arrow_drop_up arrow_drop_down

Snelcursus Floorplanner (1 maand)

Leer eenvoudig 2D en 3D plattegronden voor Funda en artist impressions maken!

Met Floorplanner kun je...

Funda

.... plattegronden tekenen die op  Funda in 2D en 3D worden getoond voor een aantrekkelijke woningpresentatie

Indelingsplan

..... plattegronden nog mooier en beter leesbaar maken met behulp van vloer-en wandafwerkingen en het plaatsen van meubels

Artist impression

..... een leegstaande woning virtueel inrichten, zodat de mogelijkheden van een woning goed zichtbaar zijn voor kopers

De voordelen van de online Snelcursus Floorplanner

Nederlandstalige lesvideo's

Via videolessen leer je stap-voor-stap hoe je in Floorplanner plattegronden en artist impressions kunt tekenen en exporteren.

Eigen tempo leren

Je krijgt 1 maand de tijd om vanuit huis, zo vaak als je wilt, de lessen online te volgen via je computer, tablet of smartphone.

Certificaat

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je het 'certificaat van deelname' per mail opgestuurd. Perfect voor je CV!

Woningpresentatie

Presentaties van woningen maak je nog aantrekkelijker met behulp van professionele full-color plattegronden in 2D en 3D.

Dienstenpakket uitbreiden

Met de kennis van Floorplanner kun extra diensten aanbieden binnen je vakgebied (voor vastgoedstylisten en  vastgoedfotografen).

Vastgoedstyling Community

Naast het volgen van de lessen in de online leeromgeving heb je 1 maand toegang tot alle activiteiten in de Vastgoedstyling Community.

Aan de slag met Floorplanner!

Met de verschillende mogelijkheden die Floorplanner biedt, kun je eenvoudig jouw dienstenpakket uitbreiden en super gelikte plaatjes aan je klanten leveren

De snelcursus Floorplanner bestaat uit 4 lesmodules

Starten met Floorplanner

In de 1e module ontdek je wat de mogelijkheden van Floorplanner zijn. Je gaat meteen stap voor stap je gratis account aanmaken.

Woonlaag

tekenen

In de 2e module leer je hoe je een plattegrond van 1 verdieping kunt tekenen met behulp van het gratis Floorplanner account.

Complete plattegrond

In de 3e module ga je verder met tekenen en ontdek je hoe je voor Funda een volledige plattegrond tekent en exporteert.

Artist

impression

In de laatste module leer je een plattegrond virtueel in te richten, zodat je uiteindelijk een artist impression kunt maken.

BONUS: 25 credits t.w.v €24,95!

Het programma Floorplanner werkt met credits waarmee je o.a. project levels kunt upgraden, plattegronden voor Funda kunt exporteren en fotorealistische afbeeldingen kunt exporteren.


Als deelnemer aan deze Snelcursus Floorplanner krijg je de eerste 25 credits cadeau! 

€ 197,-

Snelcursus Floorplanner

Wanneer je je inschrijft voor de Snelcursus Floorplanner en deze hebt betaald, ontvang je meteen de inlogcodes voor de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar alle lessen voor je klaar staan.


  • Je hebt vanaf dat moment 1 maand toegang tot de lessen van deze cursus in de online leeromgeving.
  • 25 credits op je Floorplanner account (twv €24,95)
  • In je eigen tempo kun je alle lessen uit de 4 modules volgen.
  • Je kunt 1 maand meedoen aan alle activiteiten die in de Vastgoedstyling Community plaatsvinden. 

Vragen over de Snelcursus Floorplanner?

Welke programmatuur op mijn computer heb ik nodig om de cursus Floorplanner te volgen?

Alleen maar een goede browser. We adviseren je de laatste versie van Chrome te installeren. Via deze browser heb je zowel toegang tot onze online leeromgeving waar je alle lessen vindt. Maar ook kun je via die browser aan de slag met Floorplanner. Dat is een online software programma.

Hoeveel tijd moet ik vrij maken voor de cursus?

Dat verschilt enorm per deelnemer. We adviseren je om de cursus te verdelen over een aantal dagen. In de meeste gevallen heb je ongeveer 3-6 uur per module nodig om deze goed af te ronden.

Wanneer ontvang ik het certificaat?

Als je alle modules hebt afgerond, kun je je certificaat van deelname bij ons aanvragen. Je krijgt die vervolgens per mail opgestuurd.

Wat als het programma Floorplanner wordt vernieuwd, moet ik dan opnieuw een cursus doen?

Onze Snelcursus Floorplanner is up-to-date. Dat betekent dat wanneer je de lessen volgt, je altijd de nieuwste versie van het programma leert. De vernieuwingen die Floorplanner doorvoert, nadat jij een cursus hebt gevolgd, zijn meestal goed te begrijpen voor een ervaren gebruiker. Het is dan niet nodig om de cursus opnieuw te volgen.

Kan ik langer dan 1 maand over de cursus doen?

Dat kan, maar is in de meeste gevallen niet nodig. De cursus heet niet voor niets 'snelcursus'. ;-) Sommige cursisten ronden 'm in een week af. Anderen verspreiden de lessen over een maand. Wil je toch langer toegang tot de lessen houden, dan kan dat altijd. Na afloop van de cursus bieden we je de mogelijkheid om lid te blijven van de Vastgoedstyling Community, zodat je kun blijven deelnemen aan de activiteiten die daar plaatsvinden en om te netwerken. Maar ook kun je een uitgebreider abonnement nemen, waarmee je ook toegang tot de lessen houdt.

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de snelcursus Floorplanner. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deze cursus is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen niet van toepassing, omdat de cursus meteen start zodra je deze hebt voldaan.

Cookies?