Page content

article content

3 Voordelen van een online vastgoedstyling opleiding

Het is zover, Ursula en ik hebben besloten het maar gewoon te doen: Doorgaan met onze droom ‘Vastgoedstyling naar een hoger level brengen in Nederland’ en wat is dan effectiever om je eigen online Vastgoedstyling Opleiding op de markt te brengen? ?

Vastgoedstyling is een onmisbaar marketing middel voor de verkoop van woningen in heel Nederland. Het beroep van vastgoedstylist is de afgelopen jaren verder door ontwikkeld. Net zoals de woningmarkt zich blijft ontwikkelen. Deze veranderingen hebben voornamelijk te maken met de steeds grotere rol van internet en Funda in het verkoopproces.

Vastgoedstylisten zijn allang geen ‘huisvrouwen die kussentjes willen schuiven’ meer. Nee, vastgoedstylisten hebben zich ontwikkeld tot experts in woningpresentaties. Dat is meer dan alleen het stylen van de woning voor de verkoop. Zij zijn diegenen die precies weten hoe een woning zowel tijdens een bezichtiging als op internet het beste tot z’n recht komt.

Vastgoedstylisten hebben ook verstand van woningfotografie, vastgoedmarketing, woningvideo’s, 2D/3D plattegronden, etc. Een echte expert houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om zo hun klanten, zoals makelaars en huiseigenaren, optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ursula en ik hebben zo ook onze specialisaties. Wat ons daarnaast verbindt, is de manier waarop we klanten werven en bedienen. Vooral online via internet. Niet zo vreemd dus, dat wij daarom een online Vastgoedstyling Opleiding hebben ontwikkeld. Dat sluit perfect aan bij onze manier van werken.

Een online Vastgoedstyling Opleiding biedt jou een aantal voordelen:

  1. Jij bent de baas over je eigen agenda
    Jij kunt zelf bepalen wanneer je onze online lessen gaat volgen. Makkelijk wanneer je (nog) een vaste baan hebt, want dan hoef je geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Ben jij vanwege de kinderen nog aan huis gebonden? Ook dan is online leren ideaal. Ieder moment van de dag kun jij lessen volgen. Studeren kan bovendien in je eigen tempo. Cursisten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de leeromgeving.
  2. Van elkaar kun je nog meer leren
    Uniek is de online Vastgoedstyling Community waarmee je in contact staat met ons en je medecursisten. Al je vragen kun je daar kwijt. Online kun je elkaar inspireren en motiveren. Hoe leuk is het om je successen te delen, je te laten aanmoedigen door medecursisten en elkaars werk te kunnen bewonderen!
  3. Besparing van reiskosten en -tijd
    Je hoeft je huis niet uit om deze online Vastgoedstyling Opleiding te volgen. Dat scheelt je een boel reistijd, maar ook reiskosten. Bovendien kun je alle lessen eindeloos blijven herhalen. Heb je behoefte om bepaalde onderwerpen nogmaals te bekijken of te beluisteren? Dan kan dat gewoon. Vaak hoor of zie je de tweede keer weer nieuwe dingen. Hierdoor zijn videolessen veel waardevoller dan eenmalige trainingen. Zo mis je nooit wat!
Liesbeth Oldeman
Liesbeth Oldeman is expert in woningpresentaties en Keurmerkstylist Vastgoed. Naast haar eigen bedrijf, LO studio woningpresentatie, waar zij verkopers helpt, doceert zij aan de Vastgoedstyling Opleiding. Zij blogt regelmatig over vastgoedpresentatie, waarbij zij zowel verkopers tips geeft voor een optimale presentatie van hun woning als startende vastgoedstylisten voor een succesvol bedrijf in vastgoedstyling.

Comment Section

0 reacties op “3 Voordelen van een online vastgoedstyling opleiding

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.