Snelcursus Floorplanner (1 maand)

Leer eenvoudig 2D en 3D plattegronden voor Funda en artist impressions maken!

Met Floorplanner kun je...

Funda

.... plattegronden tekenen die op  Funda in 2D en 3D worden getoond voor een aantrekkelijke woningpresentatie

Indelingsplan

..... plattegronden nog mooier en beter leesbaar maken met behulp van vloer-en wandafwerkingen en het plaatsen van meubels

Artist impression

..... een leegstaande woning virtueel inrichten, zodat de mogelijkheden van een woning goed zichtbaar zijn voor kopers

De voordelen van de online Cursus Floorplanner

Nederlandstalige lesvideo's

Via videolessen leer je stap-voor-stap hoe je in Floorplanner plattegronden en artist impressions kunt tekenen en exporteren.

Eigen tempo leren

Je krijgt 1 maand de tijd om vanuit huis, zo vaak als je wilt, de lessen online te volgen via je computer, tablet of smartphone.

Certificaat

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je het 'certificaat van deelname' per post opgestuurd. Perfect voor je CV!

Woningpresentatie

Presentaties van woningen maak je nog aantrekkelijker met behulp van professionele full-color plattegronden in 2D en 3D.

Dienstenpakket uitbreiden

Met de kennis van Floorplanner kun extra diensten aanbieden binnen je vakgebied (voor vastgoedstylisten en  vastgoedfotografen).

Vastgoedstyling Community

Naast het volgen van de lessen in de online leeromgeving heb je 1 maand toegang tot alle activiteiten in de Vastgoedstyling Community.

Aan de slag met Floorplanner!

Met de verschillende mogelijkheden die Floorplanner biedt, kun je eenvoudig jouw dienstenpakket uitbreiden en super gelikte plaatjes aan je klanten leveren

De snelcursus Floorplanner bestaat uit 4 lesmodules

Starten met Floorplanner

In de 1e module ontdek je wat de mogelijkheden van Floorplanner zijn. Je gaat meteen stap voor stap je gratis account aanmaken.

Woonlaag

tekenen

In de 2e module leer je hoe je een plattegrond van 1 verdieping kunt tekenen met behulp van het gratis Floorplanner account.

Complete plattegrond

In de 3e module ga je verder met tekenen en ontdek je hoe je voor Funda een volledige plattegrond tekent en exporteert.

Artist

impression

In de laatste module leer je een plattegrond virtueel in te richten, zodat je uiteindelijk een artist impression kunt maken.

BONUS: 25 credits t.w.v €37,50!

Het programma Floorplanner werkt met credits waarmee je o.a. project levels kunt upgraden, plattegronden voor Funda kunt exporteren en fotorealistische afbeeldingen kunt exporteren.


Als deelnemer aan deze Snelcursus Floorplanner krijg je de eerste 25 credits cadeau! 

€225

€ 197,-

Snelcursus Floorplanner

Wanneer je je inschrijft voor de Snelcursus Floorplanner en deze hebt betaald, ontvang je meteen de inlogcodes voor de online leeromgeving (Vastgoedstyling Community) waar alle lessen voor je klaar staan.


  • Je hebt vanaf dat moment 1 maand toegang tot de lessen van deze cursus in de online leeromgeving.
  • 25 credits op je Floorplanner account (twv €37,50)
  • In je eigen tempo kun je alle lessen uit de 4 modules volgen.
  • Je kunt 1 maand meedoen aan alle activiteiten die in de Vastgoedstyling Community plaatsvinden. 
  • Live Q&A sessie: iedere woensdag van 9:00 - 9:45 uur

Vragen over de Snelcursus Floorplanner?

Welke programmatuur heb ik op mijn computer nodig om de cursus Floorplanner te volgen?

Het enige wat je nodig hebt is een goede browser! Floorplanner is een online software programma. We adviseren je de laatste versie van Google Chrome te installeren. Via deze browser heb je zowel toegang tot onze online leeromgeving waar je alle lessen vindt. Via deze browser kun je ook aan de slag met Floorplanner.

Hoeveel tijd moet ik vrij maken voor de cursus?

Dat verschilt enorm per deelnemer. We adviseren je om de cursus te verdelen over een aantal dagen. In de meeste gevallen heb je ongeveer 3-6 uur per module nodig om deze goed af te ronden.

Wanneer ontvang ik het certificaat?

Na het afronden van de Snelcursus Floorplanner, ontvang je binnen 1-2 weken het certificaat per post thuis gestuurd!

Als het programma Floorplanner wordt vernieuwd, moet ik dan opnieuw een cursus doen?

De Snelcursus Floorplanner houden we up-to-date. Je leert werken met de nieuwste versie van het programma. Als Floorplanner een nieuwe versie introduceert is het vaak niet nodig om opnieuw een cursus te volgen, omdat de up-dates vaak goed te begrijpen zijn voor ervaren gebruikers.

Kan ik langer dan 1 maand over de cursus doen?

Dat kan, maar dit is in de meeste gevallen niet nodig. De cursus heet niet voor niets 'snelcursus'. ;-) Sommige cursisten ronden 'm in een week af. Anderen verspreiden de lessen over een maand. Wil je toch langer toegang tot de lessen houden, dan is dat ook mogelijk. Na afloop van de cursus bieden we je de mogelijkheid om lid te blijven van de Vastgoedstyling Community, zodat je kunt blijven deelnemen aan de activiteiten die daar plaatsvinden en om te netwerken. Maar ook kun je een uitgebreider abonnement nemen, waarmee je ook toegang tot de lessen behoudt.

Leer ik ook een woning inmeten?

Nee, je leert in deze cursus plattegronden te tekenen en artist impressions te maken met behulp van Floorplanner. In de meeste gevallen is er wel een schets of een bouwtekening van een woning aanwezig waarmee je de plattegrond in Floorplanner kunt maken.
Inmeten van woningen (volgens NEN2580) is een heel ander vak. De Vastgoedstyling Opleiding biedt op dit gebied geen cursussen aan.

Onze garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Snelcursus Floorplanner enorm waardevol is. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Kom je er direct achter dat deze cursus niet geschikt is voor jou. Stuur ons dan uiterlijk binnen 24 uur na aankoop van deze cursus een bericht en wij storten het aankoopbedrag op jouw bankrekening retour. 

De kleine lettertjes

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan de snelcursus Floorplanner. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Op je inschrijving voor deze cursus is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen niet van toepassing, omdat de cursus meteen start zodra je deze hebt voldaan.