dat doorgaan in je huidige functie je niet de voldoening blijft geven die het voorheen deed. Je raakt gefrustreerd en bent steeds vaker gestrest. Iedere dag kom je doodop thuis en je kijkt reikhalzend uit naar het weekend om dan eindelijk die dingen te doen die je leuk vindt. 

Je wilt je creativiteit beter benutten 

Op jonge leeftijd heb je, misschien onbewust, voor een beroep gekozen. Maar nu, zoveel jaren later, vraag je je af of die keuze wel juist is geweest. Verschillende talenten blijven onbenut in je huidige werkzaamheden. Je merkt aan alles dat je interesse in interieurs en woningen steeds groter wordt. Je volgt bijna alle woonprogramma’s op tv. Je bent verslingerd aan woonbladen en ook in je eigen huis vind je het heerlijk om met je interieur bezig te zijn. Jouw gevoel voor styling wil je graag professioneel inzetten.

Je bent snel verveeld en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen

Je hebt inmiddels verschillenden functies achter de rug. Misschien zelfs als zzp-er. Maar telkens als de nieuwigheid van een functie of werkzaamheid voorbij is en jij 'jouw kunstje' onder de knie hebt, gaat het bij jou weer kriebelen. Je wordt er heel onrustig van en je vraagt je af of er geen beroepen zijn waar je continu in uitgedaagd blijft.

Je twijfelt of je nog een nieuwe weg kunt inslaan

Met al je werkervaring kun je jezelf een echte expert binnen je huidige vakgebied noemen. Je weet dat je super waardevol bent in jouw branche. Helaas merk je ook dat je huidige werk je niet meer gelukkig maakt. Je vraagt je af of het slim is het roer om te gooien en het diepe in te springen, zonder dat je weet wat het je oplevert.

Je wilt je verder specialiseren

Je bent al werkzaam op het gebied van interieur en woningen. Je krijgt echter regelmatig de vraag of je verkoopstylingadviezen kunt geven. Om als een echte professional je klanten op dit vlak te bedienen ben je op zoek naar een geschikte opleiding vastgoedstyling. Je wilt geen cursus van slechts een paar dagen, maar bent op zoek naar de beste opleiders.

Het leven is te kort om niet te doen wat je het liefste doet

Jaren geleden stonden wij in jouw schoenen. Wij herkennen het gevoel om iets anders te willen met ons leven. Iets te gaan doen met onze passie voor woningstyling. Wij zijn toen 'in het diepe' gesprongen. Heel eng, maar we hebben er nooit een seconde spijt van gehad. Ondertussen hebben we allebei een succesvol bedrijf in woningpresentatie en hebben we samen meer dan 1000 woningen onder handen genomen. 


Wij kwamen alleen wel van een koude kermis thuis, toen bleek dat we na een cursus van enkele dagen nog lang geen professioneel vastgoedstylist waren. Toen begon het pas! We zaten vol vragen en waren super onzeker over het uitoefenen van ons nieuwe vak. Het kostte ons veel tijd, geld in aanvullende cursussen en moeite om echt het vak onder de knie te krijgen en succesvol te worden. Sinds 2014 zijn wij beide Keurmerkstylist Vastgoed. Vol trots kunnen wij nu zeggen dat wij tot de top van de Nederlandse Vastgoedstylisten behoren.


WIJ WETEN DAT HET KAN!

Gebaseerd op onze jarenlange praktijkervaring (die we continu up-to-date houden in onze eigen bedrijven!) hebben we een complete Basisopleiding Vastgoedstylist ontwikkeld, waarmee jij de beste basis creëert om als professioneel vastgoedstylist aan de slag te gaan.Ursula & Liesbeth

Keurmerkstylisten Vastgoed

Zou het niet heerlijk zijn ...

als werken niet als werken voelt

Dat je werk doet dat je zo leuk vindt en daar ook nog eens je geld mee verdient. Zodat er bijna geen verschil meer is tussen een werkweek en een weekend. Dat een dag werken je energie oplevert in plaats van andersom.

als er dagelijks beroep wordt gedaan op jouw creativiteit

Dat je klanten kunt helpen met jouw gevoel voor styling. Juist omdat je deze eigenschappen bezit, gaat het vak je zo makkelijk af. Voor je gevoel kost het je geen energie om klanten te helpen, waardoor je een continue flow van geluk ervaart in je dagelijkse werkzaamheden. 

dat je continu uitgedaagd blijft

Dat je werkzaamheden voor klanten van korte duur zijn. Korte projecten waarbij snel resultaat wordt behaald. Waardoor je geen tijd kwijt bent aan langdradige overleggen en het schrijven van ellenlange rapporten. De uitdaging blijft om iedere keer opnieuw met minimale middelen, de grootste resultaten te behalen. Het draait telkens weer om jouw creativiteit en improvisatietalent.

als je snel een nieuwe carrière opbouwt

Vastgoedstyling is een beroep waar jouw talenten aan bod komen, zoals creativiteit, gevoel voor styling, ondernemerschap en nog veel meer. Juist omdat je al zoveel werkervaring hebt, kun je het vak snel onder de knie krijgen. De successen die je bij klanten behaalt, geven je een enorme boost om door te groeien naar expert niveau.

als je een echte professional in vastgoedpresentatie bent

Na het afronden van een opleiding kun jij jouw klanten professioneel helpen met de presentatie en verkoop van woningen. De kennis die je hebt opgedaan in de opleiding geeft jou voldoende vertrouwen om succesvol als vastgoedstylist aan de slag te gaan en daar de juiste tarieven voor te vragen.

Na de Basisopleiding Vastgoedstylist

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers
 • heb je geleerd leegstaande woningen in te richten met echte en kartonnen meubels 
 • kun jij een woningmarketing plan opstellen voor je klanten
 • heb je jouw eigen dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van vastgoedstyling
 • weet je op welke manier je een optimale online presentatie voor Funda kunt maken 
 • kun je direct aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie
 • ben je gecertificeerd en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals

De voordelen van de Basisopleiding Vastgoedstylist

9-weekse opleiding

Na deze volledige vakopleiding heb jij kennis van alle facetten van het vak. Stap-voor-stap krijg je iedere week toegang tot een nieuwe lesmodule met waardevolle informatie over het vak. Na 9 weken ben je klaar gestoomd voor de eindopdracht, zodat je vol vertrouwen als professional aan de slag kunt

Online leeromgeving

Heerlijk leren waar en wanneer je maar wilt!

Online (thuis) leren biedt veel voordelen. Je kunt zelf 24/7 bepalen op welk tijdstip van de dag je aan de slag gaat. Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap.

Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files en lopen naar je laptop is heel goedkoop ;-) 

Vastgoedstyling Community

De Vastgoedstyling Community is de plek waar de hele vakopleiding voor je klaar staat. In deze online leeromgeving ontmoet je ook je mede-cursisten en kun je gratis extra webinars over het vak bijwonen. Zo maak je snel grotere stappen en leer je meer!

Hoewel de opleiding 9 weken duurt, krijg je minimaal 3 maanden (= 13 weken) toegang tot al het lesmateriaal en onze ondersteuning op dit e-learning platform.

Keurmerkstylist Competenties

Tijdens de opleiding word je begeleid door twee Keurmerkstylisten Vastgoed. Beide docenten behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedstyling. Zij delen hun praktijkervaring op het gebied van vastgoedstyling en het ondernemerschap met jou.

De inhoud van de Basisopleiding Vastgoedstylist is gebaseerd op Keurmerkstylist competenties om jou te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau.

Moderne leermiddelen

De opleiding bestaat uit videolessen met handige werkbladen en checklists. Dat betekent dat je op ieder moment de lessen kunt volgen en deze altijd kunt herhalen. Vaak hoor en zie je de tweede keer nieuwe dingen, die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. 

De bijbehorende werkbladen kun je allemaal downloaden en vormen samen een waardevol en compleet naslagwerk over vastgoedstyling.

Doorgroeien naar expert niveau

Wil je een echte expert worden? Kies dan voor de meest uitgebreide EXPERT variant, waarin je naast vastgoedstyling ook wordt opgeleid als professioneel vastgoedfotograaf en je 2D/3D plattegronden leert tekenen met Floorplanner.
Tevens word je dan 1 jaar lang persoonlijk begeleid door 2 Keurmerkstylisten Vastgoed via de Vastgoedstyling Community. 

Inhoud 9-weekse Basisopleiding Vastgoedstylist

Module 1
Vastgoedstyling is een vak

Hierna weet je wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.

Module 2

Vastgoedmarketing

Je krijgt inzicht in de woningmarkt. Je kunt doelgroepen bepalen en woningen analyseren, waarmee je een basis hebt om professioneel vastgoedstylingadvies te geven. En je weet dat dat op verschillende wijzes kan.

Module 3

Woning check

Na de 3e week weet je hoe je een woning controleert voordat je met vastgoedstyling aan de slag gaat. Je kunt klanten op de juiste manier adviseren, zodat jij vervolgens de 'puntjes op de i' kunt zetten met vastgoedstyling.

Module 4

Functioneel indelen

Je leert hoe je ruimtes in een woning een functie geeft. Met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop.

Module 5

Kleur & licht

Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop kun je nu toepassen.

Module 6

Sfeer aanbrengen

Je weet hoe je van een huis een thuis maakt. Je kunt met de juiste woonaccessoires snel sfeer creëren en je kent de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten neerzet.

Module 7

Online presentatie

Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert.

Module 8

Bezichtiging

Al jouw opgedane kennis komt in deze module samen. Je weet nu hoe je van (online) kijkers kopers maakt en kent de toegevoegde waarde van Open Huis. Daarnaast ontdek je op welke manier je kunt samenwerken met makelaars.

Module 9

In business

Met deze laatste module maak je een vliegende start met je eigen bedrijf. Je hebt je eigen werkmethodes en branding ontwikkeld, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

Deze vastgoedstylisten gingen je voor

Ik heb mijn eerste klant!

Ik dacht eigenlijk dat ik in een online opleiding geen contact met jullie zou hebben. Jullie reageerden snel op mijn vragen. We hebben elkaar een aantal keer live gesproken en gezien.

De opleiding is heel goed te volgen. Het voordeel van e-learning is dat ik alles in mijn eigen tijd kon doen. Ik heb mijn eigen werkwijze en checklijsten ontwikkeld. Met als resultaat mijn eerste klant!

De laatste module “In Business” maakte het helemaal af. Ik heb het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben zelfstandig mijn eerste vastgoedstylingopdracht tot een succes te maken.

Daphne Wieman

Heerlijk om in mijn eigen tijd te leren

Ik was op zoek naar een opleiding die niet slechts een paar dagen duurt. Na een gesprek met jullie en het volgen van een webinar was ik overtuigd. Ik vond het heel fijn om mijn eigen tijd in te kunnen delen. Iedere week reserveerde ik een dag voor de opleiding. Dan zette ik mijn computer aan, mijn koptelefoon op en dan heerlijk leren! De mogelijkheid om video’s terug te kijken vond ik ook erg prettig. Bijvoorbeeld voor de eindopdracht, want je vergeet toch weer dingetjes. Met behulp van de uitgeprinte werkbladen kon ik ze makkelijk terug vinden. Ik heb heel veel geleerd, zeker die laatste module “In business” heeft me vertrouwen gegeven als vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Annet Sterkman

Ik zie absoluut toekomst in het vak

In eerste instantie was ik van plan de cursus vastgoedfotografie te gaan doen. Maar de basisopleiding vastgoedstyling triggerde mij meer, omdat de basis voor een optimale presentatie begint met vastgoedstyling. Na het volgen van deze opleiding heb ik veel beter inzicht gekregen hoe de taakverdeling van mij en mijn partner wordt in ons bedrijf. Ik ga mij nu focussen op de woningpresentatie en de marketing. Hier ligt mijn passie en mijn kwaliteiten. Wij hebben een goede balans gevonden en dat is een hele prettige manier van samenwerken! Beter dan hiervoor! Volgend jaar wil ik gaan starten met de Cursus Vastgoedfotografie. Ik vind het heel prettig dat ik in de Vastgoedstyling Community nog terecht kan voor al mijn vragen en inspiratie. Ik zie absoluut toekomst en de toegevoegde waarde van woningpresentatie. Nogmaals Bedankt!'

Anne Breddels

Wat heb ik veel geleerd van jullie!

Met veel plezier heb ik de Basisopleiding Vastgoedstylist gevolgd en afgerond. Ik vond het ontzettend prettig dat ik het in mijn eigen tempo heb kunnen doen. Fijn dat deze opleiding bestaat! Complimenten voor jullie aanpak. Wat heb ik veel geleerd van jullie! De filmpjes zijn inspirerend en leerzaam… en makkelijk om ze nogmaals te kunnen bekijken, stil te zetten en aantekeningen te kunnen maken. Veel live contact met jullie! De Power Sessies waren enorm waardevol. Ook de persoonlijke uitreiking van mijn certificaat bij Ursula thuis was bijzonder. Leuk dat we aansluitend met z'n drieën naar Anne d'r uitreiking zijn gegaan. De webinars in de Community zijn ook prettig om bij te wonen. Jullie geven altijd weer veel vernieuwende informatie. Super fijn! Bedankt en de fotografie cursus zal volgen in 2018!

Karin van Dijk

Intensievere begeleiding gewenst?

Kies dan voor de INTENSIVE variant,

inclusief de volgende extra's

Praktijkdag Vastgoedstyling

Tijdens deze praktijkdag bezoek je een woning waar we de eigenaar gaan voorzien van verkoopstylingadvies. Indien nodig restylen we de woning, met behulp van de aanwezige meubels en woonaccessoires.

Individuele Power Boost Sessie

Een individuele Powersessie van een uur met één van ons, waarin je al je vragen over het vak en het ondernemerschap kunt stellen, zodat je vol vertrouwen kunt starten met jouw nieuwe carrière.

Of meteen doorgroeien naar expert niveau?

Kies dan voor de EXPERT variant,
inclusief de volgende extra's

Cursus Vastgoedfotografie

5-weekse cursus, waarna je woningen professioneel kunt fotograferen en je foto's prachtig kunt nabewerken.

Cursus
Floorplanner

1-daagse cursus Floorplanner verzorgd door Bonstaete waarin je 2D/3D plattegronden leert tekenen m.b.v. Floorplanner.

Pro-account Floorplanner

1 jaar abonnement op het Pro-account van Floorplanner, zodat je meteen professionele plattegronden kunt opleveren.

1 jaar

begeleiding

Een heel jaar lang toegang tot alle lessen en onze support via de Vastgoedstyling Community, ons e-learning platform.

Ben jij klaar om je droom waar te maken?

Voor wie is deze opleiding?

Voor deze vakopleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet.


 • Je bent creatief en hebt affiniteit met interieurstyling. Je verslindt woonbladen, vindt het leuk woonbeurzen te bezoeken en bent verslaafd aan Funda ;-)
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor een opleiding, ben je bereid daar minimaal 4 uur per week tijd voor vrij te maken. Deze eigenschap is ook een pré als je als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag wilt.
 • Je wilt een echte professional worden die serieus het vak gaat uitoefenen. Je ziet vastgoedstyling niet als een leuke hobby voor erbij. 
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je vindt het een uitdaging om uit te blinken in het vak.
 • Je wilt zelf bepalen op welke tijden en welke plekken je de opleiding volgt, omdat je efficiënt met jouw beschikbare  tijd wilt omgaan.
 • Je wilt doorgroeien naar een echte professional in Vastgoedpresentatie en daarom kies je voor de Vastgoedstyling Opleiding.

Gecertificeerd Vastgoedstylist

De opleiding rond je af met een eindopdracht, waarmee je laat zien dat je een echte, professionele vastgoedstylist bent geworden. Je ontvangt van ons het certificaat en logo die je mag plaatsen op je website en je CV. 

De docenten geven je persoonlijke feedback, zodat je na deze opleiding meteen vol vertrouwen aan de slag gaat als professioneel vastgoedstylist. Bovendien word je opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Waarom wachten als je direct kunt starten?

Basisopleiding Vastgoedstylist

ONLINE

€1297

excl. BTW

 • 9-weekse vakopleiding 
 • Online leren
 • 3 maanden e-learning
 • Les van 2 Keurmerkstylisten
 • Certificaat Vastgoedstylist
 • BONUS
  3 maanden
  lidmaatschap Vastgoedstyling Community

incl. praktijkdag

INTENSIVE

€1791

 €1597

excl. BTW

 • 9-weekse vakopleiding

 • Online leren

 • 3 maanden e-learning

 • Les van 2 Keurmerkstylisten

 • Certificaat Vastgoedstylist

 • BONUS
  3 maanden
  lidmaatschap Vastgoedstyling Community

 • Praktijkdag Vastgoedstyling (t.w.v. €297)

 • Individuele Power Boost Sessie van 1 uur (t.w.v. €197)

professional

EXPERT

€3134

 €2597

excl. BTW

 • 9-weekse vakopleiding
 • Online leren
 • 1 Jaar e-learning
 • Les van 2 Keurmerkstylisten
 • Certificaat Vastgoedstylist
 • BONUS 
  1 jaar lidmaatschap Vastgoedstyling Community
 • Praktijkdag Vastgoedstyling (t.w.v. €297)
 • Individuele Power Boost Sessie van 1 uur (t.w.v. €197)
 • Cursus Vastgoedfotografie (t.w.v. €597)
 • Cursus Floorplanner
  via Bonstaete (t.w.v. €397)
 • 1 jaar Pro-account Floorplanner (t.w.v. €239) 

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Wanneer je op de bestelknop drukt, kom je in een veilige, online betaalomgeving terecht. Hier kun je via iDeal direct de opleiding betalen. Zodra je dat gedaan hebt, ontvang je automatisch de factuur en krijg je meteen toegang tot het e-learning platform, de Vastgoedstyling Community. De eerste lesmodule staat daar voor je klaar, zodat je direct kunt starten met de opleiding. 

Heb je vragen over de Basisopleiding Vastgoedstylist?

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor deze opleiding?


Dat zal per persoon verschillend zijn. Wij adviseren minimaal 2 dagdelen per week te reserveren voor iedere module, maar dat is helemaal aan jou. Iedere module bestaat uit verschillende lesvideo’s die variëren in lengte (van 2 tot 20 minuten) en huiswerkopdrachten. Het is raadzaam om een vast moment in de week te reserveren voor het volgen van de lessen. Heb je tijd over of wil je meer tijd besteden aan de opleiding? Ook dat kan, want in de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) is veel interessante informatie over ons vakgebied te vinden in de vorm van opnames van webinars en interessante discussies onderling tussen de professionals.

Moet ik verstand van internet en computers hebben om deze online opleiding te volgen?

Het feit dat je deze pagina kunt lezen, zegt al genoeg. Dan heb je voldoende kennis en apparatuur beschikbaar om de online opleiding te volgen. Overal, waar je maar toegang hebt tot internet, kun je onze videolessen op je computer, tablet of smartphone bekijken. De bijbehorende werkbladen & hand-outs (pdf) kun je met 1 klik downloaden en uitprinten, zodat je aan het eind van deze opleiding een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk hebt van de opleiding.

Waarom duurt deze opleiding 9 weken, terwijl andere opleidingen slechts een paar dagen duren?

In onze optiek kun je het vak niet in een paar dagen leren. Lesstof heeft tijd nodig om ‘in te dalen’. Daarom behandelen we iedere week een nieuw onderwerp, waar we die week dieper op in gaan. Daarnaast is er ruimte voor het maken van huiswerkopdrachten, zodat je de theorie helemaal eigen kunt maken. Resultaat is dat jij na 9 weken helemaal zelfstandig aan de slag kunt gaan als vastgoedstylist. Met je eigen unieke dienstenpakket, je eigen ontwikkelde checklisten, specifiek gericht op jouw ideale klant. Wij willen geen ‘copy-cats’ maken!

Wanneer krijg ik het certificaat uitgereikt?

In de een na laatste module krijg je een eindopdracht. Met het uitvoeren van deze opdracht kun je ons laten zien dat je het vak van vastgoedstylist voldoende beheerst om er meteen mee aan de slag te gaan. Nadat deze eindopdracht positief door ons wordt beoordeeld, ontvang je het certificaat en plaatsen we je geheel gratis op onze overzichtspagina 'Onze professionals'. Een paar keer per jaar organiseren we een live uitreiking, zodat wij jou ook persoonlijk kunnen feliciteren als toekomstige collega! ;-)

Is een online opleiding niet heel erg onpersoonlijk?

Dat valt heel erg mee. Tijdens de opleiding bieden we je verschillende mogelijkheden om ons en je mede-cursisten live te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens speciale vakdagen, interessante lezingen of spontaan georganiseerde live meet-ups. Eerdere cursisten gaven aan dat ze enorm blij waren met de snelle respons van ons (docenten), op het moment dat ze vragen hadden of hun huiswerk wilden laten evalueren. Maar juist ook vanwege de vele videolessen, raakt je zo bekend met onze stemmen, dat je ons op de manier ook echt een beetje leert kennen.

Krijg ik veel standaard formats waarmee ik als vastgoedstylist meteen aan de slag kan?

Sorry, als je dat wilt, dan moeten we je helaas teleurstellen. Wij geloven niet in eenheidsworst. In deze opleiding leggen wij het accent op het creëren van je eigen werkstijl en ga je juist zelf aan de slag je eigen checklisten te maken. Op die manier ontwikkel je je eigen unieke werkmethodes en creëer je documenten die bij jou passen en zijn geschreven in jouw eigen unieke stijl. We werken wel met checklists in deze opleiding, maar die hebben alleen als doel jou te motiveren alle modules en lessen goed af te ronden. ;-)

Hoe lang bieden jullie cursisten support en ondersteuning?

Deze opleiding duurt 9 weken. We bieden je echter de mogelijkheid er langer over doen. Standaard krijg je 3 maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving, via de Vastgoedstyling Community. In die 3 maanden kun jij daar al je vragen aan ons stellen. Dit is tevens de plek waar je je mede-cursisten ontmoet. Want juist van elkaar kun je nog meer leren! Ben je na 3 maanden nog niet klaar of wil je gewoon langer onze ondersteuning? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je lidmaatschap van de Vastgoedstyling Community te verlengen. Op die manier houd je onbeperkt toegang tot alle lessen.

Is er ook persoonlijk contact met de docenten mogelijk?

Jazeker! In de Vastgoedstyling Community (= online leeromgeving) staan we dag en nacht voor je klaar. Nou ja, we zijn geen computers en hebben ook slaap en af en toe een vakantie nodig. Maar ons streven is wel om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Hebben we wat meer tijd nodig? Ook dan informeren wij jou daar over. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je graag persoonlijk (1-op-1) feedback? Dan adviseren we je om te kiezen voor de 'Intensive' of 'Expert'-variant met die 1-op-1 PowerSessie met ons, waarin je de mogelijkheid krijgt om een van ons een uur telefonisch of via Skype te spreken. Jij bepaalt zelf wat het onderwerp van deze PowerSessie is.

Kan ik deze opleiding (alle 9 modules) ook in 1 week afronden?

Nee, zie ook de vraag waarom deze opleiding 9 weken duurt. We geloven er niet in dat jij in 1 week alle lesstof goed eigen kunt maken. Vandaar dat we de lessen hebben verdeeld in 9 modules van 1 week. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij over minimaal 9 weken helemaal klaar bent om echt aan de slag te gaan als vastgoedstylist en het vak goed onder de knie hebt.

Wanneer kan ik beginnen aan deze opleiding?

Meteen, vandaag nog! Dat is ook het voordeel van deze opleiding. Je hoeft niet te wachten op een speciale startdatum. Dat betekent wel dat je mede-cursisten soms al wat verder zijn of juist na jou beginnen. Dat biedt jou het voordeel dat jij meteen mee kunt lezen in de community met cursisten die al wat verder zijn of misschien zelfs de opleiding al hebben afgerond. Zo leer je van elkaar en word je door je mede-cursisten geïnspireerd!

Heb ik garantie op werk als vastgoedstylist na afronding van deze opleiding?

Wij zijn een opleidingsinstituut en geen werkgever. ;-) Wel geven we je tips om een vliegende start te maken als vastgoedstylist. Ook geven we je in de laatste module een stappenplan om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, waardoor je zelfverzekerder van start gaat. Na het behalen van je certificaat word je ook opgenomen in ons Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk en blijft het een kwestie van doen. Heb je na het afronden van de opleiding meer hulp nodig opzet gebied van het ondernemerschap? Ook dan kunnen we je verder helpen met behulp van extra MasterClasses of de 'Cursus Ondernemen in Vastgoedpresentatie’

Wat houdt de Praktijkdag Vastgoedstyling in?

Tijdens deze dag bezoek je een woning waar we de eigenaar gaan voorzien van verkoopstylingadvies. Indien nodig restylen we de woning, met behulp van de aanwezige meubels en woonaccessoires. Vervolgens evalueren we de gegeven adviezen en maken we een start met het adviesrapport, één van de competenties van Keurmerk Vastgoedstylist.
Deze praktijkdag zit standaard in de ‘Intensive’ en 'Expert' variant. Wil je als ‘Online’-cursist ook een Praktijkdag Vastgoedstyling volgen? In de Vastgoedstyling Community (jouw online leeromgeving) heb je de mogelijkheid je op te geven voor verschillende MasterClasses en Praktijkdagen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan zeker. Je kunt eventueel in 2 termijnen betalen. Het totaalbedrag zal in dat geval wel iets hoger liggen. Wil je hier meer informatie over, neem dan even contact met ons op. We mailen je dan een aparte betaallink.

Krijg ik een keurmerk vastgoedstyling na het afronden van deze opleiding?

Nee helaas ;-) In Nederland bestaat er op dit moment slechts 1 officieel keurmerk binnen ons vakgebied en dat is 'Keurmerkstylist Vastgoed'. Je kunt dit keurmerk behalen nadat je door de onafhankelijke beoordelingscommissie positief bent beoordeeld. Op dit moment zijn er in Nederland slechts enkele Keurmerkstylisten Vastgoed, waaronder Ursula en Liesbeth. Zij behoren hiermee tot de top van Nederland. Meer informatie over dit keurmerk en hoe je dit kunt verkrijgen, vind je op de website van keurmerkstylist.nl.

Wordt mijn kennis van vastgoedstyling na deze opleiding door jullie getest?

Ja zeker! Wij willen echte professionals afleveren. Je krijgt van ons niet automatisch na 9 weken het certificaat van deelname. Je moet er echt wat voor doen ;-) Wij vragen je aan het eind van de opleiding een verkoopstylingadvies rapport op te stellen (gebaseerd op de Keurmerkcompententies) zodat wij kunnen beoordelen of jij voldoende kennis van het vak hebt en de juiste adviezen kunt geven voor een optimale presentatie van de woning voor de verkoop. Hierbij is zowel de off-line presentatie als de on-line presentatie van belang.
Je ontvangt van ons vervolgens een uitgebreid rapport met onze feedback en tips, zodat jij daarna vol vertrouwen aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist.

Kan ik ook meelopen met een praktijkopdracht?

Ja zeker! Daarom bieden we ook de mogelijkheid deel te nemen aan de Praktijkdag Vastgoedstyling (deze zit standaard in de INTENSIVE en EXPERT variant). Op die dag ga je huiseigenaren van verkoopstylingadvies voorzien in een woning die in de verkoop wordt gezet. De foto's die jij of wij die dag van de woning maken, mag jij ook gebruiken voor je eigen portfolio. Een super waardevolle dag!

Wat houdt de Cursus Floorplanner in en wanneer vindt die plaats?

De cursus Floorplanner is een 1-daagse cursus die door Bonstaete wordt georganiseerd in Zaltbommel. Als jij de EXPERT-variant bij ons hebt aangeschaft, kun jij de cursus Floorplanner (t.w.v. €397, incl. lunch en drankjes) zonder extra bijkomende kosten op een door jou gewenste dag volgen. In deze cursus leer je plattegronden tekenen in Floorplanner. Na deze cursus kun je o.a. zolders, dakkapellen correct tekenen in 2d en 3d. Je kunt de plattegronden naar interieurstijl kleuren en inrichten. Je weet hoe je op een snelle manier plattegronden kunt tekenen en deze te exporteren.
Meer informatie en alle data van de Cursus Floorplanner kun je vinden op de website van Bonstaete.nl.

Wat houdt de Cursus Vastgoedfotografie in?

Alle informatie over de cursus Vastgoedfotografie kun je hier op deze website vinden, onder 'Opleidingen'. Omdat wij vastgoedfotografie zo'n belangrijk onderdeel van vastgoedstyling vinden, hebben wij deze cursus aan de EXPERT-variant toegevoegd. Als je de EXPERT variant hebt aangeschaft, krijg je ook toegang tot de volledige 5-weekse Cursus Vastgoedfotografie en Nabewerking (basis variant). Je kunt zelf kiezen wanneer je deze cursus gaat volgen. Bijvoorbeeld tijdens de Basisopleiding Vastgoedstylist of erna. Je krijgt bovendien 1 jaar toegang tot het e-learning platform in de EXPERT variant, zodat je voldoende tijd hebt om alle cursussen te volgen. Startdata van vastgoedfotografie zijn meestal in februari, juni en oktober).

Wat is een Floorplanner Pro-account?

Als je de EXPERT-variant hebt aangeschaft krijg je het eerste jaar een Pro-account op Floorplanner (t.w.v. €199) als bonus erbij. Met dit account kun je professionele plattegronden in Floorplanner maken en aan je klanten opleveren.

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Basisopleiding Vastgoedstyling enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% niet goed, geld terug garantie. Heb je de eerste 2 weken volledig gevolgd (blijkend uit je aanwezigheid in de Vastgoedstyling Community en aantoonbare uitvoering van de opdrachten) en ben je niet tevreden? Stuur ons uiterlijk binnen 2 weken na de start van de opleiding een bericht en wij storten het bedrag, na aftrek van reeds door ons gemaakte kosten, retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de gehele opleiding. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. 

Je droom waar maken?

Ja, ik wil starten! 

 

Cookies?