Gratis informatiebijeenkomst 'Vastgoedstylist worden?'
arrow_drop_up arrow_drop_down
proefles vastgoedstyling

GRATIS Online Informatiebijeenkomst

waarin je ontdekt wat vastgoedstyling is en hoe je vastgoedstylist kunt worden

Professioneel vastgoedstylist worden?

26 juni 2019

09:00 - 10:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ontdek of vastgoedstyling iets voor jou is

  • Wil je ook iedere dag doen wat je leuk vindt?
  • Ben jij ook altijd met je interieur bezig?
  • Benieuwd hoe leuk online leren is en waar je dat kunt doen?
  • Op zoek naar de hoogste kwaliteit en wil je les van professionals?
  • Wil je doorgroeien naar een expert in woningpresentaties?

Wil jij werk doen wat je echt leuk vindt?

Wij hebben destijds ook de stap durven zetten

Soms voel je gewoon dat het roer om moet. Dat het leven te kort is om niet die dingen te doen, waar je zo vaak van droomt. Wij hebben nooit een seconde spijt van onze carrière switch gehad. Inmiddels zijn wij allebei Keurmerkstylist Vastgoed en hebben wij beiden een succesvol bedrijf in vastgoedstyling. 

Al onze praktijkkennis over woningpresentatie en het ondernemerschap hebben we gebundeld in de Basisopleiding Vastgoedstylist. We vertellen je hier graag meer over in de gratis online informatiebijeenkomst.

GRATIS training "Vastgoedstylist worden?"

E-learning & Praktijk

Ontdek waaruit de Basisopleiding Vastgoedstylist bestaat en hoe online leren in zijn werk gaat.

De docenten

Maak kennis met 2 Keurmerkstylisten Vastgoed met jarenlange praktijkervaring en een succesvol bedrijf.

Kennis maken

Al je vragen over het vak, de opleiding en het starten van een eigen bedrijf, kun je tijdens deze online informatiebijeenkomst aan ons stellen.

Ik zie absoluut toekomst in het vak!

In eerste instantie was ik van plan de cursus vastgoedfotografie te gaan doen. Maar de basisopleiding vastgoedstyling triggerde mij meer, omdat de basis voor een optimale presentatie begint met vastgoedstyling. Na het volgen van deze opleiding heb ik veel beter inzicht gekregen hoe de taakverdeling van mij en mijn partner wordt in ons bedrijf. Ik ga mij nu focussen op de woningpresentatie en de marketing. Hier ligt mijn passie en mijn kwaliteiten. Ik zie absoluut toekomst en de toegevoegde waarde van woningpresentatie. Nogmaals Bedankt!'

Anne Breddels

Ik heb mijn eerste klant!

Ik dacht eigenlijk dat ik in een online opleiding geen contact met jullie zou hebben. Jullie reageerden snel op mijn vragen. We hebben elkaar een aantal keer live gesproken en gezien.

De opleiding is heel goed te volgen. Het voordeel van e-learning is dat ik alles in mijn eigen tijd kon doen. Ik heb mijn eigen werkwijze en checklijsten ontwikkeld. Met als resultaat mijn eerste klant!

De laatste module “In Business” maakte het helemaal af. Ik heb het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben zelfstandig mijn eerste vastgoedstylingopdracht tot een succes te maken.

Daphne Wieman

Nieuwsgierig of vastgoedstyling iets voor jou is?

Meld je geheel vrijblijvend aan voor de online informatiebijeenkomst.
Kun je niet op het aangegeven tijdstip? Als je je aanmeldt, ontvang je de opname van de bijeenkomst die je later op de dag in alle rust kunt bekijken. Ook ontvang je het eZine waarin we je op de hoogte houden van onze cursussen en opleidingen op het gebied van vastgoedpresentatie.

Cookies?