arrow_drop_up arrow_drop_down

Snelcursus Floorplanner (1 maand)

Leer eenvoudig 2D en 3D plattegronden voor Funda en artist impressions maken!

Met Floorplanner kun je...

Funda

.... plattegronden tekenen die op  Funda in 2D en 3D worden getoond voor een aantrekkelijke woningpresentatie

Indelingsplan

..... plattegronden nog mooier en beter leesbaar maken met behulp van vloer-en wandafwerkingen en het plaatsen van meubels

Artist impression

..... een leegstaande woning virtueel inrichten, zodat de mogelijkheden van een woning goed zichtbaar zijn voor kopers

De voordelen van de online Snelcursus Floorplanner

Online les

Via videolessen leer je stap-voor-stap hoe je in Floorplanner plattegronden en artist impressions kunt tekenen en exporteren.

Thuis leren

Je krijgt 1 maand de tijd om vanuit huis, zo vaak als je wilt, de lessen online te volgen via je computer, tablet of smartphone.

Professioneel

De cursus is ontwikkeld door 2 ervaren Keurmerkstylisten Vastgoed met jarenlange praktijkervaring in vastgoedpresentatie.

Woningpresentatie

Presentaties van woningen maak je nog aantrekkelijker met behulp van professionele full-color plattegronden in 2D en 3D.

Dienstenpakket uitbreiden

Met de kennis van Floorplanner kun extra diensten aanbieden binnen je vakgebied (voor vastgoedstylisten en  vastgoedfotografen).

Vastgoedstyling Community

Naast het volgen van de lessen in de online leeromgeving heb je 1 maand toegang tot alle activiteiten in de Vastgoedstyling Community.

Aan de slag met Floorplanner!

Met de verschillende mogelijkheden die Floorplanner biedt, kun je eenvoudig jouw dienstenpakket uitbreiden en super gelikte plaatjes aan je klanten leveren

De snelcursus Floorplanner bestaat uit 4 lesmodules

Starten met Floorplanner

In de 1e module ontdek je wat de mogelijkheden van Floorplanner zijn. Je gaat meteen stap voor stap je gratis account aanmaken.

Woonlaag

tekenen

In de 2e module leer je hoe je een plattegrond van 1 verdieping kunt tekenen met behulp van het gratis Floorplanner account.

Complete plattegrond

In de 3e module ga je verder met tekenen en ontdek je hoe je voor Funda een volledige plattegrond tekent en exporteert.

Artist

impression

In de laatste module leer je een plattegrond virtueel in te richten, zodat je uiteindelijk een artist impression kunt maken.
€ 197,-

Snelcursus Floorplanner

Wanneer je je inschrijft voor de Snelcursus Floorplanner en deze hebt betaald, ontvang je meteen de inlogcodes voor de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar alle lessen voor je klaar staan.


  • Je hebt vanaf dat moment 1 maand toegang tot de lessen van deze cursus in de online leeromgeving.
  • In je eigen tempo kun je alle lessen uit de 4 modules volgen.
  • Je kunt 1 maand meedoen aan alle activiteiten die in de Vastgoedstyling Community plaatsvinden. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de snelcursus Floorplanner. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deze cursus is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen niet van toepassing, omdat de cursus meteen start zodra je deze hebt voldaan.

Cookies?