Over de Vastgoedstyling Opleiding

opgericht door Keurmerkstylisten Vastgoed

100%

Keurmerkstylist Vastgoed

1000+

Woningpresentaties

23+ jaar

Praktijkervaring

    Onze missie =


Vastgoedstyling in Nederland naar een hoger level te brengen

In 2016 zijn wij gestart met de Vastgoedstyling Opleiding, waar we verschillende opleidingen van het hoogste niveau aanbieden op het gebied van vastgoedpresentatie. Met onze jarenlange expertise zowel binnen het vakgebied als het ondernemerschap leiden wij jou op tot een echte professional!


Samen hebben we meer dan 1000 woningpresentaties voor de verkoop verzorgd. Sinds 2014 zijn we beiden Keurmerkstylist Vastgoed, waardoor we tot de top van Vastgoedstylisten in Nederland behoren.


Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap kunnen we je helpen dezelfde resultaten te bereiken. Wij kennen de weg naar een succesvol bedrijf in vastgoedpresentaties

"Blijf niet dromen, ga doen!"

Waarom hebben we de Vastgoedstyling Opleiding gestart?

Eigenwijs en perfectionistisch als we zijn, vonden we dat het qua opleidingen in Nederland beter kon. ;-)

In onze 'reis' naar een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie ontbraken een aantal zaken, waarvan wij vonden dat die onmisbaar zijn voor een professionele vastgoedstylist. 


Omdat we allebei fan zijn van de slogan "niet dromen maar doen", hebben we in 2016 de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gestart met de Vastgoedstyling Opleiding. Hiervoor hebben we bredere en langer durende opleidingen ontwikkeld, waar alle aspecten van het vak behandeld worden. Daarnaast hebben we meteen een community voor vastgoedstylisten opgericht. Enerzijds om te kunnen netwerken en sparren met gelijkgestemden, maar het is ook een plek waar je na een opleiding nog support van de docenten kunt krijgen. Zowel op het gebied van vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. 


 Inmiddels hebben we met veel enthousiasme al veel professionals in het vakgebied opgeleid en dat blijven we voorlopig nog wel even doen! ;-)

Ursula Ouwerkerk...
specialiseerde zich als vastgoedstylist al snel in vastgoedfotografie met haar bedrijf Pand in de Hand. Ook ontwikkelde zij een praktisch werkboek voor verkopers, zodat zij haar werk als vastgoedstylist nog beter kon doen.

Binnen de opleiding is zij diegene die jou graag helpt helderheid te scheppen in het woud van mogelijkheden op het gebied van ondernemen en vastgoedstyling.


null

Liesbeth Oldeman...
heeft het slechts 3 jaar uitgehouden bij een 'baas'. In 1997 startte zij met haar eerste bedrijf. Marketing, e-commerce en design vormen de rode draad binnen al haar bedrijven. Zo gaf zij als eerste in Nederland online vastgoedstylingadvies aan woningverkopers via haar bedrijf LO studio woningpresentatie. Inmiddels besteedt zij al haar tijd aan de begeleiding van cursisten tot ondernemende vastgoedstylisten.


Waarom de Vastgoedstyling Opleiding?

Doorgroeien naar het hoogste niveau

Wij weten dat wanneer je vol zelfvertrouwen aan de slag wilt gaan, je gedegen kennis van het vakgebied nodig hebt. Wij hebben zelf ervaren dat je na een korte opleiding van een paar dagen nog nauwelijks iets van het vak weet en absoluut niet klaar bent voor de praktijk. Vandaar dat wij trainingen hebben ontwikkeld waarbij jij je kunt verdiepen in de gehele breedte van het vakgebied en er tijd wordt gereserveerd voor praktische oefeningen.

Succesvol aan de slag als allround vastgoedstylist

Aan een nieuwe carrière beginnen is super spannend, ook wij zijn ooit (verschillende keren) in het diepe gesprongen. Daar hebben we nooit één seconde spijt van gehad. Als je iets doet wat je leuk vindt, gaat het je makkelijk af en krijg je er veel energie van. Wij helpen je graag een veelgevraagde expert te worden in vastgoedpresentatie, zodat je na de opleiding vol vertrouwen aan de slag kunt. 

Vastgoedstyling Community: Samen bereik je meer

Samen weten we meer en bereiken we meer. Daarom hebben we voor jou een online platform, de Vastgoedstyling Community, gecreëerd. De plek waar je kunt netwerken met vakgenoten. Waar je door kunt leren via maandelijkse kenniswebinars en deel kunt nemen aan gezamenlijke activiteiten. Juist door samen te leren, kennis te delen en met elkaar te sparren over vastgoedpresentatie, breng jij jezelf naar een hoger niveau. De perfecte plek om tijdens maar ook na je opleiding door te blijven leren!

Flexibel leren

We hebben allemaal een druk leven. Efficiënt met je tijd omgaan is cruciaal. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om te leren op die momenten en op die plekken die jou het beste uitkomen. Want waarom je kostbare tijd besteden aan reizen naar een cursuslocatie, met de kans dat je ook nog eens in de file terecht komt? Online leren is makkelijk en leuk. In groepsverband volg je een opleiding zodat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt motiveren. De lessen kun jij echter volgen op de door jou gekozen tijdstippen. Het enige wat je nodig hebt is een computer of smartphone. 

Jij bent uniek!

Wij begrijpen goed dat iedereen uniek is, kijk maar naar ons. ;-) Wij verschillen als persoon, maar ook qua opleiding en werkervaring. Het is zonde om al je talenten en opgedane werkervaring overboord te gooien. Want juist jouw unieke talenten en vaardigheden, maakt dat je straks kunt onderscheiden van de rest. Daarom krijg je bij ons de tijd om je eigen werkmethodes en invulling aan het vak te geven. Zo creëer jij automatisch je eigen sterke merk!

In de media

VastgoedMarketing Event - juni 2022

Op 23 juni 2022 vond het eerste event plaats, dat mede georganiseerd werd door Ursula & Liesbeth

Vastgoed Actueel - juli 2022

Artikel in het vakblad voor makelaars beschrijft de verschillende aspecten van ons vakgebied!