Vastgoedstyling Opleiding opgericht door Keurmerkstylisten Vastgoed
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over de Vastgoedstyling Opleiding

Opgericht door Keurmerkstylisten Vastgoed

Onze missie is...

Het vak van vastgoedstyling in Nederland naar een hoger level te brengen 


Dat doen we door opleidingen van het hoogste niveau aan te bieden en ervaren vastgoedstylisten te begeleiden naar keurmerk niveau, zodat het aantal Keurmerkstylisten Vastgoed snel gaat groeien.


In 2016 zijn wij gestart met de Vastgoedstyling Opleiding, omdat we uit eigen ervaring weten hoe lastig het is een succesvol vastgoedstyling bedrijf op te zetten. Na meer dan 7 jaar het vak te hebben beoefend en samen meer dan 1000 huiseigenaren te hebben geholpen met een aantrekkelijke woningpresentatie, willen we jou graag helpen dezelfde resultaten te bereiken.


Wij kennen de weg naar een succesvol bedrijf in woningpresentaties. 

Met onze bewezen praktijkervaring helpen wij jou graag verder!

Wie zijn wij?

Ursula Ouwerkerk

Docent woningpresentatie

&

Keurmerkstylist Vastgoed

Liesbeth Oldeman

Docent woningpresentatie

&

Keurmerkstylist Vastgoed

Waarom de Vastgoedstyling Opleiding?

Doorgroeien naar keurmerk niveau

Onze weg naar Keurmerk Vastgoed niveau hebben we zelf moeten uitzoeken. Met behulp van business coaches, marketing programma's en aanvullende cursussen op het gebied van woningpresentaties, zijn we doorgegroeid naar een niveau die we door een onafhankelijke keurmerkcommissie hebben laten beoordelen. In 2014, heel toevallig (?), hebben we op dezelfde dag het Keurmerk Vastgoed behaald. Dat schept een band, zeker toen later bleek dat we ook dezelfde missie voor het vak voor ogen hebben.

Nu bundelen we onze kennis om het pad voor (toekomstige) vastgoedstylisten naar keurmerk niveau makkelijker te maken. 

Te veel vastgoedstylisten hebben geen winstgevend bedrijf

Veel te vaak horen we om ons heen het misverstand dat je van alleen vastgoedstyling niet kunt leven. Dat je er een parttime baan naast moet hebben of extra diensten op het gebied van interieurstyling moet aanbieden. Wij zijn het bewijs dat dit zeker niet hoeft. Juist onze keuze om ons alleen te richten op vastgoedstyling en woningpresentatie heeft ervoor gezorgd dat onze bedrijven winstgevend werden. Door een expert te worden binnen je vakgebied zul je sneller, betalende klanten vinden. Vandaar ook dat wij de cursus 'Ondernemen in Vastgoedpresentatie' hebben opgezet. Hiermee begeleiden wij ambitieuze vastgoedstylisten naar een winstgevend bedrijf.

Vastgoedstyling Community: Samen bereik je meer

Dat geldt zowel voor ons, Ursula en Liesbeth, als voor jou. Twee keurmerkstylisten hebben meer kennis dan één. Daarnaast hebben we voor jou een uniek platform, de Vastgoedstyling Community, ontwikkeld waar je kunt discussiëren met vakgenoten, waar we kenniswebinars geven en gezamenlijke activiteiten organiseren. Juist door samen te leren, kennis te delen en met elkaar te sparren over vastgoedstyling, breng je jezelf naar een hoger niveau binnen je vakgebied. De Vastgoedstyling Community is besloten en alleen toegankelijk voor cursisten en leden.

Online leren is de toekomst

Internet is niet meer weg te denken uit onze business. Woningen worden gepresenteerd op internet. Misschien verkoop je je diensten al online via je website. Dus waarom je kostbare tijd besteden aan reizen naar een cursuslocatie? Omdat wij allebei internet omarmen in onze bedrijven, past een online leeromgeving het beste bij ons en wellicht ook bij jou. Wij hebben onze opleidingen en cursussen zo vormgegeven dat je ze op ieder moment van de dag kunt bijwonen op een plek van jouw keuze. Ideaal om dit te combineren naast je huidige werkzaamheden. Dat betekent niet dat onze leermethodes onpersoonlijk zijn. Online kun je dagelijks met ons contact hebben, maar ook offline bieden we je regelmatig de mogelijkheid ons te ontmoeten. 

Vastgoedstyling Opleiding is aangesloten bij

Sinds mei 2014 zijn Ursula en Liesbeth Keurmerkstylist Vastgoed

Beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb mijn eerste klant!

Het voordeel van e-learning is dat ik alles in mijn eigen tijd kon doen, terwijl ik toch regelmatig contact had met de docenten. Zowel live als via de Vastgoedstyling Comunity. Na het voltooien van de Basisopleiding Vastgoedstylist heb ik ook de Cursus Vastgoedfotografie gevolgd. Ik heb het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben zelfstandig mijn eerste vastgoedstylingopdracht tot een succes te maken.

Daphne Wieman

Ik was op zoek naar een opleiding die meer dan een paar dagen duurt

Na een gesprek met jullie en het volgen van een webinar was ik overtuigd. Ik vond het heel fijn om mijn eigen tijd in te kunnen delen. Iedere week reserveerde ik een dag voor de opleiding. Dan zette ik mijn computer aan, mijn koptelefoon op en dan heerlijk leren! De mogelijkheid om video’s terug te kijken vond ik ook erg prettig. Ik heb heel veel geleerd, zeker die laatste module “In business” heeft me vertrouwen gegeven als vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Annet Sterkman

Cookies?