Het mooiste vak leren bij de Vastgoedstyling Opleiding
16 september 2021 
15 min. leestijd

Het mooiste vak leren bij de Vastgoedstyling Opleiding

Hartstikke leuk dat je interesse hebt in vastgoedpresentatie!

In dit artikel lees je alle informatie over de verschillende trainingen die je bij ons kunt volgen. Daarnaast vind je informatie over ons opleidingsinstituut en ontdek je welke opleiding het beste bij jou past.

Even voorstellen

De Vastgoedstyling Opleiding is het nummer 1 opleidingsinstituut gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, waar jij je kunt ontwikkelen tot een succesvolle vastgoedstylist en -fotograaf. De docenten behoren tot de top van vastgoedstylisten in Nederland. Met hun jarenlange praktijkervaring leer je niet alleen de theorie, maar krijg je ook handvatten uitgereikt voor je dagelijkse werkzaamheden.

In 2016 is de Vastgoedstyling Opleiding opgericht speciaal om jou de beste start te geven in het mooiste vakgebied. De opleidingen zijn zowel geschikt voor starters als gevorderden. Naast vastgoedstyling en vastgoedfotografie kun je ook onder inspirerende begeleiding van ervaren ondernemers in het vakgebied jouw eigen bedrijf opzetten.

Vakkundige docenten
De docenten en oprichters van de Vastgoedstyling Opleiding, Ursula Ouwerkerk en Liesbeth Oldeman, hebben een duidelijke missie:  

Vastgoedstyling in Nederland naar een hoger level brengen!

Liesbeth (links) en Ursula (rechts)

Ursula en Liesbeth hebben samen meer dan 1000 woningpresentaties voor de verkoop verzorgd. Ze runden beiden een goedlopend bedrijf in vastgoedpresentatie en hebben samen ruim 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap. In 2014 zijn zij beiden Keurmerkstylist Vastgoed geworden. Vol enthousiasme leren zij jou alle kneepjes van het vak.

Vastgoedstyling Community
Uniek is de Vastgoedstyling Community. Dit is de online leeromgeving waar alle opleidingen voor je klaar staan. Het is tevens een inspirerende community waar je medecursisten en professionals ontmoet, waarmee je een waardevol netwerk opbouwt. 

In deze online community met gelijkgestemde, ambitieuze vastgoedstylisten kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. Je krijgt feedback van de docenten en andere leden die jou kunnen vertellen hoe zij het hebben gedaan. Het is de uitgelezen plek om door te groeien naar een expert in vastgoedpresentatie!

Wat is vastgoedpresentatie?

 • Gaan jouw handen kriebelen bij het zien van slecht gepresenteerde woningen op Funda?
 • Ben je verslingerd aan woonmagazines en -programma’s? 
 • Ben je thuis ook altijd bezig met je interieur? 
 • Droom je van werk wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt?
 • Dan is vastgoedpresentatie echt iets voor jou!

Het stylen en fotograferen van woningen voor de verkoop is hartstikke leuk. Het zijn vaak opdrachten die in een korte periode moeten worden uitgevoerd. De uitdaging is om met minimale investeringen, maximaal resultaat te bereiken in woningen. Bijvoorbeeld door een woning met bestaande meubels opnieuw in te richten en af te stylen met nieuwe woonaccessoires.

Als vastgoedstylist en -fotograaf ben je van onschatbare waarde voor verkopers. Je maakt een woning verkoopklaar en presenteert ‘m aantrekkelijk voor de juiste doelgroep, zodat er serieuze kopers op af komen. Hierdoor wordt de woning sneller en voor een hogere prijs verkocht.  Vastgoedstyling is in Nederland inmiddels een vast onderdeel van het verkoopproces.

Vastgoedpresentatie is een creatief beroep met veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in vast dienstverband aan de slag op een makelaarskantoor. Maar het opzetten van een eigen bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Als zelfstandige kun je opdrachten uitvoeren voor zowel makelaars als particuliere woningeigenaars.

Vastgoedpresentatie is een breed vakgebied. Het omvat alle facetten die te maken hebben met de marketing (verkoop of verhuur) van een woning. Op deze website vind je opleidingen en cursussen die betrekking hebben op verschillende aspecten van vastgoedpresentatie, zoals:

 • Vastgoedstyling
 • Vastgoedfotografie 
 • Floorplanner
 • Ondernemen

Welke opleiding is geschikt voor mij?

Welke opleiding voor jou geschikt is, hangt af van wat je uiteindelijk binnen het vakgebied wilt doen. 

 • Wil je een allround specialist worden op het gebied van vastgoedpresentatie? Dan adviseren we je om te starten met de ‘Opleiding Vastgoedstylist Pro’. Vervolgens kun je de ‘Cursus Vastgoedfotografie’ volgen, zodat je woningen zowel kunt stylen als fotograferen voor de verkoop.
 • Droom je van een eigen bedrijf? Ook daar helpen we je graag bij! In het ‘Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie’ ga jij je eigen unieke bedrijf neer zetten.
 • Ben je op zoek naar specifieke vakkennis, bijvoorbeeld het tekenen van plattegronden of woningfotografie? Dan kun je er voor kiezen om alleen die specifieke training te volgen.

Wil je persoonlijk advies welke opleiding het beste bij jou past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

1. Vastgoedstyling

De Opleiding Vastgoedstylist PRO is een vakopleiding vastgoedstyling, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, waarmee jij de beste basis krijgt om als professioneel vastgoedstylist aan de slag te gaan.
Het is een 13-weekse opleiding waarin je alle facetten van het vak leert. Stap-voor-stap krijg je gedurende de eerste 9 weken toegang tot een nieuwe lesmodule, die je kunt volgen op een door jou gekozen tijdstip.

Huiswerksessies
Gedurende de opleiding vinden er verschillende online huiswerksessies plaats, waarin het huiswerk van de verschillende modules wordt behandeld. De docenten geven in deze sessies persoonlijk feedback op het door jou ingeleverde huiswerk. Alle online meetings zijn facultatief, d.w.z dat ze niet verplicht zijn. Kun je niet meedoen? Geen probleem! Er worden opnames van gemaakt, zodat je de huiswerkbesprekingen op een later tijdstip terug kunt kijken.

Praktijkervaring
De opleiding rond je af met een eindopdracht, het maken van een vastgoedstylingadviesrapport. Met onze hulp ga je op zoek naar een geschikte woning voor de verkoop, waar je de bewoners van vastgoedstylingadvies gaat voorzien. De geleerde theorie pas je toe in de praktijk. Hierdoor ga je, na het afronden van de opleiding, vol vertrouwen in je eigen kunnen als professioneel vastgoedstylist aan de slag.

Certificaat
Je krijgt in een 1-op-1 gesprek persoonlijke feedback op je eindopdracht. Na voltooing van de opleiding ontvang je het certificaat van de opleiding en het logo ‘Certified Vastgoedstylist’. Dit logo kun je op je website en je CV plaatsen, zodat jouw professie voor iedereen zichtbaar is. 

De Opleiding Vastgoedstylist bestaat uit 9 lesmodules die wekelijks voor je vrijkomen. Iedere module wordt afgesloten met een huiswerkopdracht, zodat je de theorie goed eigen kunt maken.

 1. Vastgoedstyling is een vak
  Je leert wat vastgoedstyling is, hoe het vak is ontstaan en waaruit het beroep anno nu bestaat. Je ontdekt waar je als vastgoedstylist invloed op kunt uitoefenen in het verkoop- en aankoopproces van woningen.
 2. Vastgoedmarketing
  Je komt meer te weten over marketing in de woningmarkt. Je gaat doel-groepen bepalen, concurrentie onderzoek uitvoeren en woningen analyseren, waarmee je de basis legt voor professioneel advies.
 3. Woning check
  Signaleren en communiceren is een belangrijk aspect in ons vakgebied. Je  leert een woning te checken op onvolkomenheden en deze te vertalen naar de juiste adviezen. Zodat met minimale middelen maximaal resultaat wordt behaald.
 4. Functioneel indelen
  Je gaat ruimtes in een woning een functie geven. Je leert met welke meubels je iedere ruimte in een huis optimaal inricht. En op welke manier je leegstaande woningen meubileert voor de verkoop. 
 5. Kleur & Licht
  Je gaat creatief aan de slag met de kleurencirkel, zodat je met warme en koude kleuren en materialen optimaal een woning inricht. De basisprincipes van styling voor de verkoop leer je in deze module toe te toepassen. 
 6. Sfeer aanbrengen
  Je ontdekt hoe je van een ‘thuis een huis’ maakt. Je leert met welke woonaccessoires je snel sfeer creëert. Ook ontdek je de geheime trucjes waarmee je goedkoop en eenvoudig verbluffende resultaten voor je klanten neerzet. 
 7. Online presentatie
  Online woningpresentatie is een must. Na deze module kun jij je klanten adviseren over woningfotografie, plattegronden, video, verkoopteksten, etc. Je weet hoe Funda werkt en hoe je daar woningen optimaal presenteert. 
 8. Bezichtiging
  Je leert welke zintuigen een grote rol spelen tijdens een bezichtiging en je duikt dieper in op het fenomeen ‘Open Huis’. Daarnaast ontdek je op welke verschillende manieren je vastgoedstyling kunt aanbieden aan jouw klanten. 
 9. In business
  Met deze laatste module maak je een vliegende start met jouw nieuwe toekomst. Je gaat je eigen werkmethodes en branding ontwikkelen en sluit de opleiding af met een actieplan, zodat je direct aan de slag kunt als professioneel vastgoedstylist! 

Kies de juiste variant

Er zijn 3 varianten van de Opleiding Vastgoedstylist beschikbaar. Welke variant het beste bij jou past, hangt vooral af wat jij met de opgedane kennis wilt gaan doen.

PRO
Deze variant is geschikt voor jou als je professioneel als vastgoedstylist aan de slag wilt. Dit is een complete opleiding bestaande uit 9 lesmodules, die je onder begeleiding van de docenten volgt. Na afronding van de eindopdracht ontvang je het certificaat en word je opgenomen in het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals. 

EXPERT
Deze variant is geschikt voor jou als je naast professioneel vastgoedstylist ook vastgoedfotograaf wilt worden. Na de 13-weekse Opleiding Vastgoedstylist PRO ga je door met de 9-weekse Cursus Vastgoedfotografie.

BUSINESS
Dit is de meest uitgebreide variant speciaal voor jou als je droomt van een eigen bedrijf in vastgoedpresentatie. Het is een traject van één jaar waarin je 3 verschillende opleidingen volgt. Je begint met de Opleiding Vastgoedstylist PRO. Daarna volg je de Cursus Vastgoedfotografie. De laatste 5 maanden ga je aan de slag met het ‘Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie’. Je gaat je eigen unieke bedrijf opzetten, zodat je daarna succesvol als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt. 

Manon Landhuis
★★★★★
De opleiding zit goed in elkaar. De uitleg is helder en diepgaand. De combinatie van thuis leren, begeleiding via de community en de praktijkdagen is een ideale combinatie! De docenten reageren heel snel op vragen die ik stelde via mail of in de community. En ze zijn heel professioneel!

Leermiddelen

De opleiding bestaat uit videolessen inclusief overzichtelijke werkbladen, die je kunt downloaden en printen. Je ontvangt bij de start van de opleiding een mooie verzamelmap waarin je alle werkbladen kunt verzamelen. Samen vormen ze een waardevol en compleet naslagwerk over de theorie van vastgoedstyling.

Je hebt geen speciale apparatuur nodig om de Opleiding Vastgoedstylist (inclusief Snelcursus Floorplanner) te volgen. Met een ‘normale’ computer/laptop kun je prima alle lessen volgen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Een specifieke vooropleiding heb je niet nodig, maar wel een flinke dosis enthousiasme en inzet:

 • Je bent creatief en hebt affiniteit met woningstyling. 
 • Je bent een doorzetter. Als je kiest voor de Opleiding Vastgoedstylist, ben je bereid daar minimaal 4-8 uur per week tijd aan te besteden. Deze eigenschap is ook een pré als je als zelfstandig vastgoedstylist aan de slag wilt.

Startdata & investering
De Opleiding Vastgoedstylist start een aantal keer per jaar. Hier vind je de actuele lesdata en prijzen en kun je je voor de opleiding inschrijven.

Fleur Heijdelberg-Groenewegen
★★★★★
Het niveau van de opleiding ligt hoog. Het fijne is dat je wekelijks de mogelijkheid hebt om met de docenten te overleggen. Zij zijn via de mail zeer toegankelijk. De feedback van de docenten is effectief, gericht en opbouwend. Ik ben zeertevreden over deze opleiding en zal een vervolgopleiding ook bij
hen gaan volgen.

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstylist: 

 • kun jij iedere woning aantrekkelijk stylen voor de verkoop en kun je direct bij klanten aan de slag als professioneel vastgoedstylist
 • weet je precies hoe je professioneel vastgoedstylingadvies geeft aan verkopers, zowel mondeling als schriftelijk
 • heb je geleerd leegstaande woning in te richten met echte en/of kartonnen meubels
 • kun jij een woninganalyse maken voor de verkoop van een huis
 • heb je ontdekt welke diensten binnen het vakgebied vastgoedstyling het beste bij jou passen
 • kun je klanten adviseren m.b.t. een optimale online presentatie van hun woning op Funda
 • heb je de basis gelegd voor je eigen bedrijf in vastgoedpresentatie of kun je solliciteren naar een vaste baan als vastgoedstylist
 • ben je gecertificeerd vastgoedstylist en aangesloten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals

2. Floorplanner

Floorplanner is een online softwareprogramma waarmee je prachtige plattegronden, maar ook fraaie artist impressions kunt maken. Een onmisbare tool wanneer je diensten op het gebied van woningpresentatie aanbiedt.

Deze cursus duurt één maand en bestaat uit 4 online lesmodules. Je krijgt bij start van deze cursus toegang tot alle lesmodules, zodat je deze online cursus in je eigen tempo kunt volgen. Met behulp van de duidelijke lesvideo’s leer je stap-voor-stap te werken met Floorplanner.

 

Na het volgen van de Snelcursus Floorplanner kun je:

 • full-color plattegronden in 2D en 3D maken die geschikt zijn voor plaatsing op Funda
 • indelingsplannen maken waarmee je jouw vastgoedstyling- en interieuradvies aan je klanten visualiseert
 • digitale restylingen of artist impressions maken van leegstaande of verouderde woningen, waarmee je de mogelijkheden van een woning aantrekkelijk visualiseert
 • een digitale tour afspelen van een door jou ingerichte plattegrond of woning

Je kunt ieder moment met de Snelcursus Floorplanner starten. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijk om in te schrijven.

Let op! Deze cursus ontvang je als bonus bij de ‘Opleiding Vastgoedstylist!

3. Vastgoedfotografie & Nabewerking

De 9-weekse Cursus Vastgoedfotografie is geschikt voor vastgoedstylisten, fotografen, makelaars en andere interieurprofessionals die professioneel woning- en interieurfoto’s willen maken.
De cursus bestaat uit verschillende lesmodules die wekelijks voor je vrijkomen. Iedere lesmodule sluit je af met een huiswerkopdracht, die in een online huiswerksessie met de docent wordt behandeld.

Inhoud cursus vastgoedfotografie

 1. Cameravaardigheden
  Je leert je camera kennen en optimaal te bedienen. Je maakt kennis met de belangrijkste accessoires voor vastgoedfotografie en ontdekt de mogelijkheden van de groothoeklens.
 2. Basiskennis fotografie
  De basistheorie fotografie en de belichtingsdriehoek wordt duidelijk uitgelegd. Je leert fotograferen in de ‘M’ stand met de juiste diafragma, sluitertijd en ISO waarde.
 3. Compositie
  Je ontdekt verschillende camerastandpunten speciaal voor vastgoedfotografie, zodat je interessante en aantrekkelijke foto’s maakt die jou onderscheiden van de concurrent.
 4. Woningpresentatie
  Je verdiept je in de verschillende mogelijkheden die Funda biedt op het gebied van woningpresentatie. Daarnaast leer je hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een fotoshoot van een woning.
 5. Oefenen in de praktijk
  In de 5e week van de cursus vindt de praktijkdag plaats. Daar ga je onder professionele begeleiding van 2 ervaren vastgoedfotografen oefenen met woningfotografie. 
 6. Nabewerken m.b.v. Adobe Lightroom
  Je leert jouw foto’s met behulp van Adobe Lightroom na te bewerken voor een fantastisch eindresultaat. Jouw woningfoto’s zijn daarna geschikt voor plaatsing op Funda.

Eindopdracht
De Cursus Vastgoedfotografie rond je af met het fotograferen en nabewerken van een aantal vastgoedfoto’s. Daar heb je de laatste paar weken de tijd voor. Het is de ideale manier om praktijkervaring op te doen en vervolgens als professioneel vastgoedfotograaf aan de slag te gaan.

Je krijgt persoonlijk feedback op je eindopdracht. Als deze positief wordt beoordeeld door de docenten, ben je klaar voor het echte werk! Je ontvangt naast het certificaat het ‘certified logo’ voor je cv en je kunt je aansluiten bij het Netwerk van Vastgoedpresentatie Professionals.

Praktijkdag
In deze cursus zit één live praktijkdag waar je onder begeleiding van twee professionele vastgoedfotografen gaat oefenen met fotografie, zowel binnen als buiten. Je gaat de geleerde theorie vertalen naar de praktijk. Deze dag vindt plaats in het ETC Design Center in Culemborg en is inclusief koffie/thee en heerlijke lunch.

Benodigde apparatuur
Om deze cursus goed te kunnen volgen, heb je een digitale spiegelreflexcamera inclusief een groothoeklens nodig. Daarnaast een stevig fotostatief waarop jouw camera kan worden bevestigd.
Voor het nabewerken van foto’s heb je een moderne computer nodig, waarop je Adobe Lightroom kunt installeren. Hiervoor dien je het ‘Fotografie’ lidmaatschap bij Adobe af te sluiten. In de cursus leggen we je uit hoe je dit programma kunt installeren.

Hier vind je de actuele lesdata en prijzen van de Cursus Vastgoedfotografie. Daar kun je je rechtstreeks voor de cursus inschrijven.

4. Eigen bedrijf starten

Veel vastgoedstylisten en -fotografen dromen van een eigen bedrijf in vastgoedpresentatie. Een vak leren is echter wat anders dan ondernemen. Gelukkig hoef je geen ondernemersbloed te hebben om een eigen bedrijf te runnen. Je dient wel een aantal ondernemersvaardigheden te leren om een solide basis neer te zetten. Ook daar kunnen wij je goed mee helpen, want…….

Ondernemen kun je ook leren!

In het 5-maanden Programma Ondernemen ga jij aan de belangrijkste pijlers van een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie werken. Jij zet hiermee een toekomstbestendig en financieel gezond bedrijf op, waar jij jarenlang de vruchten van kunt plukken.

Inhoud Programma Ondernemen in Vastgoedpresentatie

 • Plan je droom: In de eerste module krijg je alle tools aangereikt om gefocust te werken aan je droombedrijf. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Je zoomt in op die onderdelen die maken dat jouw bedrijf snel succesvol wordt en je visualiseert jouw groei hier naar toe.
 • Ik een sterk merk: In de tweede module ga je vorm geven aan jouw merk. Je ontdekt wat jou en jouw bedrijf zo speciaal maakt. Waarin jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. En op welke wijze jij je bedrijf kunt branden en vormgeven.
 • Winstgevend plan: In de derde module kies je jouw verdienmodel. Je gaat een begroting maken, waarmee jij je businessplan kunt onderbouwen. En je leert hoe je door een nieuwe manier van boekhouden zelfs als starter winst kunt maken.
 • Jouw marketingplan: In de vierde module ontwikkel jij je unieke dienstenpakket gericht op jouw niche. Je leert je aanbod onweerstaanbaar te maken voor jouw ideale klant, zodat het verkopen van je diensten automatisch lijkt te gaan.
 • Succesvol ondernemen: In de vijfde module ga jij je bedrijf stevig in de markt zetten. Je implementeert die systemen, die jou het leven makkelijk maken en tijd besparen. Ook zorg je dat aan alle randvoorwaarden van het ondernemerschap is voldaan.

Ervaring in het vakgebied

De docenten die jou begeleiden behoren tot de top van Nederland in hun vakgebied en hebben allebei jarenlang een succesvol bedrijf in vastgoedpresentatie gerund.
Zij delen al hun bewezen praktijkervaring met jou en behoeden jou voor de meest gemaakte fouten in het ondernemerschap, zodat jij veel sneller een succesvol bedrijf neer kunt zetten dan wanneer je zelf het wiel uitvindt.

Persoonlijke aandacht
Om ervoor te zorgen dat jij échte aandacht van ons krijgt, werken we met kleine groepen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen wij jou persoonlijk begeleiden bij de bouw van jouw bedrijf. Iedere ondernemer is uniek en ook ieder bedrijf wordt anders vormgegeven. Persoonlijke aandacht voor jouw situatie is daarbij cruciaal. Tijdens de maandelijkse online groeisessies kun je met ons sparren over jouw bedrijf.

Daphne Wieman

★★★★★
Het resultaat van dit programma is dat ik naast dat ik veel heb geleerd, veel meer inzicht heb en meer duidelijkheid waar ik naar toe wil met mijn bedrijf. Hierdoor kan ik nu veel beter focus houden op mijn bedrijf en durf ik de juiste keuzes te maken. Ook lastige keuzes… zoals dingen juist niet meer doen, waarvan ik eerder dacht dat ik dat allemaal wel moest doen.

Voor wie?

Voor professionele vastgoedstylisten en -fotografen die worstelen met het starten van een goedlopend bedrijf in vastgoedpresentatie.
Dit programma is een vast onderdeel van de Opleiding Vastgoedstylist BUSINESS, maar kun je ook los boeken na het afronden van de Opleiding Vastgoedstylist PRO of de Cursus Vastgoedfotografie.

Hier vind je de de actuele startdata en prijzen van dit programma. Daar kun je je online aanmelden.

De voordelen van leren bij de Vastgoedstyling Opleiding

Flexibiliteit van online leren

tips online leren

Het voordeel van online leren is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je de lessen volgt! Ideaal als je dit wilt combineren met je huidige baan of het ouderschap. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen om de lessen te volgen. Reiskosten zijn minimaal, je hebt geen last van files want lopen naar je laptop is heel goedkoop. 😉
De lessen kun je zo vaak volgen en herhalen als je maar wilt, zodat je in je eigen tempo alle kennis tot je kunt nemen. De online huiswerksessies zijn facultatief, d.w.z dat ze niet verplicht zijn. Kun je niet meedoen? Geen probleem! Er worden altijd opnames gemaakt, zodat je de huiswerk besprekingen op een later tijdstip terug kunt kijken.  

Leren van docenten met praktijkervaring

Tijdens de opleiding word je begeleid door docenten die behoren tot de top van Nederland op het gebied van vastgoedpresentatie. Zij delen hun beroepservaring binnen het vakgebied en ondernemerschap met jou.

Community: inspiratie & netwerk

De Vastgoedstyling Community is de plek waar alle lessen voor je klaar staan en waar je je mede-cursisten ontmoet. Regelmatig vinden hier online en live bijeenkomsten plaats. Zo kun je iedere week bijkletsen tijdens de ‘Open Huis’-zoomsessies en in je eigen regio bij elkaar op de ‘vastgoede’ koffie gaan. Hierdoor blijf je gemotiveerd het vak te leren, het uit te oefenen en maak je snel grotere stappen! 

Handige app

Met de speciale app van de Vastgoedstyling Opleiding is het nog makkelijker om alle lessen te volgen en te reageren op berichten in de community. De opleiding heb je bij wijze van spreken in je ‘broekzak’! 

Permanente bijscholing

Je kunt in de Vastgoedstyling Community blijven leren door de kenniswebinars te volgen en mee toe doen aan de inspirerende sessies en excursies. Daarnaast kun je kennis verdiepen door extra masterclasses en coaching sessies te volgen.

Stop dreaming, start doing!

Ben je enthousiast en wil je beginnen met leren? Wacht niet langer en schrijf je in voor één van de opleidingen, zodat je over een paar maanden professioneel aan de slag kunt. Wij begeleiden je graag in jouw reis naar een nieuwe toekomst!

Gratis informatiebijeenkomst

Wil je meer informatie over de verschillende opleidingen of kennis met ons maken? Meld je dan (gratis) aan voor de online informatiebijeenkomst.

We laten je graag zien hoe online leren bij de Vastgoedstyling Opleiding in z’n werk gaat en je kunt live al je vragen aan ons stellen! 🙂

Reactie plaatsen