arrow_drop_up arrow_drop_down

Over de Vastgoedstyling Opleiding

Opgericht door Keurmerkstylisten Vastgoed

100%
Keurmerkstylist Vastgoed
1000+
Woningpresentaties
15+ jaar
Praktijkervaring

    


Onze missie =

Vastgoedstyling in Nederland naar een hoger level te brengen 


In 2016 zijn wij gestart met de Vastgoedstyling Opleiding, waar we opleidingen van het hoogste niveau aanbieden voor starters en gevorderde vastgoedstylisten. Met onze expertise zowel op het gebied van vastgoedpresentatie als het ondernemerschap begeleiden wij je naar expert niveau.


Samen hebben we  meer dan 1000 woningpresentaties voor de verkoop verzorgd. Hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap. En zijn we sinds 2014 allebei Keurmerkstylist Vastgoed, waardoor we tot de top van Vastgoedstylisten in Nederland behoren. 


Graag willen we jou helpen dezelfde resultaten te bereiken. Wij kennen de weg naar een succesvol bedrijf in woningpresentaties

"Blijf niet dromen, ga doen!"

Waarom hebben we de Vastgoedstyling Opleiding gestart?

Eigenwijs en perfectionistisch als we zijn, vonden we dat het beter kon. ;-)

Dat betekende in onze ogen een betere (en langere) opleiding ontwikkelen. Een community voor vastgoedstylisten starten en na het behalen van een certificaat support blijven bieden. Zowel op het gebied van vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. Zaken die wij in onze ontdekkingsreis naar een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie hebben gemist.


Aangezien we allebei de slogan "niet dromen maar doen" hanteren, hebben we in 2016 de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gestart met de Vastgoedstyling Opleiding. Inmiddels hebben we met veel enthousiasme al veel professionals in het vakgebied opgeleid en dat blijven we voorlopig nog wel even doen! ;-)

Ursula Ouwerkerk
Specialiseerde zich als vastgoedstylist al snel in vastgoedfotografie met haar bedrijf Pand in de Hand. Ook ontwikkelde zij een praktisch werkboek voor verkopers, zodat zij haar werk als vastgoedstylist nog beter kon doen.

Binnen de opleiding is zij diegene die jou graag helpt helderheid te scheppen in het woud van mogelijkheden op het gebied van ondernemen en vastgoedstyling.


Liesbeth Oldeman
Heeft het slechts 3 jaar uitgehouden bij een 'baas' en heeft na verschillende ondernemingen te hebben opgezet, het licht gezien als vastgoedstylist. Met haar ecommerce ervaring was het een simpele stap om als eerste verkopers online te helpen met vastgoedstylingadvies via haar bedrijf LO studio

Nu vindt ze het heerlijk om jou te helpen met het opzetten van je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie.


Waarom de Vastgoedstyling Opleiding?

Doorgroeien naar keurmerk niveau

Onze weg naar Keurmerk Vastgoed niveau hebben we zelf moeten uitzoeken. Met behulp van business coaches, marketing programma's en aanvullende cursussen op het gebied van woningpresentaties, zijn we doorgegroeid naar een niveau die we door een onafhankelijke keurmerkcommissie hebben laten beoordelen. In 2014, heel toevallig (?), hebben we op dezelfde dag het Keurmerk Vastgoed behaald. Dat schept een band, zeker toen later bleek dat we ook dezelfde missie voor het vak voor ogen hebben. Nu bundelen we onze kennis om het pad voor (toekomstige) vastgoedstylisten naar expert niveau makkelijker te maken. 

Te veel vastgoedstylisten hebben geen winstgevend bedrijf

Veel te vaak horen we om ons heen het misverstand dat je van alleen vastgoedstyling niet kunt leven. Dat je er een parttime baan naast moet hebben of extra diensten op het gebied van interieurstyling moet aanbieden. Wij zijn het bewijs dat dit zeker niet hoeft. Juist onze keuze om ons alleen te richten op vastgoedstyling en woningpresentatie heeft ervoor gezorgd dat onze bedrijven winstgevend werden. Door een expert te worden binnen je vakgebied zul je sneller, betalende klanten vinden. Wij leren je het vak van vastgoedstyling, maar begeleiden je ook verder tot succesvol ondernemer.

Vastgoedstyling Community: Samen bereik je meer

Dat geldt zowel voor ons, Ursula en Liesbeth, als ook voor jou. Twee keurmerkstylisten hebben meer kennis dan één. Daarom hebben we voor jou een uniek online platform, de Vastgoedstyling Community, ontwikkeld waar je kunt discussiëren met vakgenoten, waar je kenniswebinars kunt volgen en waar je deel kunt nemen aan gezamenlijke activiteiten. Juist door samen te leren, kennis te delen en met elkaar te sparren over vastgoedstyling, breng je jezelf naar een hoger niveau binnen je vakgebied. De Vastgoedstyling Community is besloten en alleen toegankelijk voor cursisten en leden.

Online leren is de toekomst

Internet is niet meer weg te denken uit onze business. Woningen worden gepresenteerd op internet. Misschien verkoop je je diensten al online via je website. Dus waarom je kostbare tijd besteden aan reizen naar een cursuslocatie? Omdat wij allebei internet omarmen in onze bedrijven, past een online leeromgeving het beste bij ons en wellicht ook bij jou. Wij hebben onze opleidingen en cursussen zo vormgegeven dat je ze op ieder moment van de dag kunt bijwonen op een plek van jouw keuze. Ideaal om dit te combineren naast je huidige werkzaamheden. Dat betekent niet dat onze leermethodes onpersoonlijk zijn. Online kun je dagelijks met ons contact hebben, maar ook offline bieden we je regelmatig de mogelijkheid ons te ontmoeten. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb mijn eerste klant!

Het voordeel van e-learning is dat ik alles in mijn eigen tijd kon doen, terwijl ik toch regelmatig contact had met de docenten. Zowel live als via de Vastgoedstyling Comunity. Na het voltooien van de Opleiding Vastgoedstylist heb ik ook de Cursus Vastgoedfotografie gevolgd. Ik heb het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben zelfstandig mijn eerste vastgoedstylingopdracht tot een succes te maken.

Daphne Wieman

Ik was op zoek naar een opleiding die meer dan een paar dagen duurt

Na een gesprek met jullie en het volgen van een webinar was ik overtuigd. Ik vond het heel fijn om mijn eigen tijd in te kunnen delen. Iedere week reserveerde ik een dag voor de opleiding. Dan zette ik mijn computer aan, mijn koptelefoon op en dan heerlijk leren! De mogelijkheid om video’s terug te kijken vond ik ook erg prettig. Ik heb heel veel geleerd, zeker die laatste module “In business” heeft me vertrouwen gegeven als vastgoedstylist aan de slag te gaan.

Annet Sterkman

De Opleiding Vastgoedstylist is zeker een aanrader als je professioneel aan de slag wilt.

 Ik vond de opleiding zeer leerzaam, leuk en interessant! Hoewel de opleiding online is,  is er veel contact met de docenten, wat het erg persoonlijk maakt. Daarnaast  was er veel inspirerend contact met andere  leden van de Vastgoedstyling Community. Ik vond het ontzettend leuk om  een live sessie bij mij thuis te organiseren. Gedurende de opleiding heb ik veel inzichten gekregen op welke manier een woning verkoopklaar gemaakt kan worden voor de verkoop. Een aanrader dus!

Marga Hulsebos

Cookies?