Over de Vastgoedstyling Opleiding

Opgericht door Keurmerkstylisten Vastgoed

100%
Keurmerkstylist Vastgoed
1000+
Woningpresentaties
15+ jaar
Praktijkervaring

    


Onze missie =

Vastgoedstyling in Nederland naar een hoger level te brengen 


In 2016 zijn wij gestart met de Vastgoedstyling Opleiding, waar we opleidingen van het hoogste niveau aanbieden voor starters en gevorderde vastgoedstylisten. Met onze expertise zowel op het gebied van vastgoedpresentatie als het ondernemerschap begeleiden wij je naar expert niveau.


Samen hebben we  meer dan 1000 woningpresentaties voor de verkoop verzorgd. Hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap. En zijn we sinds 2014 allebei Keurmerkstylist Vastgoed, waardoor we tot de top van Vastgoedstylisten in Nederland behoren. 


Graag willen we jou helpen dezelfde resultaten te bereiken. Wij kennen de weg naar een succesvol bedrijf in woningpresentaties

"Blijf niet dromen, ga doen!"

Waarom hebben we de Vastgoedstyling Opleiding gestart?

Eigenwijs en perfectionistisch als we zijn, vonden we dat het beter kon. ;-)

Dat betekende in onze ogen een betere (en langere) opleiding ontwikkelen. Een community voor vastgoedstylisten starten en na het behalen van een certificaat support blijven bieden. Zowel op het gebied van vastgoedpresentatie als het ondernemerschap. Zaken die wij in onze ontdekkingsreis naar een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie hebben gemist.


Aangezien we allebei de slogan "niet dromen maar doen" hanteren, hebben we in 2016 de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gestart met de Vastgoedstyling Opleiding. Inmiddels hebben we met veel enthousiasme al veel professionals in het vakgebied opgeleid en dat blijven we voorlopig nog wel even doen! ;-)

Ursula Ouwerkerk...
specialiseerde zich als vastgoedstylist al snel in vastgoedfotografie met haar bedrijf Pand in de Hand. Ook ontwikkelde zij een praktisch werkboek voor verkopers, zodat zij haar werk als vastgoedstylist nog beter kon doen.

Binnen de opleiding is zij diegene die jou graag helpt helderheid te scheppen in het woud van mogelijkheden op het gebied van ondernemen en vastgoedstyling.


null

Liesbeth Oldeman...
heeft het slechts 3 jaar uitgehouden bij een 'baas'. In 1997 startte zij met haar eerste bedrijf. Marketing, e-commerce en design vormen de rode draad binnen al haar bedrijven. Zo gaf zij als eerste in Nederland online vastgoedstylingadvies aan woningverkopers via haar bedrijf LO studio woningpresentatie. Inmiddels besteedt zij al haar tijd aan de begeleiding van cursisten tot ondernemende vastgoedstylisten.


Waarom de Vastgoedstyling Opleiding?

Doorgroeien naar het hoogste niveau

Onze weg naar het 'Keurmerk Vastgoedstylist' hebben we zelf moeten uitzoeken. Met behulp van business coaches, marketing programma's en aanvullende trainingen op het gebied van woningpresentaties, zijn we doorgegroeid naar expert niveau. Een onafhankelijke keurmerkcommissie heeft ons beiden, los van elkaar, in 2014 beoordeeld. Op dezelfde dag hebben wij het Keurmerk Vastgoed behaald. En dat schepte een band! ;-)
Zeker toen ook nog eens bleek dat we dezelfde missie hebben: Vastgoedstyling naar een hoger level in Nederland brengen. Onze gezamenlijke kennis en praktijkervaring hebben we gebundeld om jou tot het hoogste niveau op het gebied van vastgoedpresentatie op te leiden.

Te veel vastgoedstylisten hebben geen winstgevend bedrijf

Veel te vaak horen we om ons heen het misverstand dat je van alleen vastgoedstyling niet kunt leven. Dat het lastig is om klanten te krijgen. Dat je er een parttime baan naast moet hebben of extra diensten op het gebied van interieurstyling moet aanbieden.

Wij zijn het bewijs dat dit zeker niet hoeft! Juist de keuze om ons te focussen op vastgoedpresentatie heeft ervoor gezorgd dat onze bedrijven al snel winstgevend werden. Wij leren je het vak van vastgoedstyling, maar begeleiden je ook graag verder tot succesvol ondernemer.

Vastgoedstyling Community: Samen bereik je meer

Dat geldt zowel voor ons, Ursula en Liesbeth, als ook voor jou. Twee keurmerkstylisten hebben meer kennis dan één. Daarom hebben we voor jou een uniek online platform, de Vastgoedstyling Community, ontwikkeld. De plek waar je kunt discussiëren met vakgenoten. Waar je kenniswebinars kunt volgen en waar je deel kunt nemen aan gezamenlijke activiteiten. Juist door samen te leren, kennis te delen en met elkaar te sparren over vastgoedstyling, breng je jezelf naar een hoger niveau binnen je vakgebied. De Vastgoedstyling Community is besloten en alleen toegankelijk voor cursisten en leden en is de perfecte plek om te netwerken!

Online leren biedt veel voordelen

Internet is niet meer weg te denken uit onze business. Woningen worden gepresenteerd op internet. Misschien verkoop je je diensten al online via je website. Dus waarom je kostbare tijd besteden aan reizen naar een cursuslocatie? Omdat wij al jaren online aan het ondernemen waren, past een online leeromgeving het beste bij ons en wellicht ook bij jou. De opleidingen en cursussen zijn zo vormgegeven, dat je ze op ieder moment van de dag kunt bijwonen. Bovendien op een plek van jouw keuze. Ideaal om dit te combineren naast je huidige werkzaamheden. Online kun je dagelijks met ons contact hebben, maar ook offline bieden we je regelmatig de mogelijkheid ons te ontmoeten. 

Wat cursisten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ben blij dat ik een online opleiding heb gevolgd!

Leuke en afwisselende online opleiding die voor iedereen toegankelijk is. In 9 weken doorloop je 9 modules met inspirerende en praktische video's met bijbehorende werkbladen die je heel handig als naslagwerk kunt bewaren. De huiswerkopdrachten worden gezamenlijk besproken waardoor je ook veel leert en ideeën opdoet van andere cursisten. Op het online platform staat veel extra informatie zoals webinars en inspiratiesessies die je kunt volgen. Ook kun je er makkelijk met andere cursisten en vastgoedstylisten in contact komen. Liesbeth en Ursula leiden alles enthousiast in goede banen en geven ook snel en duidelijke feedback. Je hebt de vrijheid om de modules te volgen wanneer het jou uitkomt en de huiswerkbesprekingen helpen je om gemotiveerd en bij de les te blijven. Ik wist niet of een online opleiding volgen iets voor mij zou zijn, maar ik ben blij dat ik dit gedaan heb!

Cyrelle Simons

 • Cursus Vastgoedfotografie is goed bevallen

  Deze online opleiding Vastgoedfotografie is mij erg goed bevallen. Alles wordt zo duidelijk uitgelegd. Er is eerlijke en heldere communicatie vanuit en met Ursula en Liesbeth en het opleidingsniveau is als beginnend fotograaf heel goed te doen. Leuke en leerzame opleiding!

  Renate van Baaren

  De Opleiding Vastgoedstylist is zeker een aanrader als je professioneel aan de slag wilt.

   Ik vond de opleiding zeer leerzaam, leuk en interessant! Hoewel de opleiding online is,  is er veel contact met de docenten, wat het erg persoonlijk maakt. Daarnaast  was er veel inspirerend contact met andere  leden van de Vastgoedstyling Community. Ik vond het ontzettend leuk om  een live sessie bij mij thuis te organiseren. Gedurende de opleiding heb ik veel inzichten gekregen op welke manier een woning verkoopklaar gemaakt kan worden voor de verkoop. Een aanrader dus!

  Marga Hulsebos